Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Başlık gotik ama götik diyorum ben onlara. Eskiden de böyle miydi ya? Çok dolaşmazdım Kadıköy'de bilemiyorum. Çoğunluğu liseli çocuklar olmak üzere arayışlara girmiş tipler çıkıyor heryerde karşıma. Hele moda sahil rezalet durumda. Çimlerde gruplar halinde oturan,atlayan,zıplayanlar işgal etmiş. Birkere mutlaka siyah giyme zorunluluğu var sanırım bunlarda. Kızlar siyah+mor oluyor genelde,erkekler tamamen siyah. Kız-erkek ayrımını da buradan yapıyoruz heralde :P Kimsenin giyimine,tarzını tabii ki karışamam fakat bunlar çok gıcığıma gidiyor elimde değil. Sanki anadolu kültürüyle Amerikan metalcisi özentiliği arasında sıkışmışlar gibi. Benim lise zamanımda böylelerini görmüyordum hiç. Uslu uslu otursalar neyse de bunlar hayvan gibi. Ne saygı var ne ahlak ne birşey. Ayı gibi bağırıp çağırıyorlar,çığlık atıyorlar. Ne müzik dinliyorlar onu da çok merak ediyorum. Bu arada metal müzik ben de dinliyorum ama etrafa gösterme ihtiyacı duymuyorum,neden duyulur onu da anlamıyorum. Geçenlerde bunlardan bir grup görmüştüm yine moda sahilde çimlerde. Bitanesinin elinde gitar vardı,yaşar falan çalıyorlardı. İlginç... [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kadıköyün bide repçileri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Evet rexx'in önü de felaket Hey adamım yo yo diye geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 o gotik dediklerin de aynen söylediğin gibi hep çoluk çocuk yaşında geliyorlar bana. Neden öyleler niye etrafa karsı bu kadar saygısızlar ben de merak ediyorum aklım almıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 what else.. what else.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Özenti rex önü gençliği onlar yav.. Bi gün şöyle temiz bir odunla search&destroy yapmak lazım kadıköyde.. Nerde mor giymiş, ekose pantolon giymiş, HIM dinleyen genç varsa azını burnunu dağıtıp; "Yürüyün lan bi daha ne tür müzik dinlediğinizi milletin gözüne sokmaya çalışmayın YÜRÜEA!" şeklinde uyarırsak kadıköy daha hoş biryer olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Felaket seviyeye çıktı bunlar, devlet yetkilileri önlemalsın XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Uzun süredir var o "genç"ler ya. Akmar civarından, Moda'ya kadar uzanan sahil boyu baya bi aşmış kendini. Rex önüde aynen, dershaneler falan, bitirmiş o nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 önlerinden hawai gömlekle falan geçmek eğlenceli oluyor d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 işte geçen bileklerimi kesiyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Bi de bunlar gelip 1 milyon istiyolar, adamı deli ediyolar. Lan biz Slayer dinliyoruz, bi gün bile gaza gelip agresif takılmıyoruz; bunlar HIM dinleyip G0T1Q takılıyo. Repçi babslara hiç değinmiyorum bile. Break dans falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 abi rapçiler dondurma falan yiyo en azından daha bi insancıllar görünce aha bunlarda senin benim gibiymiş diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 İçimden keşke birisi gelip 1milyon istese de dövsem,poposunu tokatlasam diye geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 geçen kadıköydeydim cidden fena artmış orda bu tarzdakiler. pff winampta rosalinda çalıyo .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Annem babam beni anlamıyor, ben de dünyaya kendimi bu şekilde ifade etmek istiyorum ne var yani? Ben sizin havai gömleğinize karışıyo muyum? Gey misin diyo muyum? =( ardeth e laf sokmak için çok mu erken acaba lan faciasından sonra eheue Ehm neyse çok klişe oldu yukardaki laflar, yeni bi sosyolojik tespit yapmak lazım bu gençliğe. Ayrıca youtube da şöyle bi vidyo var ki xuunla bi araya geldik çözemedik işi tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya o degil birde ulke de sanat istedigi degeri gormuyo diyolar rexx in onunde 15 d dakikada 30 tane gitar cantası bakın GİTAR CANTASI tasıyan elemanlar gecti sadece 10 unun icinde gitar vardı eminim [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:47 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 axedice o piercing yapan videodaki şey şu: ... ben de anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Linke ithfen: Gerizekalı bunlar! Ayrıca kız da çok çirkin, hatta eminimkisırf bu yüzden gothik kasıyo. Güzel olsa affederdim belki. =) [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:49 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya kırodan çakaldan iyidir be metalci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Metalci iyidir tabi de, bunlar UFO malesef. Uğraşıyoruz uğraşıyoruz ama yine de tanımlayamıyoruz görüldüğü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 metalci diildir onlar. metalci olsalar hardcore kılabbır olmadıgınız sürece uyuz olacağınızı sanmam. emo dur onlar emo. hayat onlara karşı çok acımasız. ve hiç adaletli değil. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:53 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 lolzinmyballs delikanlı kızmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 "Kardeş birşey dicem.. " "Bilader bozuk var mı?" "Sigaran var mı?" Sonra öbür taraftan çingeneler bastırıyor: "Abiiiiiiiii çicek verem abiiiiiiiiiii" "Güzel yengemiz için abiiiiiiiiiiiii" "Nolur be abiiiiiiii bi çicccek" Çicek almazsan "Kanser ol emi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Gençlik diyoruz :=) Zamanında bizde geçtik o yollardan o zamanda bizden büyükler bize aynı şekilde yaklaşıyorlardı. Tamam biz bu halde değildik ama onada kuşak farkı diyoruz. Nesini abartıyosunuz ki ? şöyle 2-3 sene daha büyüsünler yavaş yavaş normale dönücekler onlar yerine yep yeni bir nesil gelicek ve şimdinin morlarımı bakın kadıköye yemyeşil + siyah + eflatun vb. bu ne yaa diyecek :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hayır abi değişmeyecek daha beter olacaklar emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar