Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

James Hetfield'i Taliban sandılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
James Hetfield'i Taliban sandılar
James Hetfield, Live Earth konseri için gittiği Londra'da gözaltına alındı.
08 Temmuz 2007 Pazar 00:41
Küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Live Earth konserlerinin İngiltere ayağına katılmak üzere Londra'ya gelen Metallica grubu, terör paniğinin mağduru oldu.

Grubun solisti James Hetfield, Luton şehri havaalanında, uzun sakallarını Afganistan'daki Taliban eylemcileri tarzında uzattığını ileri süren İngiliz polisi tarafından gözaltına alındı.

The Times gazetesinin haberine göre havaalanından ayrılmasına bir süre izin verilmeyen rock yıldızı, son günlerde artan terörist eylemler nedeniyle tetikte olan polis yetkilileri tarafından sorguya çekildi.

POLİSLERİ İKNA İÇİN ÇABALADI AMA

Kendisini tanıyamayan polisleri, Metallica'nın solisti olduğunu inandırmak için çaba harcayan Hetfield, polisleri ikna ettikten sonra havaalanından ayrılabildi. Başkent Londra ve İskoçya'daki Glasgow havaalanında yaşanan bombalama olayları nedeniyle Britanya adasındaki havaalanlarında yüksek dereceli güvenlik önlemleri uygulanıyor. Metallica, Live Earth kapsamında Wembley Stadı'nda Machine Head, HIM ve Mastodon gibi ünlü gruplarla sahneye çıkacak.

Kaynak: Habertürk
Mesaj tarihi:
di mi? ki thrash cisin babacım. gir, dağıt polisi, hiç değilse kaybettiğin karizman küllerden doğsun. ah orada phil anselmo ve dimebag olacaktı ki alıcaklardı polisler:) dimebag in sakalı da taliban sakalı gibidir zaten:D gözümde canlandı birden.

ayrıca hazır sözü geçmişken:

-----------------------R.I.P Dımebag-------------------------------
Mesaj tarihi:
calimero haklı. Motorbreath, Ride the Lightning gibi şarkılar yapmış adamsın, azcık KUUL olman lazım ama sen napıyosun, konuşarak anlaşıyosun sdfsd

ve tabii (c/p):
Mesaj tarihi:
Buralardan geçiyordum yazmadan edemedim

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 22:13 tarihinde, NoS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Eheheheh paranoyanın dibine vurmuşlar:)

Gerçi sakal filan bi parça andırıyo ama... Abartmışlar artık

Live Earth te şöyle çıkmış(anca bunu buldum)
[spo][/spo]

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:02 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
adam bildiğiniz sarışın ya =) nası taliban zannediolar =) Taliban esmer olur LöL

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:13 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
demise666, 10 Temmuz 2007, Salı - 19:29 tarihinde demis ki:

Su kisma takildim ben.

Metallica, Live Earth kapsamında Wembley Stadı'nda Machine Head, HIM ve Mastodon gibi ünlü gruplarla sahneye çıkacak.

aynı yere takılmışız.
Mesaj tarihi:
bir çok yere takıldım ben:
1-metallicanın bu kadar gerilemesi
2-gruplar
3-avrupada sakala ne gözle bakıldığı ?
4-güvenlik görevlilerini james'in nasıl ikna ettiği?
5-yeni şarkı yapıyoruz diye çıkardıkları esctasy of gold parçasının s&m albümünde 1. cdde yer alması ve sadece james'in yeah yeah hey heylerinden oluşması...
6-vs
Mesaj tarihi:
ecstacy of gold, "we all love ennio morricone" albümünde var sadece. tabi ki metallica'nın coverladığı hali. s&m albümündeki orkestranın çaldığı şekli, orjinali yani. gitar falan da yok içinde. sen yeni şarkı diye s&m deki versiyonu dinledin herhalde.

dışarıda sakala nasıl bakıldığı tabi ayrı bir konu. 1-2 sene önce de yusuf islam'ı amerikaya almamışlardı.
  • Yeni Oluştur...