Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Çocukluğumdan beri oturupta adam gibi anime izlemişliğim yoktur.Gecen gün arkadaşım'da ''Mind Game'' diye bir film izledim çok hoşuma gitti. Dedim bu cici şeyleri şimdiye kadar neden izlemedimki. Başlangıc için hangi efsane Anime'leri önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 full metal alchemist. Helsing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 berserk berserk berserk vampire hunter d vampire hunter d bloodlust [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 13:15 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben full metal alchemist önermem misal =) daha doğrusu efsane anime önermem. çünkü efsaneler başlamak için ideal oldukları için değil, belli bir döneme damga vurdukları için efsane olurlar. ghost in the shell efsanedir ama yeni başlayan birini animeden soğutabilir. daha doğrusu hangi türün sana hitap ettiği önemli. eğer 20+ bir yaştaysan cowboy bebop hoşuna gidecektir. aynı yönetmenden samurai champloo ise daha çok hoşuna gidecektir. daha çizgifilm tadında anime de olur dersen full metal alchemist olabilir. ama sıkıcı gelmesi de muhtemeldir. öyle ya da böyle baştacıdır, başlangıç için en iyisi olmasa da kesinlikle izlenmesi gerekir. özellikle bölümleri izledikten sonra filmi güzel gelecektir. vampire hunter d hem klasiklerdendir hem de başlamak için ideal olabilir. çok klişe öğeleri vardır ama iyidir. ghost in the shell ise benim pek sevemediğim ama hayranı çok fazla olan bir anime. bir bakın, gelecek melecek olayları seni bozmazsa izle. devam eden serilerden ise bleach ve naruto çok tutulanlardan. ama naruto neredeyse 300e geldi sanırım. o kadar bölümü izlemek zaman ister. bleach daha geç başladı ama o da 200lere yaklaşmıştır. yine devam eden serilerden daha az aksiyonlu olarak death note da ilgini çekebilir. hellsing ve berserk de çok adı geçen, çok sevilenlerden ama benim izleyecek vaktim olmadı. izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Rurouni Kenshin Bleach Naruto Full Metal Alchemist History's Strongest Diciple Kenichi Ergo Proxy Black Lagoon Hellsing Cowboy Bebop Samurai Champloo Berserk bunları izle bi önce eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 İlginiz için sagolun. 21/m/ist. u Hellsing Cowboy Bebop Samurai Champloo Berserk Full Metal Alchemist Vampire Hunter d İşin zor kısmına dizileri aramakla başlayalım artık :) [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 15:08 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 claymore bleach gantz(manga) naruto samurai 7 gintama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ben Fullmetal alchemist ile başlamanı öneririm. Kime tavsiye etsem bayılıyor. Hitap ettiği kesim çok geniş bence. Onun dışında başlangıç için önerebileceklerim Great Teacher Onizuka, Hachimitsu to Clover ve Suzumiya haruhi no yuuutsu (ben pek beğenmedim ama bir çok kişi bayılıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Selam, Lopeth ne derse aynen :) İyi bir tavsiyesci kendisi ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Dizi olarak: -Dragon ball, dragon ball z, dragon ball gt -Slam dunk(eğlencelidir) -Bleach -Berserk -Bastard -Record of lodoss war -Hellsing -Trigun -Naruto -Death Note -Rurouni Kenshin Film olarak: -Grave of The Fireflies -Vampire Hunter D, Vampire Hunter D Bloodlust -Spirited Away -Howl's Moving Castle -Princess Mononoke -Blood the Last Vampire -Kenshin'in filmleri tavsiye edebilirim. Şimdilik aklıma gelen bu kadar. Daha gelirse eklerim =) [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 18:06 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 hazır konu açılmısken sorayım, ben grave of the fireflies indirdim. yanlız anime değil gerçek oyuncular var , ve aradığım bütün torrentler yaklasık filme dair çıktı, animesinin torrenti olan var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 http://www.mininova.org/tor/508502 bu olabilir ama tam emin değilim [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 18:22 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Howl's Moving Castle ben bu film in adını arıyordum uzun zamandır çok övmüşlerdi bir gazetenin sinema ekinde :) [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 18:56 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Moving Castle iyi midir ya? burda orjinal dvdsini görmüştüm. ismi biraz basit gelmişti almamıştım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ghibliden babam çıksa yerim demişler [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 19:07 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ghost in the shell: stand alone complex ve second gig ile başlayıp sonra bu yazılanlarla devam edebilirsin.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 lopeth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Hellsing Cowboy Bebop Samurai Champloo Berserk Full Metal Alchemist Howl's Moving Castle, Spirited away Yukarıda yazdığım animeleri satan varmı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Naruto.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Black Cat Cowboy Bebop Kenshin (samurai-x) Ninja scroll Elfen Lied School Rumble Great Teacher Onizuka!! [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:06 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 howl's moving castle'ı esgeç derim, ben pek beğenmedim. cnbc-e vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ergo Proxy : http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=194 Elfen Lied : http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Elfen Lied'i şiddetle tavsiye etmiyorum.Bari bu topic'e yazmayın şu seriyi : Fanboyluğun alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Senin sevmediğin birşeyi yazınca fanboyluk mu oluyor ?Neyse tartışmanın manası yok varsın olsun fanboy olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ama malesef gerçekler böyle. Kopan kollar, akan kan, görülen cinsel uzuvlar ve bi miktar zorlama duygusallıkla güzel gösterilmeye çalışılmış, kof bi anime Elfen Lied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar