SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bundan 5 ay falan kadar önce okuldan bi kız beni msnine ekledi konuştuk falan neyse hoşlanıyorum senden falan demeye başladı . Ama bu süre zarfında ben kim olduğunu bilmiyorum bu kızın. Benden 2 yaş küçük ve diğer kişisel bilgilerini falan biliyorum ama . Neyse iyi kız muhabbeti falan güzel konuştuk biz böyle 5 ay falan. Buluşalım deyince ben senin Öss geçsin ondan sonra buluşalım falan diyordu. Neyse Öss geçti okul bitti ben tatile gittim dönüşünde buluşacaktık döndüm geçen gün işte utanıyorum diyor buluşamam diyor falan filan En sonunda acaba çok mu çirkin de gelemiyor falan diye düşünmeye başlamıştım bikaç hafta önce onu ima eder şeyler söyledim ama anlattığına göre çok da çirkin bir kız değil gibi yani o açıdan da kendine güveni var gibi . son attığı mesaj da şu : Bu mesajı yazıyorum saatlerdir ama gönderemiyorum.Sanırım ben hiç bi zaman buluşmaya gelemiyecem nedeni ben veya başka bişey bilmiyorum denizcim :( Biliyorum hayatına girmemeliydim çok özür dilerim . Hayatında önceden Ecem yoktu yine olmasın lütfen :(:( . Durmadan seni seviyorum diyor bu yüzden buluşamıyorum seninle diyor. Çok sevdiğinden dolayı benimle karşılaşınca eli ayağına dolaşırmış falan böyle bir şeyler söylüyor. Gerçek neden bu olabilir mi deneyimli arkadaşlar size soruyorum ne yapmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 İmzamı tavsiye olarak göster kıza, belki buluşursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 cevap yazacaktım ama aklıma takıldı deneyimden kasıt ne ? kaç kişinin başına böyle bir olay gelmiş olabilir ki ? hem de deneyim kazandıracak kadar çok kez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Deneyimden kasıt kızların olaylara verdiği tepkilerin davranışların neden olabileceğini kestirebilmek yani kızları az çok tanımak vs vs yoksa başınıza böyle bir durum geldiğini sanmıyorum elbette . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 abi 5 aydır bi resmini de mi gormedin gozunu seveyim.faketir o (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Kim olduğunu bilmiyorsun? Sende kızın diğer kişisel bilgileri var? Bu süre boyunca konuştun ama resmini görmedin? Kendine güveni var? Seni çok seviyorum diyor ama sen buluşalım diyince, geri vites, elim ayağım dolaşır diyor? Sen ÖSS'ye girdin, o senden 2 yaş küçük, tahmini 16 yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Resimlerini gördüm fekat yüzünü göstermiyor. Telefonda da konuştum . Feyk olmadığına eminim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Nereden biliyorsun resimlerini gördüğün şahısın o kız olduğunu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ya fotolarını gördüğüm kişinin o olduğuna eminim aynı mekanda(odası) farklı kıyafetlerle fotoları falan var . Mesela diyordu bi tişört aldım vs vs anlatıyodu göster bakiyim diyince çekip gösteriyordu . Neyse bunun gibi olaylar işte ama eminim yani yalan söylemediğine . [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:42 tarihinde, SbNN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kız başkasını bulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yerinde olsam, 5 ay gibi kısa bir sürede, birisine bu kadar güvenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Zannetmiyorum çünkü buluşma olayına gelinceye kadar seni seviyorum vs vs diyor yani başka birini bulmuş olsa bence uzatmadan güle güle der . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bence "peki sen bilirsin" deyip arama sorma. bak bakalm bulusmak isticek mi istemicek mi .. tabi kizin eywallah deme riski de var. enteresan bi olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ego tatmini, can sıkıntısı, oyalayacak insan arayışı. o yaşlardaki bir kız belki de kendini0 gerçekleştirmek (kanıtlamak anlamında burada) için seni öylesine oyalamış da olabilir. çok doğru dürüst, mantıklı şeyler bekleme bana kalırsa. yüz yüze 5 aydır tanıdığın sevgili olduğun biri de ben bir ilişkiye hazır değilmişim seni çok seviyorum ama bir süre ayrı kalalım deyip başkasıyla şansını denemeye gidebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 böbrek gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bi böbrek için 5 ay beklemezler yaa... Bence başkasını bulmuştur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @Shadow: başka böbrek de bulmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o da mümkün tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 5 aydır aynı muhabbeti başkalarıyla yaptığını düşün değebilir 5i 5 aydan tanesi 10k$ dan 50k$ mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bu işte iyi para var. bi düşünmek lazım... *ellerini ovuşturur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 seni kekleyen bi erkek arkadaşın olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kızla telefonla konuşmuş abartmayın.. kız muhtemelen çekingendir,korkuyordur senin beğenmemenden, eğer o iş olmazsa kız büyük bi çöküntüye falan uğrar.. kesinlikle buluşmak istediğini söyle ve buluş takıl biraz bişiler için benim pek fazla vaktim yok de ilk gittiğinde 1-2 saat takıl sonra kaç (tabi beğenmediysen) ondan sonra muhabbetini aynen sürdür.. ama mutlaka ikna et gelmesi için.. ulan 5 ay ben meraktan çatlarım dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Aman dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 gömemişim telle konuştum dediğini sorry her işte bir hayır vardır. sabretmek lazım bir atasözü derki : "hızlı koşan atın boku seyrek düşer" [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:22 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bi kız olarak şunu söleyebilirim ki , senin onu beğenmemenden falan krkuyor olabilir. Bu kızın çirkin olduğunu göstermez ama dünyanın en güzel kadınlarını bile beğenmeyenler çıkıyor sonuçta. bi de şöyle bişe var ki kız sana seni esvdiğini söylemiş imdi sen kıza ilgi duyduğunu ya da çıkmak istediğini söylesn kız onu kullanmak istediğini düşünebilir. Bu yüzden de bulusmak istemiyordur , bi yerde kendini kullandırtmamak için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar