kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 eğer benim verdiğim linkteki efsanelerin hepsinin gerçek olduğunu iddia ediyor veya bir şekilde inanıyorsanız gg diyorum ne diyim daha :) çok önemli edit: bilkent universitesinde okuyorum diye bilkent'tin savunucusu değilim, haddime düşmez böyle şeyler işimde olmaz zira. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:26 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bilkent su an cok iyi bir yerde. Amerika'da bircok universite tarafindan tanindigini bolum baskanimiz bize soylemisti. Zaten 2006'nin en iyi universitesi secildi Turkiye'de. Eger gitme sansin var ise git derim. Sonucta iyi bir etiket eklersin CVne... Saygilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ee naptınız yedinizmi baba parası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 citir citiiiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Sensible ne kompleksliymiş . Direk giydirmiş Cons'a anlamsız şekilde . Canım ya , kıyamam ben ona . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Sensible, 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:57 tarihinde demis ki: Cons senin de baban çalışsaydı,yatmasaydı zengin olurdun çok da mutlu olurdun bence. İnsan fakir de olabilir zengin de ama komplekse girmemek lazım yuh diyorum sadece, özelde mi okumak lazım illa, benim babamın yattığını nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: ama komplekse girmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar