Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Durum !?

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Bundan 5 ay falan kadar önce okuldan bi kız beni msnine ekledi konuştuk falan neyse hoşlanıyorum senden falan demeye başladı .
Ama bu süre zarfında ben kim olduğunu bilmiyorum bu kızın.
Benden 2 yaş küçük ve diğer kişisel bilgilerini falan biliyorum ama .
Neyse iyi kız muhabbeti falan güzel konuştuk biz böyle 5 ay falan.

Buluşalım deyince ben senin Öss geçsin ondan sonra buluşalım falan diyordu.
Neyse Öss geçti okul bitti ben tatile gittim dönüşünde buluşacaktık döndüm geçen gün işte utanıyorum diyor buluşamam diyor falan filan

En sonunda acaba çok mu çirkin de gelemiyor falan diye düşünmeye başlamıştım bikaç hafta önce onu ima eder şeyler söyledim ama anlattığına göre çok da çirkin bir kız değil gibi yani o açıdan da kendine güveni var gibi .

son attığı mesaj da şu :
Bu mesajı yazıyorum saatlerdir ama gönderemiyorum.Sanırım ben hiç bi zaman buluşmaya gelemiyecem nedeni ben veya başka bişey bilmiyorum denizcim :( Biliyorum hayatına girmemeliydim çok özür dilerim . Hayatında önceden Ecem yoktu yine olmasın lütfen :(:( .

Durmadan seni seviyorum diyor bu yüzden buluşamıyorum seninle diyor.
Çok sevdiğinden dolayı benimle karşılaşınca eli ayağına dolaşırmış falan böyle bir şeyler söylüyor.
Gerçek neden bu olabilir mi deneyimli arkadaşlar size soruyorum ne yapmalı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kim olduğunu bilmiyorsun?

Sende kızın diğer kişisel bilgileri var?

Bu süre boyunca konuştun ama resmini görmedin?

Kendine güveni var?

Seni çok seviyorum diyor ama sen buluşalım diyince, geri vites, elim ayağım dolaşır diyor?

Sen ÖSS'ye girdin, o senden 2 yaş küçük, tahmini 16 yaşında?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya fotolarını gördüğüm kişinin o olduğuna eminim aynı mekanda(odası) farklı kıyafetlerle fotoları falan var .

Mesela diyordu bi tişört aldım vs vs anlatıyodu göster bakiyim diyince çekip gösteriyordu .

Neyse bunun gibi olaylar işte ama eminim yani yalan söylemediğine .

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:42 tarihinde, SbNN tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ego tatmini, can sıkıntısı, oyalayacak insan arayışı. o yaşlardaki bir kız belki de kendini0 gerçekleştirmek (kanıtlamak anlamında burada) için seni öylesine oyalamış da olabilir.

çok doğru dürüst, mantıklı şeyler bekleme bana kalırsa. yüz yüze 5 aydır tanıdığın sevgili olduğun biri de ben bir ilişkiye hazır değilmişim seni çok seviyorum ama bir süre ayrı kalalım deyip başkasıyla şansını denemeye gidebilir...
Sosyal ağlarda paylaş

kızla telefonla konuşmuş abartmayın..
kız muhtemelen çekingendir,korkuyordur senin beğenmemenden, eğer o iş olmazsa kız büyük bi çöküntüye falan uğrar..
kesinlikle buluşmak istediğini söyle ve buluş takıl biraz bişiler için benim pek fazla vaktim yok de ilk gittiğinde 1-2 saat takıl sonra kaç (tabi beğenmediysen) ondan sonra muhabbetini aynen sürdür..
ama mutlaka ikna et gelmesi için..
ulan 5 ay ben meraktan çatlarım dsfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kız olarak şunu söleyebilirim ki , senin onu beğenmemenden falan krkuyor olabilir. Bu kızın çirkin olduğunu göstermez ama dünyanın en güzel kadınlarını bile beğenmeyenler çıkıyor sonuçta.

bi de şöyle bişe var ki kız sana seni esvdiğini söylemiş imdi sen kıza ilgi duyduğunu ya da çıkmak istediğini söylesn kız onu kullanmak istediğini düşünebilir. Bu yüzden de bulusmak istemiyordur , bi yerde kendini kullandırtmamak için yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...