arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 evet yanlış okumadınız evleniyorum :P ya nası yarışmalardır bunlar, bizi gülmekten öldürmek için yapıyorlarsa çok iyi valla tam kopuş ehue tavsiye ederim insanların içerideki gereksiz muhabbetleri baya güldürüyor[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ya bu kadar salak bişi olamaz :) bide mesela kimse birbirini sevmedi evde evlenmek istemedi o zaman ne olcak? zorla falanmı evlendircekler?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 boş gezenin boş kalfasıyım ama bu derecede değil, güldürücü muhabbet ararsam forumda bakmadığım bölümlere bakıyorum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çok gereksiz ya[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ilk gün programın sonuna rastlama gafletinde bulundum. erkeklerden elenen biri kadınların suratına baktıktan sonra '' elendiğime sevindim '' gibi bi cümle kurdu hahahha ben orda iptal oldum[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 inanamıyorum,insanlar bundanmı medet umuyo,iğrenç,yazık.[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bu ne ya, birde böyle bir yarışmamı çıktı, ee sonunda ne oluyo kazanan iki kişi evleniyo mu? Eğer böyleyse yuh ki ne yuh, görücü usulünden de beter bu yaw...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 izleyin la çok komik...:D kızlar harbi felaket zaten başka umutları kalmamış adam bir baktı kızlara yüzünde Allah korudu be gibi bir ifade belirdi. sunucu kız hakkında ne desem yüzünüzde bir ölüm sessizliği gördüm ne demek biri açıklayabilir mi?????[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 evde kalmıs kadınların basvurdugu yontem bı de sey scok sacma erkeklerın secmesı gerekırken kadınlar secıyor ehe ıyıce bokunu cıkardılar yarısmaların[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 la zaten eli düzgün bi tane hatun yok nası iş bu yaaa millet çıldırdı abicim aslında milletimiz angut seyrederlerse bbg felan olacağı bu durun daha neler çıkıcak bitek biri bizi mikiyor da yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hangi kanalda peki bu gereksiz şey? kimse yazmamış kanalı... merak ettim ben de izlemeliyim mutlaka :D bi ben eksik kalmiim...[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 abi önce konu dışına tıklıyom diye buraya tıkladım burayı konu dışı sanıyodum bi de topicin başlığını görünce dumur oldum sora anladım haaa burası vizyon muş ben evleniyorum da yarışmaymış diye :)[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 amerıkada fln oluyo bole seyler... daha dogrusu fılmeler de yurdum ınsanı kefal atlayabılr..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Infernal_Reborn, 04 October 2003 19:48 tarihinde demiş ki: abi önce konu dışına tıklıyom diye buraya tıkladım burayı konu dışı sanıyodum bi de topicin başlığını görünce dumur oldum sora anladım haaa burası vizyon muş ben evleniyorum da yarışmaymış diye :)[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction heheh nicotinee sandınız di mi :P[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 butun salakları gore bılırsınız orda ...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 iğrenç birşey resmen bence hepsi flort için falan gitmiştir bıraksan töbe.. :) neyse bence çok iğrenç olmuş bbg daha iyiydi..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kusmak, kusmak, kusarcasına kusmak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 umarım birşey olur da evlenemezler hehe nayır siz kardeşsiniz falan :P hakikaten birşey olsa evlenemese finalistler ne gülerdim kopardım valla hehe kılım bu yarışmaya[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 arkadaşlar bütün bunların ardında EKKT (evde kalmış kızlar topluluğu) adlı bir anti-sosyal terör grubu buluınmaktadır[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 reyting ! reyting ![hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 X TV midir nedir orda goruyorum ne geyik muhabbettir bu. Hadi BBG' yi anladık. Yarışma olarak mantıklı bir yarışmaydı. Ama bu berbat bir şey. Tam bir evde kalmış kızlar ve abaza erkekler yarışması. Tam olarak kuralları bilmesem de bir kaç dünya ugubeti kız bir kaç dünya kırosu erkek için kıçlarını yırtıyolar. Tam bir rezalet. Mantık ve kalite açısından deniz seviyesinden 20.000 fersahta. Herşeyi geçtim bir kızın veya bir erkeğin (özellikle bir erkeğin çünkü onlar kızları da görmüyor) bu yarışmaya katılması için nasıl bir neden olabilir. 50 milyar mı? Yahu 50 milyar için ne o karılarla evlenilir ne de o kazmalarla. İnsanın kafasında bir kaç tahtanın eksik olması lazım. Hele bir de o kızlar için erkeklerin birbirini yemesi, o bir kaç zibidi için de o kızların birbirni süzüp aşağılayıcı bakışlar atması zaten başka bir alem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Saplara gün doğdu yarışması kanaatimce...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yaw daha neler görücez şu tv de bee kardeşim yuh artık eşşeğin bitarafına okyanus kaçırdılar artık!!! 3 tane mal hatun bi onlar kadar mal 7-8 erkek... Nası olcak la bu iş şimdi hadi adam hatunu beğenmezse nolcak!!! vur kaç olayı olcak galiba :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bence bu programın yayınlanması bile komik :D[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kızlarda güzel deil zaten olan güzelim oğlanlara oluyor :D[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar