Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Sol Kolumun Ic Kısmına(pazı tarafı) Asagıda gorıcegınız dovmeyı yaptırcam ama hepsını degıl (belkı ılerde yaparım) sadece tam ortada ellerını kaldırmıs bır fıkur varya onu yaptırcam nasıl sızce... Fıkırlerınızı beklıyorum...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare[b]Ben Ve Köpeğim...icQ=150389142[Bu mesaj Llama tarafından 08 October 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 nerde yaptirican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 dovmecıde :D valla barda tanıstıgım bır dovmecı var ona yaptırcam ızmır alsancakta bır ıs hanında yapıyormus...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bir arkadaşta yaptırmıştı bundan benim PC dede var resmin aynısı aynen boris yazıyor altında.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bende ınte dovme arıyordum kendıme bunu buldum cok saglam valla ıste tam ortada ellerını kaldırmıs bır yaratık varya onu kesın yaptırcam ama ılerde belkı resmı aynı doktururum belkı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bana kalırsa eger Turkvatandası ısen ve askerlıgın daha yapmamıssan yaptırma burnundan getırırler...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Acıkcası sadece bu kısmını yaptırcam not:resmın dıyer kısımlarını sıleyım derken resımı bırazda olsun bozdum ıdare edın artık...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William ShakespeareicQ=150389142[Bu mesaj Llama tarafından 08 October 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Soulbringer, 08 October 2003 01:48 tarihinde demiş ki: Bana kalırsa eger Turkvatandası ısen ve askerlıgın daha yapmamıssan yaptırma burnundan getırırler...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Gıtmeden bırsey dıyemem :) askerlıkten cok o acıya katlanırmıyım dıye dusunuyorum...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=150389142 [Bu mesaj Llama tarafından 08 October 2003 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Kısa dönem yapacaksan en ufak sorun olmadı benim dönemimdekilere merak etme. Uzun dönemi bilemem. Birde unutma dövmeyi uzun zaman taşıcaksın yani5 sene sonra sıkılacağın veya sana anlamsız gelebilcek birşeyi yaptırmamaya çalış.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 İsmi ne nasıl bir tip? Yeri nerdeymiş? Bir iki dövmeci biliyorum onlardan biri mi en azından diye soruyorum. O dövmeyi herkes yapamaz çünkü. Ayrıca kolunun iç tarafında güzel duracağını sanmıyorum ama tabii sen bilirsin orayı arzu ediyosan ama şunu bil ki inanılmaz acır. Vücudun en acıyan bölgelerinden biridir. Tavsiye etmem oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 gogus, ust bacak ici (ama allah tecrubeyle sabit), kol ici, ayak ustu, ve boyun cok acir, dier yerler cok acimaz. ve de senin o dovmeyi yapmak bayaa uzun surecek, ve de o sure icinde canin aciycak, kol ici ince derili bi bolge oldugu icin yaparken az da olsa kanayacak vs... bi de isciligi zor bi dovme, yani yapacak eleman iyi resim cizme kabiliyetine sahip deilse kabus olmasin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yaptırma böle bişi ilerde pişman olursun eminim bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben dovmeden bayarim diye yaptirmiyorum 2 sene maksimum hosuma gider sonra kazimaya calisirim.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben bu dövmeyi yaptırırım da 35 yaşına gelince cocuklarıma ne derim diye düşünüyom. hobaa babama bak eski manyaklardanmış ehueh onun için kalıcı dövme yaptırmam heralde.zaten 20 yaşıma geldim yaptırmadım. geçici olabilir ama.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bizim bi de çocuk olcak değil mi? İnanmakta güçlük çekiyorum. Garip birşey geliyor.. Dövmeyi pazına yaptırma çok acıtır. En hassas bölgelerinden biri. Geçici dövme sanırım kalemle yapılıyor. O bile acıtır. Ahh.. Dövme yaptırcaksan sırtına yaptır daha iyi. Belki kolunun iç tarafındaki kadar rahat ve hızlı göremiyceksin dövmeyi ama hem dövme yapılırken rahat olur, hem de geniş bir alan, Mordor savaşını bile çizdirebilirsin. Bir de bunu Boris çizmiş di mi? Dövmeci adam nasıl çizsin? Boris'e çizdirmen gerekiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Boris konusunda Bonecrusher haklı. hem yaptırdıktan sonra Boris görmesin başına iş açar valla eheh[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 llamacım, seçtiğin dövme çok karanlık bi desen, eğer dövmesinin kabiliyetinden emin değilsin kendini teslim etme, hayatın boyunca kolunda kara bir lekeyle yaşamak zorunda kalabilirsin. bu tip ince desenlerin düzgün olarak aktarılması için çok kabiliyetçi dövmelere gitmek lazım. bu dövmeciyle ilgili kısım. kol fazla acıyan bir yer değil, acıdan çok korkmana gerek yok. ilk dokunuşlardan tedirgin olursun, sonra alışıyor insan. bu dövme, aşağı yukarı bu boyutta olacaksa en az 1-1,5 saati var, dayanman lazım, yoksa dave grohl gibi yarım dövmelerle gezersin :P bu da dövme işiyle ilgili kısım. bana desen biraz fazla "anlamlı" geldi. ilk dövmende daha desensi, daha böyle "ejderha" ya da "troleybüs" olmayan, yani demem o ki, kolunda olması herhangi bir anlama gelecek olan şeyleri yaptırmasan daha iyi olacağı kanaatindeyim. hani eğersonradan pişman olmaya en ufak meylin varsa, bu tip büyük ve bi anlama gelen bir şeyden pişman olma ihtimalin, minik bir desenden pişman olma ihtimalinden çok daha fazla. bu da seçtiğin desenle ilgili kısım olsun. her halükarda, kararlıysan, bence biraz daha bakın. en önemlisi de dövmecinden emin ol. barda tanışmak bana yeterli bi kriter gibi gelmedi ne yalan söyliim. aramıza hoşgeldin (ya da gelmek üzeresin :P). ilk dövme her zaman "ilk" dövmedir, bunu unutma, gerisi gelir. ben şahsen sadece bir (rakamla 1) dövmesi olan çok az insan tanıyorum :)) [Bu mesaj Emaleth tarafından 08 October 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Kısacası 1. Pişman olacağın bir dövme yaptırma. 2. Dövmeyi yapacak olan kişiden emin ol. 3. Fazla görğnen bir yere yaptırma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Dövmeyi yapacak kişiden emin ol dedinya Absolut geçenlerde bi olay aklıma geldi. dövmecinin biri gıcık oldugu bi kızın arkasına "Yokmu beni ***ecek?" diye dövme yapmış ehehe.. sende dikkat et Llama yaparken gözün dövmede olsun :D[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ve tabi birde hijyene daikkat et.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 [b]Yaptırmısken en iyilerden birine git.Bana gore bir numaradır ustune tanımam adam resmen sanat icra ediyor... İste o tapılası saheserleriyle Paul Booth...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 acimaz kolun o konuyu pek merak etme... tek sorun soguk bir kis gunu, disarda catir catir kar yagarken, hatta okullar kar tatili olmusken dovme yaptirmaya kalkma... dotun donabilir yari ciplak o yuzden[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bi de kas şişirme olayı var. bilmiyorum kol kasların ne durumda. ama şu anda pek kol kasın yoksa, ve ilerde şişirmeyi düşünüyorsan uzak dur derim. çünkü body falan yaparsan da kolun şişerse dövme çatlıyor. ha bunlarla işim olmaz diyosan sorun yok zaten.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 çatlamaz deri kaydıkça o da kayar yeri çok az oynar yani çatlama filan olmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben bi arkadaşın yalancısıyım. dövmesi çatlamıştı, body yaptığı için olduğunu söylemişti bana. gerçi sonra gidip tekrar dolduruluyormuş o açılan yerler dediğine göre. benim pek bir bilgim yok bu konuda. duyduklarım doğrultusunda uyarayım dedim. yanlışsa kusura bakmayın.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 08 October 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar