Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Gotikleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Başlık gotik ama götik diyorum ben onlara. Eskiden de böyle miydi ya? Çok dolaşmazdım Kadıköy'de bilemiyorum. Çoğunluğu liseli çocuklar olmak üzere arayışlara girmiş tipler çıkıyor heryerde karşıma. Hele moda sahil rezalet durumda. Çimlerde gruplar halinde oturan,atlayan,zıplayanlar işgal etmiş.
Birkere mutlaka siyah giyme zorunluluğu var sanırım bunlarda. Kızlar siyah+mor oluyor genelde,erkekler tamamen siyah. Kız-erkek ayrımını da buradan yapıyoruz heralde :P
Kimsenin giyimine,tarzını tabii ki karışamam fakat bunlar çok gıcığıma gidiyor elimde değil.
Sanki anadolu kültürüyle Amerikan metalcisi özentiliği arasında sıkışmışlar gibi. Benim lise zamanımda böylelerini görmüyordum hiç.
Uslu uslu otursalar neyse de bunlar hayvan gibi. Ne saygı var ne ahlak ne birşey. Ayı gibi bağırıp çağırıyorlar,çığlık atıyorlar.
Ne müzik dinliyorlar onu da çok merak ediyorum. Bu arada metal müzik ben de dinliyorum ama etrafa gösterme ihtiyacı duymuyorum,neden duyulur onu da anlamıyorum.
Geçenlerde bunlardan bir grup görmüştüm yine moda sahilde çimlerde. Bitanesinin elinde gitar vardı,yaşar falan çalıyorlardı.
İlginç...

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Özenti rex önü gençliği onlar yav..

Bi gün şöyle temiz bir odunla search&destroy yapmak lazım kadıköyde.. Nerde mor giymiş, ekose pantolon giymiş, HIM dinleyen genç varsa azını burnunu dağıtıp; "Yürüyün lan bi daha ne tür müzik dinlediğinizi milletin gözüne sokmaya çalışmayın YÜRÜEA!" şeklinde uyarırsak kadıköy daha hoş biryer olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Annem babam beni anlamıyor, ben de dünyaya kendimi bu şekilde ifade etmek istiyorum ne var yani? Ben sizin havai gömleğinize karışıyo muyum? Gey misin diyo muyum? =(

ardeth e laf sokmak için çok mu erken acaba lan faciasından sonra eheue

Ehm neyse çok klişe oldu yukardaki laflar, yeni bi sosyolojik tespit yapmak lazım bu gençliğe. Ayrıca youtube da şöyle bi vidyo var ki xuunla bi araya geldik çözemedik işi tık
Sosyal ağlarda paylaş

ya o degil birde ulke de sanat istedigi degeri gormuyo diyolar rexx in onunde 15 d dakikada 30 tane gitar cantası bakın GİTAR CANTASI tasıyan elemanlar gecti sadece 10 unun icinde gitar vardı eminim

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:47 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Gençlik diyoruz :=)
Zamanında bizde geçtik o yollardan o zamanda bizden büyükler bize aynı şekilde yaklaşıyorlardı.
Tamam biz bu halde değildik ama onada kuşak farkı diyoruz.

Nesini abartıyosunuz ki ?
şöyle 2-3 sene daha büyüsünler yavaş yavaş normale dönücekler onlar yerine yep yeni bir nesil gelicek ve şimdinin morlarımı bakın kadıköye yemyeşil + siyah + eflatun vb. bu ne yaa diyecek :)=
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...