Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 sunun nesini komik bluyosunuz anamiyorumkosakoca sakalli biyikli adamlar ay kedi bakmis ay kedi bisi yapmis ipna misiniz topak misiniz nesiniz ya hep azmo cikartiyo bunnari biliyodum bi feminen yani oldugunuda zaten yane sizede mi bulastirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 eheh kedimi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bonepart hislerime tercüman oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 aslında ismi paticik, logosu kedi olan bi yerde 20 yasında ay cok sireen diyen birine ibnelik demekte az döt ister ya kutluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ben süper şireaaaaan ay çok güzeeaaaal demiyorum, lol diyorum geçiyorum niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hayir aicim ben bu resme demiyorum su i has cheezburger i in your wireless muhabbetinden tiksiniyorum ne bu komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 çünkü o lol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ya hakkaten, "Ne buluyorsunuz, ben beğenmiyorum" der geçersiniz, ama kalkıp top musunuz, ipne misiniz denmez. Abartıosunuz, tad kaçırıyorsunuz, ortam bozuyorsunuz başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ben 256 ım 2 mbir olsun istiyorum böhüüüüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 komik işte ulan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ama yavru kediler çok şirin heh belkarın bi "I am secure enough in my manhood" muhabbeti vardır bilen bilir, bi yerlerde gizli kalmış bir korku mu vardır nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bone a katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 gayet de komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hehe yazık kediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 gayet de yazık kediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 anlamıyorum sizleri bu resimleri komik bulmayanlar kesinlikle homoseksüel, bilemedin biseksüeldir. inbemisin dobakmısınız. rofl. lol. jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 makarna süzgeci kullansalar daha başarılı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 said: Black-ice, 08 Temmuz 2007, Pazar - 21:25 tarihinde demis ki: anlamıyorum sizleri bu resimleri komik bulmayanlar kesinlikle homoseksüel, bilemedin biseksüeldir. inbemisin dobakmısınız. rofl. lol. jaja harbiden ya bu resim kime komik gelmiyorsa gay olma ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bonepart hakkaten tebrik ediyorum :) milyonların hislerine tercüman olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bastırılmış hislere. asdasd Bu ne tepkidir anlamadım ki? Komikse komiktir işte ya. Komik bulmuyosan bööle zavallıca ezme çabası nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 zavalli ezis cabalari hmmm 1 chemical beni bnde chemicali tanirim. ezmek icin deil bu i has cheezburgerden tiksidgimi solemek icin attim mesaji. kemikili niye eziyim ki zamaninda adaya goturdugumuz pesimizden babasiyla baba bizde motorla donelim nolur nolur diye kosturan cocuk chemical 3 sene mi oldu 4 sene mi tniyorum o zamandir ezme caam olmaz 2 azmidainin feminen bi yapisi oldugu ise asikardir aciklamaya ihtiyac yoktur kendisi feminendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ii de onu yazarken chemical dememişsin ki sadece alalaa ortaya sölemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 azmo ibnenin onde gideni bayrak tasiyani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 cengizhan abi ibne değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar