Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bakınız. Bu alet ile böyle bir şey yapılabilinebiliniceğini bilmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bende bayılıyorum valla o çingene olayı biraz filmlerle filan alakalı sanki yoksa eski fransız müziklerinde(edith piaf gibin), bir çok modern gruptada(counting crows un kimi şarkıları mesela) kullanılan süfer bi alet cidden. mutlaka bi gün öğrenmeliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ciguli bir çingene aleti değildir! dur lam bu olmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 orda bir de dijital akordiyon var sayko bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 çingene aleti oldugunu kim söyledi? çok güzel bir sesi vardır akordeonun. bi de mızıkayı severim akustikle süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 azeriler çalıyor bunu yanlış bilmiyorsam. müziğe süper gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Rigmor Gustafsson'un - On My Way To You albümü indirilir, huzur içinde Rigmor ablamıza eşlik eden akordiyon dinlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya yıllardır anlayamamışımdır bu alet nası çalınır bi ton tuş var üzerinde sağ taraftakiler ne işe yario sol taraftakiler ne işe yario hangileri bemol hangileri diyez notlar o aleti çekip ittirmek ne işe yario çekme, ittirme stilleri farklı ses fln mı veriyor öeh kustum lan cehalliğimi buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 goran goran goran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 benim bildiğim cigene aygıtı yahu, kökeni ordan gelmiyomu? neden alıysunuz adamların aygıtını ellerinden ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 çingene aleti olsa ne olacak? sonuçta müzik aleti, her yerde de kullanılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Çingene müziği,her ne kadar Türkiyede tam tersi olarak algılansada,dünyanın en kaliteli müziklerinin başında gelir,ipi göğüsler hatta. özellikle yunan ve ispanyol çingeneler üstüne müzik yapan insan tanımam,efsane onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Çingene aletiyse de hepimiz Çingene'yiz. Bu adam bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 alkışlayasım geldi. inanılmaz bi yetenek hakkaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sanat bu işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Başlığın ne anlatmak istediğini anlamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu şarkıyı neyle çalarsan çal güzel zaten. bass tapping alıştırması olarak bile süper :) bi de niyeyse şu şarkının ismi her yerde farklı geçiyor. ben en çok fugue olarak görüyorum ama fuga yazan var, fuge yazanlar var. dolu. -- bu arada başlık için "celine dion, başka bişi demiyon" un bir başka versiyonu olarak "akordiyon başka bişi demiyon" gibi bişi de uydurulabilir ama off-topic :D [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 10:58 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Tam adı: D minor Toccata ve Fugue, BWV 565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gerge bu arada bak sölemedi deme, caz da seviyosun, rigmor gustafsson'u bi dene bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar