Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yoyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ve zarek, zarek diyip duruyorum zarek, çünkü zarek seni bu dünya üzerinde tanıdığım ismin olan zarek'i sana layık olan anlamsızlığı elde edene kadar tekrar etmek gerekiyor zarek. Ama zarek ya beni ciddiye alma yada kıvır zarek. Binlerce dansöz var. kıvııııırrr (sliiiideee tonlaması ile söylenecek)

sürekli isim tekrarı yaşadığın psikolojik buhranı gösterir nitelikte. üzerine gelmiyorum zira ben de merhamet duyguları kabardı mesajını görünce.
Mesaj tarihi:
said:
yaf kusura bakmayın da böyle yaşı başı almış(18 üstü) kişilerin elinde şu yoyoyu görünce deli oluyorum resmen. ülem git tesbihle oyna o bile daha çekici duruyor elinde bea...

genelleme olacakta böyle sokak ortasında yoyoyla uğraşan tipler genelde(dediğim gibi) özenti nedir sorusuna en güzel cevap olan tipler oluyor...

birincisi onun adı tespih. ikincisi haklısın coldshadow ya tespihle gezmek yoyo taşımaktan daha çok yakışıyor. ne de olsa hepimiz kurtlar vadisi, deli yüreklerle büyümüş, fazla film izlemiş taşralı delikanlılarız istanbul içerisinde.

yazık günah ya. sizi yetiştirenler boşa yetiştiriyor onu farkettim artık. yoyo özentilikmiş. tespihle dolaşan 15 yaşında çocuğun ki ne? delikanlılık adı altındaki asıl özentilik o değil mi sanki?

at gözlüğünü çıkardığınız zaman belki türkiye bi adım ileri gidebilir kazık çaktığı yerden.
Mesaj tarihi:
buna benzer bir olay daha vardı. yine ipin ucunda zımbırtıyı sallayıp şov yapılıyor ama salladığınız şey ipe dolanmıyor. ipin boyu sabit kalıyor (farklı yerlerinden tutmadığınız sürece tabi). bunun adı nedir? bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Eskiden bir arkadaşım hastasıydı,ben de arada ödünçalıyodum.
Ciddi el becerisi gerektiren kasış hareketler var,oturup uğraşmak gerekiyo ama bunla mı uğraşıcam diyip atmıştım.
Profesyonel uğraşmak için en azından bumblebee isimli yoyoyu almak gerekiyor.Ki hiç de ucuz değildi.Üstüne bir de ipleri için para harcamak gerekiyor falan,değer mi bilmiyorum.
Bakırköy Armağan'da bulursun.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yoyo başlığını görünce ilgimi çekti topic.
çocukken ne oynardık şu aletle.
tabii 90'larda kayboldu gitti.

ancak zippo tricks'ten daha über hareketler çekebilenler var yoyolarla.
biz tabii küçükken sadece hoplatırtık elimizde,
büyüyünce bir baktık, unutup gittiğimiz yoyoyla adamlar neler neler yapıyor.
verilen videoda da bu tip şeyler var.

ingilteredeyken çocuğun teki yoyo almıştı da, içinden yoyo tricks katalogu çıkmıştı.
öyle çok çok aşmış şeyler değil tabii ki de, ama onları yapmak bile epey uğraş istiyor.

güzel şeyler tabii de, yoyo bizde çocuk oyuncağı gibi görüldüğünden dalga geçilebilir.
belki trance rave show'larda kullanılmaya başlanırsa "moda" olur, bu sefer kullanmayanla dalga geçilir.
tuhaf birşey
her neyse.

aslında bir tane alsam ben de, öyle tricky hareketler için değil de, sırf çocukluğumu hatırlamak ve o basit hoplatma hareketini yapmak için :)
güzel olurdu.
  • Yeni Oluştur...