Dela Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 orcunozerdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi yapma,sen düşün,annenden babanda fazla bakacaan o karaktere,aaa dişi troll cok iyi gider yalnız hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 barzoka nın thumps up yapmsı lazımdı ama aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ya zaten işin en düşündürücü kısmı nick işi. bulamıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Sheriffe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 emreeralp yap sora rospuc guildine gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Yarmagül süper olr bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 arkadaşlar ismi buldum. oyuna dün başladım. ama bugün an itibariyle oyunu bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 o niye be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: Alcadras üye [şikayet et] § 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:36 [ özel msj ] arkadaşlar ismi buldum. oyuna dün başladım. ama bugün an itibariyle oyunu bırakıyorum. söhddemek oyunu bırakıyorsun sen bi daha bizden nick istersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 valla ne bileyim bir anlık hevesti sanırım. level 11 oldum, zevk alarak oynamadım hiç oyunu. Çok yavaş atlıyor leveli. daha başlarda böyleyse ilerde ne olur bilemem. kötü demiyorum ama sarmadı beni. evdeki net bağlantım berbat zaten. ilerde her ay para vereceğim, değmeyeceğini düşündüm. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 baban zengin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 zengin ya da değil orası kimseyi bağlamaz. illa açıklama yaptırtacaksınız insana. arkadaşım aldı, yapamayacağını anlayınca ben satın almak istedim. dünden beri de oynuyorum parasını da ödemedim. vazgeçtim zaten oyundan, ödemeyeceğim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Taranisha. Evet evet güzel oldu bu isim. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:24 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Spidee gayet uyar dişi trolle,ben kullanmıştım.hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Oğuzcum, ..................*küfür var buralarda*................... Ya öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ben de seni seviyorum güneş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 tamam sallayın bu topici. bıraktım nasılsa. ama ilerde dişi troll açacak arkadaşlar için uygun bir topic. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 allymekbile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pervane ilkokulda bu isimde bi kız vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hipopatamaruska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 2007 de troll kavrami tamamen farkliymis galiba, yoksa aynisimi lam buda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 nası bi kafa yaşıosun lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Emerro Emgec Emzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar