Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HE guildi bounty

Apache

Öne çıkan mesajlar

bu cocuk guildine dusman olan bir guild varsa eger bunların kafalarına karsı bir tane bedava beetle veriyorum,duyurulur.

sadece dusman guild üyeleri icin gecerlidir.

not: devoci dahil degildir.onu a hind ler falanda kesio sinirlenince.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:38 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
not: devoci dahil degildir.onu a hind ler falanda kesio sinirlenince.

bre lolzor , sen değil miydin reslendikten sonra gelip ana avrat küfür eden. şikayetçiyim ben de senden hakaretten dolayı. beetle ları yörünge dışından dağıtırsın tek tek. gerekli ssi de gönderiyorum yetkililere şahitlerim de var.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nedir bu laf sokmalar falan?
Yok çocuk guildi yok kreş yok emo pk.
Oyundan baydım sizin yüzünüzden.Ne kadar beğenmesenizde biz olmasak bu serverda çoğu kişi eğlenemeyecek.Biz olmasak herkez pvm yapıcak.Kimsenin hayatında bir değişiklik olmayacak.(Tabi eğer yok arkadaşım ben pvm yaparak zevk alıyorum oğş diyorsanız sözlerimi geri alıyorum.)
Kafamıza ödül koymanızı gayet normal karşıyorum sonuçta noxlara atak vermek guildimizin en çok hoşlandıgı şeylerden biridir. D.Gary'yi öldürmek ve Seijuro ile tartışmak başka hobilerimizden.
Neyse ne kadar bizden nefret etsenizde oyunda bırakın bunu buraya gelip emo pk çocuk guildi vs. saçma postlar atmayın içim baydı bir emo pk olarak.
Buarada ev kuşu diyenlere sesleniyorum her önümüze gelen playera anında dalsak bot'dan bir farkımız kalmazdı.Bizi insan yapan bu :P
Buarada elfe selamlar kendisini sık sık mezar civarlarında görmeyi umuyorum :P
Ve son olarak;
//_-"
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu yüzden emosunuz, basit ve dostça eğlence amaçlı bir sataşmayı laf sokma olarak algılıyorsunuz ve bu yüzden size emo dediğimde Dev bana yüklenmek yerine guild title'ınızı emo yapıyor. Espri kaldırabilite üzerinde çalışmanız hepimizin pvp hayatımına renk katma açısından faydalı olur zira itişmeden güreşmek olmaz. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...