Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 terminator 3'ü bana çektirmek istediler ama senaryoyu beğenmedim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Terminator benim üstüme kurgulanmıştı son anda vazgeçtim Arnold ı bulmuşlar sonra baksanıza t3 için Sam e teklif etmişler.ben parayı begenmemiştim terminator serisi baslarken.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 matrix üçlemesinin senaryosunu ben yazdım... ama istediim parayı vermeyince adamlar bende yırtıp attım, ben gittikten sonra yerden parçaları toplayıp filmi böle eksik eksik çekmişler... şimdi millet bi b.k annamıyo, bide bahane bulmuşlar bunun felsefesi var diye fln... hatta assında matrix toplamda 4 filim... MatriX Re Reloaded... :D:D:D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 konu nerden nereye geldi vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Sam, 08 October 2003 18:03 tarihinde demiş ki: terminator 3'ü bana çektirmek istediler ama senaryoyu beğenmedim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. ehehe Terminator 3 ü sana çektirmek istediler ama download hızı yetmediği için aslında dimi sam? :D bu arada Lance Armstrong dünya bisitlet şampiyonu diil,benim aslındada,ona verdim :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 kim cagırır bunu mtv ye be :) cirkin bişi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Bonecrusher, 08 October 2003 19:02 tarihinde demiş ki: konu nerden nereye geldi vay be.. Burnuma kötü bir koku gelmee başladı. Snif snif snif Çöp mü kokuyor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 garbıç yolu gozukmuş ehhe[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Halfmumi, 09 October 2003 01:38 tarihinde demiş ki: ehehe Terminator 3 ü sana çektirmek istediler ama download hızı yetmediği için aslında dimi sam? :D [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] kimseye güvenilip birşey anlatılmıyor bu dünyada.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: ghaldszar, 09 October 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Burnuma kötü bir koku gelmee başladı. Snif snif snif Çöp mü kokuyor ne? said: Emaleth, 08 October 2003 15:22 tarihinde demiş ki: geri gelir gelmez elimi belime koyup sıkıcı official açıklamalar yapmak istemiyorum ama, kaderde varmış: sevgili paticiklerim, bir threadi garbage'a iten şey içinde "geyik muhabbeti" yapılması değildir. hepimiz insanız, hepimiz saçmalayabiliriz, hatta burda admin sıfatıyla gördüğünüz bir sürü insanın (ben de dahil) öyle saçmalamaları olmuştur ki, kasıp aramadan filan bakar bulursanız çok eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. demem odur ki, saçmalamak da geyik yapmak da, konu saptırmak da, insan içindir. tamamdır. ama saçmalamanın da bi şeyi var. asıl olay seviyeyle, genel bir forum görgüsüyle, adabıyla ilgilidir. kimsenin konu saptı diye şikayet etmediği, gayet seviyeli, tatlı şakaların yapıldığı bir threadde garbage çığırtkanlığı yapmak, bana baya keyif kaçırıcı geliyor, bilmem size de geliyor mu? şahsi algılamayınız lütfen, bu iki mesajı yok sayıp devam ediniz geyiğe. arkanızda dağ gibi admin var, garbage filan görünmüyo ufukta :))) alıntının ...unu çıkardığım için kusuruma bakmayın ama bazen mesajlar insanın gözünden kaçıyor..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar