Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers

bilkan

Öne çıkan mesajlar

Transformers'ın oyun videosunu izledim bu ayki level dergisiyle verilen dvd den, grafikler güzel gibi görünüyor, içeriği ve oynanışı bilemem.İzledikten sonra aklıma transofrmers için hazırlanabilecek bir Devasa online fikri geldi.Aynen City of Heroes gibi kendi tarafımızı ( otobot ya da diseptikon) seçsek, dönüşeceğimiz araç tipini belirlesek sonra da aksiyonun dibine vursak güzel olur değil mi?

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:02 tarihinde, bilkan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
transformers'ın oyunu rezaletti.
zor sildim kaçtım.

şahsen bir transformers fanı olarak (hayır nikim ordan gelmiyor ama yine de fanıyım) böyle bir oyun gelmesini istemem.
yani transformers, bir mmo olarak çok fazla şey vaadetmiyor.

ha güzel doğru dürüst bir pc oyunu gelsin, isterim. senaryolu felan olur, oynarız.
ancak mmorpg için yeterince olay yok transformers'ta.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlarken araç seçiceksin kendine göre, araç çeşidi ne kadar çok olursa karakter çeşitliliğide o kadar cok olur bide zaten hepsinin rengi vs farklı olur extradab modifiye de yaparsın. :) Hızlı arabalar seri ama gucsuz olur, agır taşıtlar agır ama daha guclu dps leri olur felan dengelersin, zaten 2 ayrı taraf var herkes bir araç olur öldürdükçe level atlar kendini geliştirir yeni abilityler alır silahını guclendirir felan basit olaylara girersin olur biter ama dedigin gibi mmo sundan pek ayrıntılı birşey beklemek zor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...