oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kafasını kazıtmayı düşünenlere öneri, kaşlarınız belirgin ve siyahsa tavsiye etmem ^^ ben de kazıttım pek güzel olmuyo... ama resmi koymam. karizmayı çizdirmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ne var ya adam resmini koymuş. helal chem :D medeni cesaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hayatımda hep 2-3 numara saçla insana benzeyebilcek bir kafa yapım olmasını istemisimdir. Chem , sen nerdeyse bu tanıma uyuyorsun ama kaşlar bozmus , kontrast yapmıs cok fena ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 cok temiz bir foto, teknik olarak. Guzel gozler yorumumu da eklemek isterim gay gibin. @oper, yemez efendim boyle bir fotonu koymak, hadee! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 pis skinhead!! >:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 erkeklerde uzun sac olmaı ben kalten inanıyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 İlk mesajda itiraf varken fotonun ne kadar gay olduğuna dair birşeyler yazmanın keyfi kalmıyor. 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu chemde gözlük yokmuydu la ! o zmn daha bi tatlı çocuk gibi gözüküyodu http://www.youtube.com/watch?v=x0Ue12dsfC8 benzemiyomu ? izleyin kestiriyo adam saç sakal ilerde... [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:23 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çok masumsun yaaa hoş yanii bilemicem ayy ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: Bathory üye [şikayet et] § 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:49 [ özel msj ] biri adam arıyorum diye topic acar, biri gelir kel fotorafını koyup gay bi foto cektirdim der. eskiden bi pembe tayt furyası vardı, kosar adımlarla gidiyosunuz. abi ewy o zaman sen aç biraz topic görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 :muck: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 dynamic'ten fotoraf beklioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 @chemical: bu resmi buraya koymak medeni cesaret ister. tebrikler. samimiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Uykularımla alıp veremediğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 hacı cok masum çıkmışın sanki el-kaide eline düşüp saçlarını kesmişler ve fotonu çekiyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1 senelik dazlak olarak bir tane de benden : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar