la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Böyle birşeyler de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 nerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Şöyle birşeyde var mesela; İngiliz basını, Beşiktaş'ın, İngiltere Premier Ligi takımlarından Bolton Wanderers'ın Senegalli oyuncusu Abdoulaye Faye'yi transfer etmek üzere girişimde belirtirken, Bolton'un Faye'yi Beşiktaş'a 3 milyon sterline satmaya hazır olduğunu yazdı. Öte yandan İngiliz basını, Beşiktaş'ın, Liverpool'un savunma oyuncusu Sami Hyypia ile de ilgilendiğini ileri sürdü. kaynak:ajansspor edit:kaynak düzeltildi :P [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:04 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yalan haber olması çok yüksek ihtimal. Hatta kesin diyebilirim. Zaten öbür türlü olsa Bjk akıllanmamış olurdu. Geçen sene aynı bölgeye 2 yabancı koyup delgado+ricardinhoyla bocalamasını tekrarlamış olur aynı mevkiye cisse + assuncao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 iyide zaten beşiktaş tek dmc ile oynıycak bu sene. gk dr dc dc dl dmc amr amc amc aml st Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mohammed Zidane Beşüktaşta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 nocom o dizilişle bjk ne gol yer ha :) Kevgire döner :) O taktikle oynayıp da başarılı olabilen tek takım vardı dünya tarihinde, o da Real Madrid, onu da Makalele kurtarıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 nie makalele gelmiomu ztn beşiktaşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yok yeşilköyden antalyaya geçti.ugramadı beşiktaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 adrianonun milanodan istanbula telgraf yollamasi gibimi? sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 öldürdünüz lan akşam akşam suahsdhasduahdsadadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ya saçma sapan baslık açmayın ya yalan yanlış ayrıca assuncao için bu kadar ünleme ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 her habere başlık açarsak 50 tane transfer başlığı olur burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 assuncao cok iyi adam da zaten balon. hakikaten her haberi çıkanla ilgili başlık açılırsa 500 tane topic olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bomba yanlız, önce gereksiz heyecanla başlık açıyo balon haberle, sonra milletin cevaplara kızıyo karizmayı çizdirmemek için "aslında ben size güldüm burda" diyo :) [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 11:11 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Fena halde günahımı alıyorsunuz.... Birincisi hiç heyecanlanmadım çünkü Beşiktaşlı değilim. İkincisi kıs kıs gülüyorum intibası bırakmak da istemedim, çünkü dönen muhabbet beni gerçekten çok güldürdü. Üçüncüsü Adriano'nun Fenerbahçe'ye gelmesi ne kadar mümkündü de buna rağmen kimse o başlığa tepki göstermedi, şimdi ben başlık açınca kötü oluyorum? üstelik "Serhat Akın Beşiktaş'ta" gibi başlıklarda kakara kikiri yapanlar neden faturayı bana kesiyor bu başlığı açtım diye? Ayrıca hakikaten fotomaç dahil bir iki yerde okudum BJK'nin Assunçao ile ilgilendiğini.... Bunun üzerine de böyle bir başlık açayım dedim. lanet olsun. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 21:51 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ASUNSAO ZUHAZUHSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ADREYANO ASDASDSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bence burada kesinleşmeyen transferler hakkına konu açılmasın çünkü hem bir yığın gerçekleşmeyecek transfer konusu oluyo hem de bu konuların içinde başka başka şeyler tartışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ya ne guzel muhabbet edıyoruz. Adrıona telgraf cekmıs makalele yolu karıstırmıs falan bosverın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: Ayrıca hakikaten fotomaç dahil bir iki yerde okudum BJK'nin Assunçao ile ilgilendiğini.... Bunun üzerine de böyle bir başlık açayım dedim. lanet olsun. sakin ol ya .) serhat başlığını ben açtım ve kakara kikirii heleleplüp de yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 siz serhatı alamazsınız fb li oyuncu kontenjanınız dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ahah iidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar