Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Çok ağır işler için değil de, gerektiğinde danışmak, tartışmak ve bilgi almak için adam arıyorum. Peki ne tip kişiler? 1) Adventure manyağı. Böyle Monkey Island'dı, Myst'ti, Phantasmagoria'ydı, Beneath The Steel Sky'dı felan oynamış. Hatta RPG/Adventure olarak Planescape, FPS/Adventure olarak Condemned gibi oyunları da oynamış olabilir. 2) Dedektiflik, polisiye, gizem, korku romanları, dizileri ve filmleri takipçisi. Örnek vermek gerekirse X-Files, Komiser Kolombo, Stephen King, Agatha Christie gibi şeyler. 3) Fantastik RPG ile bilgili. Eberron'du, Forgotten Realms'ti, Greyhawk'tı, Warhammer'dı, bu tip şeyleri ezberlemiş. 4) NWN 1 veya NWN 2 Toolset'ini kurcalamış, ufak da olsa bir iki birşey yapmış, deneyimli. Bu 4 maddeden en azından birisi size uyuyorsa, ve saçma da olsa sorum olduğunda ulaşabileceğim birisiyseniz, bana özel mesajdan söylerseniz sevinirim, e-mail ekleyelim. Teşekkürler. NOT: En az 19 yaşında olması tercih sebebidir. Eğer ilgilenmiyorsanız, burada mesaj atmanıza da gerek yok.
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 alo arkadas arıyorum. garkadas yaz gercek melodisi gelsin.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ilk msjla topicte yerimi alayım sfdf. ayrıca belirteyim soru başı 10$ alırım
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 adam arıyorum derken... erkek arıyorum erkek gibi geldi bir an için.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 SELAM 19-20 YAŞLARINDA YAĞIZ BİR GENCİM YAKIN ÇEVREM ÇOK YAKIŞIKLI OLDUĞUMU SÖYLER AMA YAKIN OLMAYAN ÇEVREM GENELDE MAYMUNA BENZEDİĞİNİ SÖYLER HOBİLERİM SİNEMAYA GİTMEK MÜZİK DİNLEMEK VE KİTAP OKUMAK.Bİ DE MODİFİYE ŞAHİNİMLE GEZMEYİ ÇOK SEVERİM. UZUN LAFIN KISASI BAYAN ARIYORUM 19-20 YAŞLARINDA SARIŞIN ARKADAŞLARIMIZIN BANA ULAŞMASINI BEKLİYORUM İYİ GÜNLER.
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 adım samuel. 28 yaşım. :p tamam mıçtım.
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Google'dan falan baksan cevapları bulursun aslında. Bu bir tuzak!
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yalniz gecelerinde icini isitacak, fantastik edebiyati yalamis yutmus, frp/rpg konusuna hakim adventure manyagi birini mi ariyorsun? Aradigin adami bulamamamktan mi yakiniyorsun? ne duruyorsun arasana beni, sicak simsicak bir sohbet seni bekliyor. Bekliyorum...
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hahaha adamın topicinin içine etmişsiniz bravo ama yarıldım bir iki posta helal olsn ahhaha garkadas yaz melodi gelsin sdfdsf
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ehehe yorumlar komik olmuş :) ama başlıktan kaybediyor :D
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 damla/ 17f / ank =Pp korku filmlerini bana sor ehereey =p
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Sonra efendim niye millet ayar veriyo, pati eskisi gibi degil ivir zivir. İnsanlarda açılan topiğe girip stand up yapma dürtüsü oluşmuş ;)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 eveeet başlığı görüp damlayanlar sayesinde gayleri anlamış olduuuk. :D bi dk lan?!?!
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 NoTwisT kopardı yaa:) şimdiden efsane oldu bence :P ama cıvığı çıkmasa da kitlenmese ya da taşınmasa bari (çok geç sanırım... ama olsun, topic kalsın böyle:P)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hauahha bülent ersoy açsa anlıcam adam arıyorum diye de...bonec....neyse.....
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 15dk'da 20 post vay be. Demek bu tür topiclere açmışız -.- [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 23:23 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bone şimdi destekli sövüyor içinden. :P
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: Sonra efendim niye millet ayar veriyo, pati eskisi gibi degil ivir zivir. İnsanlarda açılan topiğe girip stand up yapma dürtüsü oluşmuş ;) bunu uzun uzun tartışan biri olarak hani eskisi gibi olmadğnı şiddetle savunan biri olrk görüyorum ki aslnda ruh haliylede alakalıymş mesela bu beni rahatsız etmedi aksine çok güldüm işte insanoğlu kesin kurallar çizemiyoruz,allah bizi ne etsin :)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 "Eğer ilgilenmiyorsanız, burada mesaj atmanıza da gerek yok." yazmadım mı ben yukarıya? salak gibi "dur şunu ezeyim de ego tatminliği yapayım" gibi mesajlar atmanızın ne anlamı var. sakin görünüyorum evet, ama çok sinirli bir insanım. o yüzden böyle şebek şebek şeyler yazmayın. dayak istiyorsanız ankara'ya gelin isterseniz, döveyim sizi, rahatlarsınız.. başta yazdım di mi? "Eğer ilgilenmiyorsanız, burada mesaj atmanıza da gerek yok." diye hemen sidik yarışına girmeyin topicte. adamı bezdiriyorsunuz yemin ediyorum. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 23:24 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 O degil de, bu sadece msn uzerinden iki kisi degil de bi topik uzerinden devam etse? Ozellikle 2. madde benim de cok isime yarar. Sakincasi yoksa forum uzerinden gerceklesse bu muhabbet?
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bone ben senin resmini gördüm de neyse bu konuda yorum yapmym...şimdi forumda sadece nickini bildiğin bi insanı dövebilceğine nası inanırsın? sen benim kim olduğumu biliyo musun? ben gelip senin ağzını burnunu dağıtsam hoş olur mu şimdi? ama niye geliym ben senin gibi boş muyum..hayır klavye delikanlısı mıyım yoo o da hayır ha ama ben bi temiz dayak yiyeyim diyosan buyur gel izmire.
Öne çıkan mesajlar