nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 -Pardon saatiniz var mı?: 1)YOK! -Yuuh lan Memet bunun saati yokmush ahahah.Faakiirr faaakiiir. 2)Tabi.3 ü beş geçio. -Ve ben hala sizin güzel gözlerinizden kendimi alamadım (pislik için): -Ben saatiniz var mı dedim.saat kaçdemedim! -Pardon ateşiniz var mı? 1)Tabi. (pislik) -Aferim (devam için) -ama ne yazıkki sigara içmiyorum.yanınıza oturabilir miyim? 2)Hayır sigara kullanmam! (devam için) -ben de kullanmam -niye geldiniz o zaman? -gözleriniz çok güzel... -------------------------------------------------------------------------------- Size sorulduğunda koymak için: -saatiniz var mı? -Var. -saatiniz var mı? -yok sizin var mı? -olsaydı size sormazdım -allah allah sorabilme potansiyelinde gözüküyosunuz... (siz soruosunuz) -satiniz var mı? -hı-hı.3'ü... -Aaa.ne mutlu size..ben hayatım boyunca bi saatim olmasını istedim..olmadı olamadı.babam bana hiç saat almadı.kimseye satin kaç olduğunu söyeleyemedim..Hueveveaa(kaçar)
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben yazmadım ama gülmesen bile yazman gerekmezdi
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 -saatiniz var mı? - var ama evde (bkz: ilkokul 3 espirileri )
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 -pardon saatiniz var mı acaba ? -sus lan piç - O_o HAHAHAHHAHAHA gomix
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yukardan aşağı topik full iğrençleşmiş fdsfdsf
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bilmiyorum uykusuzluktan mı ama hepsine güldüm. uyumalıyım.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Densha Otoko dizisinin anti tezini imal etmişiz haberimiz yok.Birimiz gitsin bu sayfadaki entry'leri senaryolaştırsın ciddiyim feci para kaldırırız.
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Pardon saatiniz var mı?: 1)YOK! -Yuuh lan Memet bunun saati yokmush ahahah.Faakiirr faaakiiir. yiğit özgürün bi karikatürü vardı, sus mına kodumun fakiri diye. resmi bulsam koyucam ama:d
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 *.kadın restaurantda oturmaktadır. garson yanına gelir ve şöyle bir muhabbet gelişir: - kadın: hesabı alabilirmiyim? - garson: şurdaki beyefendi sizin yerinize ödedi. - kadın: beyefendi mi? hangi beyfendi? - garson: şaka len şaka. kimse ödemedi. amma da heyecanlandın ha. - kadın: aa delimi ne? - garson: sus sus .mına kodumun fakiri
Öne çıkan mesajlar