Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vendorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

vendorumda exceptional composite bow ve necromancy scrolleri satmaktayım, istek üzerine diğer bowlardan da yapabilirim.

edit: fiyat belirtmeyi unutmuşum, ne alırsan 500

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 02:12 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ilgilenmiyosan dükkanın önünü kapatma :b

edit: vendora repeating crossbowlar eklenmiştir.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 14:04 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
E OSIde de var buralarda evler b@ps ?
Neyi kıstas alacak adamlar?
Zaten runUO nun ev kurma kuralı var onu ihlal etmiyorda ev ki adamlar koyabilmişler.

Mındar demeyin bari hehe
Mesaj tarihi:
olay orda su
ev guard zoneda deil
adamin durdugu spot guard zoneda
yane direk dguard zonenin yanina kurmus evi
layi o
bu arada moongate yani evler oside en cok para eden evler
dirke ulasimw ar diye
Mesaj tarihi:
oside oynadim, daha cok ev alim satimi yaptim. moongate'e yakinlik evin fiyatini cok oynatir evet fakat moongate'in range'ine alan ev gormemistim hic daha once. oynadigim her free shardda da oralarda bu alana ev dikmek yasaktir yazan notlar vardi. neyse dikmisin, gmler de bisey demiyo hayirli olsun.
Mesaj tarihi:
HE guildi fırsatları kaçırmıyor zaten, bugün boşta gördü atladı hemen sağolsunlar. başkasıyla savaşırken araya girdi 2 tanesi :) neyse eğlence oldu.. şikayetçi değilim, yine beklerim..
Mesaj tarihi:
ben şahsen senin charının tam olcağı zamandan tırsıyorumda dükkanın önünde tartışmasak xD

edit: bide ben değildim seni kesen, seni görmedim bile bugün :b
edit2: yada neyse burda tartışın, vendorumun reklamı yapılmış oluyo lol

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 18:56 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 18:58 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...