Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaş sevgili shift-delete üçgeni

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
pogodi
üye [şikayet et]
§ 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:24 [ özel msj ]
ben de yaptım aynısını zamanında.
yanlış bişey.ama sevgiliyi kırmamak uğruna doğru görünebilen bişey.ama pişman eden bişey.
kız haklı bence poodi sonuçta ilişkisini kesmek istediği insan zarek sadadsa

edit:bu bi ironidir :)
Sosyal ağlarda paylaş

gayet yerinde bir davranış. sevgilisini çok seviyorsa ve bundan sonraki hayatını onunla geçirmeyi planlıyorsa, ve o hayatta sana ihtiyacı olmadığını düşünüyorsa kimseyi suçlayamazsın. istersen 50 yıllık arkadaş ol, birşeyi değiştirmez. ha böyle ani bir mesajla aranızdaki ilişkiyi tamamen kesmesi saçma olmuş, ama her insanın yapısı farklıdır. çok mu önemliydi ki senin için? veya sen arkadaşlığınızın onun hayatının aşkından daha önemli olduğu gibi bir yanılgıya mı düştün?
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ikidir cevap yazıyorum hata veriyor, konunun takipçileri üzgünüm.

ama özetle şahıs kendi gelip benimle samimiyet kuran biriydi, ara sıra da benim için çok değerlisin tribi çekerdi. bi ara sevgilisinden ayrıldı, beni aradı ağlaya ağlaya kendinden geçmişti nasıl üzüldüm, her zaman destek olmaya çalıştım hatta hap filan içti intihara kalktı filan.

ben ona her zaman elimden gelen desteği göstermişken onun tutup tanışıklığımız süresince belki değiştirdiği 10. sevgilisi için beni tek bir mesajla hayatta başarılar demesi kızlardan bi bok olmaz düşüncelerine yöneltti beni şu saatten sonra kızlarla ilişkileri sorunlu ergen tribine gireceğim hiç aklıma gelmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokulda okuduğumuzu anladık mı kısmı vardı. kaldırdılar mı nedir ?

said:
kız erkek ilişkilerinde anlamı kirletilen kelime oldu artık "arkadaş". artık arkadaşlık kelimesi, sevgili olmadan önceki konum için kullanılmaya başlandı, bana göre bir insanın arkadaşından hoşlanması en basit ifadesiyle ayıptır.

bir arkadaşından hoşlanan bir insan yeri gelir, sizin sevgilinizden hoşlanır, ilan-ı aşk eder. bu kişilere güvenilmez. hoşlanma, aşık olma gibi kavramlar o kişiyi tanıdıktan, diyalog kurduktan ki çoğu zaman buna bile gerek yoktur, sonraki kısa bir sürede gerçekleşir ancak bu periyodu geçtikten sonra ortaya atılan, arkadaştan hoşlanma durumu, etrafta kimseyi bulamadım bari arkadaşımla şansımı deneyeyim diyereke yapılan boş ve abes işlerdir, kesinlikle seviyesizliktir, şerefsizlik, adilik, kendini bilmezliktir.

ayrıca şunu kesinlikle anlamıyorum, iki sevgili ayılrıldıktan sonra klasik olarak, "arkadaş kalalım" cümlesi sarf edilir. karşındaki insan senin omzuna kafasını yaslamış, sana sarılmış, öpmüş, seni seviyorum demiş, sen de ona sokulmuşsun, sen de onu sevdiğini söylemişsin, bu saatten sonra onunla kurduğun sevgililik dışı ilişki arkadaşlık olamaz, en fazla zorunluluk olur. ancak burada kullanılan arkadaşlık kelimesi, eski sevgiliyi hayattan tamamen çıkarmadan önceki son aşamayı ifade eder hale geldi.

arkadaşlıktan anlamayan bu insan müsvetteleri yüzünden ülke bu hale gelmiştir. bir sürü ahlaksız, çarpık ilişkinin asıl nedeni budur. acıyorum her birine tek tek üzülüyorum. yazık. çok yazık. arkadaşlık bu değildir.

önemli olan iç güzelliği düsturuna hiç bir zaman inanmadım, iç güzelliği ile dış güzelliği bir bütündür her zaman. eğer birisi önemli olan iç güzelliği diyor ve sizi beğendiğini söylüyorsa, dış görüntünüzde en kötü ihtimalle "şirin" bulunuyordur.

buradan varmak istediğim konu ise, insan ilk başta hoşlanmadığı birinden bir kaç yıl sonra hoşlanmaya başlıyorsa olsa olsa sevgilisiz kalmak canına tak etmiş demektir. ben bunu bilir bunu söylerim. haklı olduğuma inanıyorum.

hele bir de bu arkadaşlık aşamasında, karşıdakinin ve kendinizin önceki ilişkilerinde de arkadaşlık gereği ortak paydada bulunduysanız, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

kafa uyumu adı altında senelerdir arkadaş olduğunuz eski sevgililerinizle tanışmış ve yediğiniz ve sizin onun yediği her boku bilen biriyle çıkmak üzerinden çıkar ve fayda sağlamaya çalışmak değildir.

yıllardır tanıdığınız eski sevgilinizin size kankam dediği biriyle çıkması ya da aynı şeyi sizin yapmanız çok ağır bir iki yüzlülüktür. her şeyden öncesi hem arkadaşlığa hem de insanlığa yapılmış bir ayıptır.

zaten geçtiğimiz haftalarda arkadaşım bildiğim bir kaç kişiden aynı gün çıkma teklifi aldım, bu da toplam 6. arkadaşımın bana yaptığı aynı yöndeki terbiyesizlik oldu.

anlık kızgınlıkla değil tamamen mantık ve soğuk kanlılıkla yazılmış bir yazıdır bu. karınızı 20 senedir tanıyan eski aile dostu mertebesine ulaşmış bir adamla merhabalaşırken öpüştüklerinde daha önceki sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi dudakları kaysa ve o an ipler kopsa artık aile dostu değil, yuvanızı yıkacak kişi olsa bu kişi ? bu durumda karınızın arkadaşım dediği kime güvenebilirsiniz ?

lütfen olayları tek taraflı düşünmeyelim, olayı her sevgilim bir kere versin ama karım bakire olsun boyutuna benzer şekilde ele almayın. at gözlüklerinizi çıkarmanızı tavsiye ediyorum.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 21:46 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ve büyük üstat zarek buyurdu:

''ben ona her zaman elimden gelen desteği göstermişken onun tutup tanışıklığımız süresince belki değiştirdiği 10. sevgilisi için beni tek bir mesajla hayatta başarılar demesi kızlardan bi bok olmaz düşüncelerine yöneltti beni şu saatten sonra kızlarla ilişkileri sorunlu ergen tribine gireceğim hiç aklıma gelmezdi.''

harikasın jnms nasıl da anladın hemen bi olayda
tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

zarek neden hep kızda arıyorsun hatayı sen hata yaptın belki kız ortaya bi neden sürüp senle konuşmak istemiyor(hoş bi nedene gerek yok senin için neyse)acaba senin yaptığın hareketler eğer forumdaki gibiysen o zaman gene iyi tahammül etmiş yani kısaca ilk önce hatayı kendinde arıyacaksın ama ben sana ve bu yazığın hikayeye inanmıyorum nedense bu olaylar hep forum ortamlarında sürekli ayar verilip ve dışlama modunda ki insanlar tarafından yazılıyor ve hep ne tesaüftür ki aynı hikaye yazılıyor neyse.

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 06:18 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

luci, hatayı kendimde aradım ve buldum. her hafta sevgili değiştiren kaşardan arkadaş olmazmış. ya bu kız, bakın bilmiyorsunuz, sevgilisinden ayrılıp hap içip intihara kalkmış biri. ağlaya ağlaya beni aramıştı, yapabileceğim her yardımı yaptığım birisiydi çok iyilik ettim ve arkadaşlık dışında bir beklentiye girmedim. hatayı kendinde aradın mı hiç modunu bir kenara bırakalım çünkü ortada bir gerekçe yokken durup dururken gerçekleşmiş bir olay.

haklısın luci, o kız aslında benim.

ivy, kusura bakma ama erkeklere nazaran kızlar daha çok arıza çıkartma eğiliminde özellikle. bunu kabul edemeyen varsa dünya gerçeklerinden bir haber üç beş kara cahildir. nasıl bir ruh hali içinde olduğunu bilemiyorum ama belki de pms dönemine denk gelmiştir.

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 08:40 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...