BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 vendorumda exceptional composite bow ve necromancy scrolleri satmaktayım, istek üzerine diğer bowlardan da yapabilirim. edit: fiyat belirtmeyi unutmuşum, ne alırsan 500[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 02:12 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 evi sat bana 500 e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Abi o ev benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 evi oraya kur fikri de benimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bug bulmuşunuz bari uzun uzun reklamını yapmayın. freeshardlarda bile kaldırıyolar evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bug değil, oraya ev konulabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 işin komik yanı kuramadınız diye kıskanıyor musunuz nesiniz kestiğimiz adamlar dışında evin yerine laf eden olmadı. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ilgilenmiyosan dükkanın önünü kapatma :b edit: vendora repeating crossbowlar eklenmiştir. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 14:04 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 E OSIde de var buralarda evler b@ps ? Neyi kıstas alacak adamlar? Zaten runUO nun ev kurma kuralı var onu ihlal etmiyorda ev ki adamlar koyabilmişler. Mındar demeyin bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 olay orda su ev guard zoneda deil adamin durdugu spot guard zoneda yane direk dguard zonenin yanina kurmus evi layi o bu arada moongate yani evler oside en cok para eden evler dirke ulasimw ar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 asıl komik yan insanı kıskandırdığını sanman. oyun be neyini kıskanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 gz yanına ev koyulamaz diye bi kural yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @knox ne bileyim bug bug diye tutturdunuz da. kimse osi oynamadı mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 gb2sphere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 oside oynadim, daha cok ev alim satimi yaptim. moongate'e yakinlik evin fiyatini cok oynatir evet fakat moongate'in range'ine alan ev gormemistim hic daha once. oynadigim her free shardda da oralarda bu alana ev dikmek yasaktir yazan notlar vardi. neyse dikmisin, gmler de bisey demiyo hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 su tamerima atack verenlere aksama pvp yapmak isterim HE guildinden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Emo dediniz diye herkesi kesiyoruz biz artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 dükkanın önünde kavga etmeyin :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 HE guildi fırsatları kaçırmıyor zaten, bugün boşta gördü atladı hemen sağolsunlar. başkasıyla savaşırken araya girdi 2 tanesi :) neyse eğlence oldu.. şikayetçi değilim, yine beklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben şahsen senin charının tam olcağı zamandan tırsıyorumda dükkanın önünde tartışmasak xD edit: bide ben değildim seni kesen, seni görmedim bile bugün :b edit2: yada neyse burda tartışın, vendorumun reklamı yapılmış oluyo lol [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 18:56 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 18:58 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 :) bu sefer tek de değilim (uzun bir aradan sonra ilk kez :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 gelip kimse gm laf etmemiş ben ne diim dicektim de dev bi mesaj 3 ayrı mesajla saldırdıı için vazgeçtim. valla anladım neden millet kafanı istiyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 aaa! ama olmuyo böyle beyler kavgaya devam hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar