nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 -Pardon saatiniz var mı?: 1)YOK! -Yuuh lan Memet bunun saati yokmush ahahah.Faakiirr faaakiiir. 2)Tabi.3 ü beş geçio. -Ve ben hala sizin güzel gözlerinizden kendimi alamadım (pislik için): -Ben saatiniz var mı dedim.saat kaçdemedim! -Pardon ateşiniz var mı? 1)Tabi. (pislik) -Aferim (devam için) -ama ne yazıkki sigara içmiyorum.yanınıza oturabilir miyim? 2)Hayır sigara kullanmam! (devam için) -ben de kullanmam -niye geldiniz o zaman? -gözleriniz çok güzel... -------------------------------------------------------------------------------- Size sorulduğunda koymak için: -saatiniz var mı? -Var. -saatiniz var mı? -yok sizin var mı? -olsaydı size sormazdım -allah allah sorabilme potansiyelinde gözüküyosunuz... (siz soruosunuz) -satiniz var mı? -hı-hı.3'ü... -Aaa.ne mutlu size..ben hayatım boyunca bi saatim olmasını istedim..olmadı olamadı.babam bana hiç saat almadı.kimseye satin kaç olduğunu söyeleyemedim..Hueveveaa(kaçar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ama hiç gülmedim biliyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hehehe güzel yaklaşım laraken =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben yazmadım ama gülmesen bile yazman gerekmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 komikcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yorum yapmamız için koymadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 -saatiniz var mı? - var ama evde (bkz: ilkokul 3 espirileri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 -pardon saatiniz var mı acaba ? -sus lan piç - O_o HAHAHAHHAHAHA gomix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yukardan aşağı topik full iğrençleşmiş fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bilmiyorum uykusuzluktan mı ama hepsine güldüm. uyumalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 "Daddy is home" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 wanna fuck? asl? du u cam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 garbag3 b@ps bunu yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 damarlı 23! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 -saat kaç? -kaçtı gidio nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hepsi çok kötü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Densha Otoko dizisinin anti tezini imal etmişiz haberimiz yok.Birimiz gitsin bu sayfadaki entry'leri senaryolaştırsın ciddiyim feci para kaldırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Pardon saatiniz var mı?: 1)YOK! -Yuuh lan Memet bunun saati yokmush ahahah.Faakiirr faaakiiir. yiğit özgürün bi karikatürü vardı, sus mına kodumun fakiri diye. resmi bulsam koyucam ama:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 *.kadın restaurantda oturmaktadır. garson yanına gelir ve şöyle bir muhabbet gelişir: - kadın: hesabı alabilirmiyim? - garson: şurdaki beyefendi sizin yerinize ödedi. - kadın: beyefendi mi? hangi beyfendi? - garson: şaka len şaka. kimse ödemedi. amma da heyecanlandın ha. - kadın: aa delimi ne? - garson: sus sus .mına kodumun fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sadsadasdasdfafdasgh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 haha apacheninkisi güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 not....... funny.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar