Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime Önerileriniz

Masticore

Öne çıkan mesajlar

ben full metal alchemist önermem misal =) daha doğrusu efsane anime önermem. çünkü efsaneler başlamak için ideal oldukları için değil, belli bir döneme damga vurdukları için efsane olurlar. ghost in the shell efsanedir ama yeni başlayan birini animeden soğutabilir.

daha doğrusu hangi türün sana hitap ettiği önemli. eğer 20+ bir yaştaysan cowboy bebop hoşuna gidecektir. aynı yönetmenden samurai champloo ise daha çok hoşuna gidecektir.

daha çizgifilm tadında anime de olur dersen full metal alchemist olabilir. ama sıkıcı gelmesi de muhtemeldir. öyle ya da böyle baştacıdır, başlangıç için en iyisi olmasa da kesinlikle izlenmesi gerekir. özellikle bölümleri izledikten sonra filmi güzel gelecektir.

vampire hunter d hem klasiklerdendir hem de başlamak için ideal olabilir. çok klişe öğeleri vardır ama iyidir.

ghost in the shell ise benim pek sevemediğim ama hayranı çok fazla olan bir anime. bir bakın, gelecek melecek olayları seni bozmazsa izle.

devam eden serilerden ise bleach ve naruto çok tutulanlardan. ama naruto neredeyse 300e geldi sanırım. o kadar bölümü izlemek zaman ister. bleach daha geç başladı ama o da 200lere yaklaşmıştır.

yine devam eden serilerden daha az aksiyonlu olarak death note da ilgini çekebilir.

hellsing ve berserk de çok adı geçen, çok sevilenlerden ama benim izleyecek vaktim olmadı. izlemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Fullmetal alchemist ile başlamanı öneririm. Kime tavsiye etsem bayılıyor. Hitap ettiği kesim çok geniş bence.

Onun dışında başlangıç için önerebileceklerim Great Teacher Onizuka, Hachimitsu to Clover ve Suzumiya haruhi no yuuutsu (ben pek beğenmedim ama bir çok kişi bayılıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi olarak:

-Dragon ball, dragon ball z, dragon ball gt
-Slam dunk(eğlencelidir)
-Bleach
-Berserk
-Bastard
-Record of lodoss war
-Hellsing
-Trigun
-Naruto
-Death Note
-Rurouni Kenshin

Film olarak:

-Grave of The Fireflies
-Vampire Hunter D, Vampire Hunter D Bloodlust
-Spirited Away
-Howl's Moving Castle
-Princess Mononoke
-Blood the Last Vampire
-Kenshin'in filmleri

tavsiye edebilirim. Şimdilik aklıma gelen bu kadar. Daha gelirse eklerim =)

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 18:06 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...