Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 gerge haklı. aha bugün de takıldık arayan soran yok. ankara'dan adam olmaz onu biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: 0546 4637983 gidiyoruz apache ile nedjimaya. gelen arasın. derken akşam 20'yi mi kastettin sen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hee dün oturduk apache ile öle. cuma da yaparsanız gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Adam akıllı bi tarih ve günde yapsanıza abicim. Sonra trip atıyorsunuz gelmediniz vs bik bik bik diye. Ayın 30 una buluşma ayarlarsan bu gariban nerden bulsun para. Ayın ilk 15 gününden sonra para suyunu çekiyor bu garibanda :) Cuma-Cumartesi-Pazar yaparsanız gelme şansım olur sanırım bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 abi cuma 7 de buluşalım o zaman. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 larakenle konustum bende cuma bulusalım derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Abi gelin soyle 2-3 hafta sonrasina tarih verelim, hem herkes kendini ayarlar, hos bir bulusma olur.. Dipnot : Bende ulke sinirlarina donmus olurum, 18inden sonra pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yahu su ara yapmassak hic yapamayacaz. cuma yapalim. sen gelince de yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben gelince de bişiler olacaksa, sizin şimdiden de yapmanizda bir sakinca gormuyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 cuma 7, kimler geliyor şimdi? nedjima olabilir buluşulacak yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 şimdi benim ufak kardesim benimle onu getiricem de, cıkabilicek olayı düşünemiyorum:D 8 yasinda bi canavar. neyse ben gelirim ama kardes sebebi ile az otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Öms ile belirttiğim gibi geleceğim gibi görünüyor. Ancak kesin bişey söylemek istemiyorum ki sonra geliyorum diyipte gelmeyenlerden olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 cuma akşam 7 mi? daha erken de buluşsak, sinemaya felan gitsek nolur? illa 7'de nedjima'ya mı gitmek gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben her saate uyarım, kesin gelirim bi sorunum da cıkmaz izmiri temsilen. Ve ve ve bugun nedjimaya gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 erken bulusulunursa gelirim. 7de gelemem ben çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 12de buluşalım. ben gece geç saate kadar dururum. iki fasıl yaparız, bi öğlen, bir de akşam. ikisine de geliyim ben. sabah gelmek isteyen beni cepten arayabilir ya da 12'de dostun önüne gelebilir. karanfildeki akşamki nedjima buluşmasını siz ayarlayın. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:55 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bende 12 de geliom bone`u mu kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben yoldan yeni geldim uyurum yorgunum ya da uyumam ama belki gelirim hatta gelmem gelemem gelesim gelmez yine de ararım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya uyu yarın 12 de gel ozlemedın mı arkadaslarını aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 12de benim dötümde pireler sirk kurmus oluyo sori akşamkine geliceğims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 illa 12 olması da gerekmez. 12-7 arası kızılayda olacağım, istediğiniz zaman arayın gelin felan. 7'de de işte nedjima istiyorlar gün boyunca gelenlerle, nedjima'ya gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 6 7 gibi anca gelirim ben. benim telefonum yazıo bu topic de. 7 gibi nedjima da buluşalım akşam gelenler ile. aramayan ibiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Son dakika. Üzgünüm ama gelemiyorum. Başka zaman telafi edeyim. DHMİ ne kafam girsin. Hilti kullanmayı bilmeyen ustalarada ben giricem zaten az sonra [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 17:02 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bulustuk:) biz biraz erken ayrilmak zorunda kaldik(kardesim ev arkadasimi delirtmeden eve ulaşmam lazimdi). guzeldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 hee eğlendim valla ben de. abi şey dicem, resimleri koy da o video u koyarsan kedi niyetine yerim seni. lütfen. ha bi de, topic i açan yoktu buluşmada. kutladım bi an. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 22:00 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar