Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ankarada bulussak bi ara nası olur? Hoş ankaralı pati yok gbi bişii ama olsun bulusalım toplaşalım eğlenelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kıbrısa da gidemedim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Olmaz öyle şey. Dün yaptık bir ben vardım, bir Laraken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 çağırsaydınız da gelseydik gerge =)) herkes gelicek bu bulusmaya valla başınıza yıkarım patiyi :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yahu yapın siz gelirim ben ama karışmıyorum artık. gelirim gelirim diyenlere inanmayacaksın ankara da. beni de yazın abi ben varım diyenlere. nese kırıldım da o yüzden böyleyim. yapın geleyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 senin buluşmak istediğin yerler yalan dolan mekanlar laraken :p, ayrıca nasıl yok ankaralı O_o [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:49 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ha tunalı falan derseniz gelmem zaten o zaman. ha alkollü olmasın dersen bilkent te teşhir ederim seni. hehe. gör bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben de sakarya'ya gelmem ulan. alkol olsun alkolsüz yaşam mı olur ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 evladım kızılay oralar ama. nedjima falan. sakarya dedin mi keyif e gidilir. lütfen : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sakarya da kızılay da batsın arkadaşım. tunalı ya gelmem demişin sen bikere fgfd, bi dakka ya OLMAZ BÖYLE BU.İzmirli, istanbullu insanlar bıraktılar artık buluşmayı lan party yapıyorlar biz oturup ufak bişey organize bile edemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 gelen olmayınca organize bişiler de olmuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 insulaya gidilebilir aslında? hem 18- ' ler için de ii olur (insula bar bu arada bilmeyenler için dedim hani içki içebilirsiniz...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 izmirden geldim bugun sabah ankaralı patilerle bulussak etsek nasıl olur yanlız bırakmayın benı canım skılıo hic bi yerde bilmiorum bulusmassak bıle nerelere gdılır ne yapılar solersenız cok mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 insula, nedjima, barkod. olabilir bunlardan biri. bari yakın bir zamanda yapın şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yarın yapalım. gelebilen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yarın ben gelemem :( cuma yapalım? ama neyse siz bulusmak istiosanız yrn yapın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 pazar yaparsanız gelirim. bi düğün var normalde oraya gidecektim ama abimle ankarada gezeriz bi an,buluşma olursa da katılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cuma çok güzel olur yahu. hem hafta sonu gibin. yarın proje dalgam var, gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 0546 4637983 gidiyoruz apache ile nedjimaya. gelen arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bütün sene ankaradayız doğru dürüst buluşma olmadı, tatile gidiyoruz siz buluşma yapıyorsunuz eğer buluşursanız buluştururum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yarın bulussak olmuo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ben gelmem - kırıldım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ayıp edion gerge valla kırk yılda bir gelmişiz ankaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bende gelmek isterdim ama çok utangaç ve asosyal biriyim + tembelim hihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar