Pipet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 aynı kadro snn yine açılsın yine oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 abi ultimayla alakalı değil. ergenliğine denk geliyor çoğu kişinin o yaşlarda yaşananlar daha bir etkili oluyor. insanın herşeye ayıracak, boşa harıcayacak daha fazla vakti oluyor. bakıyorum çevremdeki 10-14 yaş arası veletlere, benim ultimada yaşadığım keyfi metin 2'de knight onlineda falan yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 "top comment" said: u never quit playing Ultima Online, you just stop it for a while şu an stones'da oynuyorum. güzel yapmışlar. ph delicesine. 2 saatte char hazır. açilali bi kaç gün oldu geceleri 80+ online asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bi an gidip dagger'ımla bi kaç çıra toplayıp, deniz kenarında yaktım. Elime oltayı alıp bi kaç balık topladım, sonra onları kesip pişirirken biri geçti 'guards guards' diye diye.. Sonra şarkı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 tekrar başlayınca eski tadı olmuyor ama işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Fistan said: duygulandım lan. sene 2000 uo ya girerdim gece vakti, okuldan gelirdim ya da bişiler olurdu. o sorun olurdu bu sorun olurdu moralim bozuk olurdu, girerdim uo ya, minocda dolanırdım amaçsız, bişi görürdüm keyiflenirdim falan. ağlicam şimdi :'( çok duygulandım ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 şu var oynanabilecek, pek player yok ama 10 numara http://www.grimmwold.com/webintro/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 pek değil neredeyse hiç player yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 :p ben denk gelmiştim ya, yani totalde 50 falna vardır. baya azimlilerde oynayan yok işte. 10 numara rp shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 northwind şurası var runuo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ipy ye gelin 400 kisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ya oynarsam kasmadan farklıca oynayabılecegım bı yer olmalı ona da zaman yok ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Northwind'te şansımızı deneyeceğiz İPY'ye kimse gelmedi tek başıma sıkılmıştım ben gideyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 benim de boşlukta biraz oynayasım var. northwind nasıl? şu runuolarda böyle bodcu modcu kasma olayları çok canımı sıkıyor. var mı bu tarz şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Girmedim ki daha bugün yarın başlıcaz sanırım bir grup olarak 5-6 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 beni de dahil etsenize yaw geleyim ben de mağdem grup var. :D da serverda kaç kişi var azsa da oynanmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bod mod olaylarında hiç oynamadım ben PVE yapmadık ki bizim zamanımızda varımız yokumuz PVPydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 abi runuoda sağlam pvp char yapmak için bodcu fln kasmak lzm set yapmak için ya da ticaret için. türk standartlarındaki aos runuolar hep böyleydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 snn nin eski acc ları world u duruyor aslında açsakmı kafam dönüyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 olm onu açarsan sana finansör bile olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 UO Klosorunun icinde tum muzikleri mp3 olarak https://rapidshare.com/users/andr/7683 kendi ozel klosorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hep sessiz oynadım lan şu oyunu sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 şöyle paylaşımlar yapmayın lan tekrar başlatacaksınız uoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Editor said: snn nin eski acc ları world u duruyor aslında açsakmı kafam dönüyor arada Oha.. saka mi yapiyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar