Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 arkadaşlar ne zmn girsem oyuna bankanın önünde genelde 2-3 kişi oluo bakıorum 20küsür kişi online nerde bu millet herkes deliler gibi item mi kasiodur yada champ mi nedir ne değildir bi öğrensek bizde gitsek oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 champ,skill,para vs... herkes dagılmıs durumda bizde pek ugramıyoruz brit banka malum hırsızlar cepleri kollamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ulan bi çişe gidiyorum geliyorum çanta boşalıo :/ okuma bandajıma bokuma kadar herşeyi alıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Biz Çarşı olarak :) anezka culug ikilisi gezıoz brit civarlarında genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 İyi halt ediyonuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 biz severiz halt etmeyi :) ne item ne para nede manita :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Halt üstüne halt aferim... Tamer kesen n00b 0rdusu plx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 valla ben adamı baraconda görmüşdüm madem tamer gelmesin bara basmaya felan eheueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 çiçek böcekle uğraşıoz biz de :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 mavi ise bişey diyemem de pk ise arkadaşlar neden tamer kesmesin neden noob olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 PK değil maviler... "Çiftçinin, ekincinin, besicinin, hayvancının, işçinin, emekçinin hakkını yiyen bizden değildir... "¹ Ayrıca n00b s41b0t olmalarının tamer kesmeleriyle alakası yok. Hem nooblar hem tamer kesiyolar o derece yani... He tamer kesmek ne zaman caizdir. Tamer bir player killerdır kesersin. (Edit:)Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sen player killersındır kesersin.(/Edit) Mare, ww, dragon, drake, dire wolf, dog, cat bilimum hayvanını üzerine salar aggresor olur kesersin. Kız arkadaşına asılır kesersin. Fenerbahçelidir kesersin. Ne bileyim haksız kazanç sağlar önce keser sonra bilimum mevkiyi harekete geçirirsin. Bunun dışında emekçiye dokunanın ekmeği taş olsun !1IiLl| ¹-Attım'kafadan-al'arkadan suresi sekizmilyonotuzüçbinsekizyetmişbeşinci ayet [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 23:00 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Feandreu üye [şikayet et] § 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:57 [ özel msj ] Fenerbahçelidir kesersin Bu iyiydi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bunun caizi mi var? Bug abuse değilse ağlamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ağlamak lol benim tamerımı kesebilecek adam daha anasının karnından doğmadı. Daha büyü cast edene kadar ben brit banka gider orada hırsızlarla köşe kapmaca oynarım bu 1. Noob dediğim insanlar benim en yakın arkadaşlarım olur aramızda şakadır 2. Kestikleri tamer char doğal olarak ben değilim. Kendimize rakip olarak gördüğümüz klanlardan birinin tamerı bu 3. RP karşıtı PP aşığı biri olarak craft&tamer char kesmenin kill getirmek dışında bir getirisi olmadığını düşünmekteyim. Ha bunu yaparak aşmış PvP yetisine sahip olduğunu düşünenler varsa onların bileceği iştir 4. Söylediklerim beni ve arkadaşlarımı ilgilendirir forum ortamında yaptığımız geyiktir bu da 5. Edit: Yazmayı unutmuşum kestiğimizde böbürlenecek kesildiğimizde ağlayacak yaşı çoktan geçtik. Bu da 6 olur sanırım :) [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 23:09 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 resistmi kastin tamera? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Hayır topuğuma güveniyorum ;) Zaten kullandığım tamer benim charım değil :) Hattori Hanzo kesilebilir. Pvp yaptığım herhangi bir char çok rahat kesilir. Ki pvp konusunda çok yetenekli değilimdir. Ama tamer kesilmez :) Ha ölür mü çok sık ölür. Ama sadece moblar kesebilir ;) Herhangi bir human kesemez. Anca gm+ falan keser ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Brit bank ta Anezka ve CuLuQ diye iki çocuk var devamlı, onlar Fistan adlı tamerı bankada mare'li bi şekilde gördüler. Fistan adlı tamerda şehir dışına çıkıp Alatariel isimli vendora gidip bişi satılmış mı diye bakacaktı. Bu iki mavi cocuk Fistan adlı tamer'a 2vs1 şeklinde şehir dışında saldırdı ve öldürdü.Fistan adlı tamer hiç konuşmadı ve hiç büyü cast etmedi. Bu iki cocuk Fistan adlı tamer'ın mare'ini de marifetmiş gibi kesti.Fistan konuşmadı güldü eğlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yahu uo böyle bir oyun, kabullenin artık. oyuncuya bir sürü açık kapı bırakıyor. açık kapılar oldukça da o kapıları kullanacak oyuncular olacaktır. bunu göze alın da oynayın bari. forumda böyle şikayetlere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 O yüzden recall ftw Fistan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ucuza recall yazılır çizilir. yakında full runebook olayına da giriyorum sevgili sosarialılar... *reklamları izlediniz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 çocuk ? zorla insanı seviyesiz yaparsınız agzını bozdurursunuz . Arkadasım madem tamersin o gün baracon basmaya gelmedin mi unholy ler kasarken ? o gün çok uyuz olmuşdum sende vardin çok iyi hatırlıyorum 2v1 diyosun o gün barraconda da biz 2 kişiydik zaten genelde 2 kişi gezıyoruz sonra gelıyosun bıdı bıdı çocuk bunlar diyosun eet uo ya başladıgımda çocukdum bizle uo ya başlayanlar çoluk çocuk sahibi oldu hata bende hala uo oynayıp sinirlerimi bozuyorum [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:16 tarihinde, HattoriHanzo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ehuhe 3 ps lootlamıştım ben ozmn ^^ yine gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Wu-Tang clan ain't nothin to fuck with Wu-Tang clan ain't nothin to fuck with sakin olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: yahu uo böyle bir oyun, kabullenin artık. oyuncuya bir sürü açık kapı bırakıyor. açık kapılar oldukça da o kapıları kullanacak oyuncular olacaktır. bunu göze alın da oynayın bari. forumda böyle şikayetlere gerek yok. Şikayet falan yok anlamadınız gitti :D Fistan da gülmüş eğlenmiş(gerçi şimdi moda ironi ama sanırım mesaj ironi içermiyor :P) ben de öyle şakasına yazmıştım kaka oldu :( Lütfen toplumun şaka kaldırabilite seviyesinin artmasını istiyoruz. Ayrıca Anez sakin ol bacım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 allah allah nasi ya ? benimde Anezka diye bi karakterim var? nasi yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar