eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 koça burslu girildiğinde ne olursa olsun bursun kalıyor diye biliyorum koçta okuyan bi arkadaşımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tabi en sonunda geçerse seneye gene burslu devam ediyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 boğaziçi oluyorsa koçu önermem. edit:herkes atıp tutuodu bir şeyler,ben de attım arada,yok ben 2 den sölediğim soru iptal değil,varsa da bilmiyorum. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:19 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 babanin kimyayla ilgili bir isi yoksa ben kimya muhendisligini onermem issiz gucsiz kalirsin ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bi dk.ka kimya mi kimya muhendisligi mi istiyosun ,yukarda kimya diye okudum,matama simdi kimya muhendisligi diyince..Bi git bolum baskanlariyla konus sohbet et bakalim ne diyolar... Kimyayi puanin oraya yettigi icin seciyosan bi daha dusun derim de,istedigin icin seciyosan bosver babanin kimya fabrikalari , 3093094 milyon dolar sermayesi yoksa laflarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Yanlış anlamışsınız.Koçta şöyle birşey var:İşte ortalaman isterse 1.8 olsun 3 sene bursun gene kalır ama bursun sadece 4+1 için geçerlidir 1 sene sarkarsa burs gg Ama koç güzeldir,orman felan.Kimya bölümü sadece burslu alıyor tabi bi de %100 burs di mi?Yoksa git Boğaziçine =) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:25 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sınırsız burs istiyosanız bilkente gidin. (yada gelin hehe) 2 sene hazırlık 7 sene de bölüm (lisans eğitimi için tabi ön lisans 5 oluyo) toplam 9 sene hak veriyolar. 9 senede bitiremezsen zaten burslu ne işin var lan diye sorarlar adama ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kuzenim kimya mühendisi en son çimento fabrikasında kalıplara cubuk sokup test ediyodu iyi düşünün ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 adam 296 dedi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tercih yapmadan önce gezin görün mesela bizim bölümde çim yok sosyalleşemedim ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Güçlü olun aslanlar , bu da bir yerinizde patlayıp geçecektir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sınav niye iptal oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kimya mühendisi olarak türkiye de hem zor hem de boktan işlere girersiniz.nerden biliyorsun derseniz geçen sene araştırmıştım bir ara aklımda vardı yazmak.kimya bölümünden mezun olan adamları mühendislik sıfatı yok diye sizden daha az maaş vererek sizin yerinize alabiliyorlar.ha ben bölümümü okuyup yurtdışına çıkacağım derseniz yazın hiç durmayın.ama türkiye de zor bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 3. sayfadaki geyiğimi kimse çözememiş . yahu ulu tanrım lafını kullanan var mı türkiyede:P 3 senedir giriyorum geçen sene barajı geçemedim. bu sene barajı geçemezsem kafam kırılacak. yani bırakın 200 leri 185 için kastım koca sene. gerçi baya iyi geçti sınav. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 lafımı geri alayım bi antimodes çakmış:P bi de dersane rekorumu da söyleyeyim. çünkü böle herkes inanıp bişeyler diyince o gıcık oldugum insanlar gibi hissettim kendimi. lisede 90 alıp ağlayan kızlar fln işte. ha bu arada rekor: say 2 :194. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:49 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 insanin amaclarina bakiyo... fen lisesine girmeye kastiysan 1 sene, 90 alinca aglaman normal... amma velakin siz de goreceksiniz, yalan bu isler. simdi bu kadar kasiyosunuz ya, 2 3 sene sonra kasarlaninca acaba okulu birakip ise mi girsem bile diyosunuz icinizden... rahat olun bi salin kendinizi. hatta size tavsiye yarin 10 gibi bi hamama gidin. iyice keselenin boole rahatlayin. nasilsa site kilitlenecek, sinir krizi gecireceksiniz. oyle kasmaktansa en guzeli rahatlayin... hamamdan donunce bakarsiniz, site anca cozulmus olur zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 site kitlenmiyor artık.en azından geçen sene hiç öyle bir sorun olmamıştı ilk açıklandığı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kithnos o bolum baskanlari zaten disarda adam gibi is bulsalar ziplaya ziplaya gidiyorlar :) cogu zaten is hayatini beceremiyecegi veya zor geldigi icin akedemisyen oluyor. Ders calis baska birsey yok dendigi icin :) ben sana gercek hayattan bahsediyorum emin ol senin bolum baskanindan daha iyi biliyorumdur piyasadaki kimyacilarin durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 pek degil be matama... gayet de is olmasina ragmen akademisyen olmayi tercih eden kisiler var... beklenti hayat gorusu meselesi. soylediginde kismen haklisin ancak piskin piskin ben senin prof'undan daha iyi biliyorum demek yersiz simdi. yersiz cunku adam bolum baskani senden daha iyi bilir demek istememis; bilgi almasi icin onu bolum baskanina yonlendirmis. sakin sakin... sallan sallan dur... sallan sallan dur.. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:04 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Sözelci pek yok girenler arasında galiba. Annem benden daha fazla strese girmişti, tv programlarına çok takılmayın, sonucunuza güveniyorsanız hiç bir şey tutamaz sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @alcadras kimya müh. her zaman kimyadan iyidir.kimyadan mezun olup bir şey olunmuyor sermaye çok lazım ecza deposu açman için.ha belki öğretim üyesi olursun.tamam derim ama kimya fena bir bölüm yurtdışında da 3 yıl amstır istiyor şirketler.zor derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kimya bölümü birşey değil kimya müh. yanında afedersiniz ama, hikaye anlatmayın. ayrıca koç mu boğaziçi mi dersen, eğer geçiş yapma ihtimalini düşünüyorsan (üni. içi yatay) boğaziçi derim, düşünmeyip ben kimya bölümünde kalacam diyosan koç'a git. çünkü mesela 1 sene kasıp ortalama yaparım, kimya müh. e falan geçiş yaparım diyosan boğaziçi kimya müh. iyidir. tabi nitekim ben çağırdılar gitmedim :o asdf. itü makina über alles : | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kimya mühendisliğinde laba girmezsin. Yani en azından deney laboratuarına girecek kadar organik vs görmüyorsun. Endüstri mühendislerinin iki üçü elektronik ve bilgisayar dersi görmesi gibi görüyorsun organik lab derslerini falan. Daha ziyade nasıl fabrika idare edileceğini görüyorsun. Yani endüstri mühendislerinin kimyaya özelleşmiş olanı. Onun yanıdan kimya mühendisliği okuyup, bilgisayarda teorik kimya çalışan da çok eleman oluyor mühendis kafasıyla yetiştikleri için. Misal bizim okulda moleküler modellemede bilgisayarda çalışanların nerdesey çoğu kimya mühendisi (sanırım bir tek ben değilim ama ben her şeyim hehe). Kimyacı olacaksan, özel sektörde çalışmak istiyorsan MBA ya da işletme masterı gibi bir şey yapman senin için faydalıç Türkiyede özel sektörde kalırsan, bir ilaç fabrikasında laboratuar şefi falan olursun belki. Ondan sonra 35-40 yaşına gelince anca seni idare konumlarına alırlar. Ama akademisyen olacağım diyorsan kimya güzeldir, özellikle teorik kimya çok zevklidir (quantum ohşş). Bir de yurt dışında da özel araştırma merkezlerinde, lablarda çalışman olası, onların da türkiyede bir ilaç fabrikasında çalışmaktan daha zevkli olacağını tahmin ediyorum (türkiye'de ilaç üretimi şu an hep var olan ilaçların modifikasyonu üzerine, özel sektörde ben yeni ilaç araştıran kimse bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: cogu zaten is hayatini beceremiyecegi veya zor geldigi icin akedemisyen oluyor. Ders calis baska birsey yok dendigi icin :) HAHAHAHAH. Şakacı seni. Böyle düşünen arkadaşları akademisyen olmaya davet ediyoruz. Nitekim lisans seviyesinde makale çıkarmazsan (bu da hocaların yazdığı bir makaleye yamalanmak değil, sadece senin adının geçtiği bir makale yazmak oluyor) anca türkiyede araştırma görevlisi olursun. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: sanırım bir tek ben değilim ama ben her şeyim hehe AHAHAH. doru. lakin yeneceğim seni ibn-i. + artiste bak ya hahahahaha. görürsün olm sen. afsdg. p.s : msn e gir diye komikliine söylemedim mesaj attım cevap bekliyorum odun. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:56 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar