KosPer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ben WOW'a yeni başladım sayılır 1 hafta falan oldu.Ve Level 35 hunterım var.Şuana kadar pek bi sıkıntı çekmedim.Ama forumlarda okuduğum yazılarda warlock hunterdan iyidir kraldır hunter bayıyor pvpde sux gibi laflar duydum.Acaba yol yakınken lock'amı geçsem diyorum ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hayır yol yakınken bir iki geri de World of Warcraft bölümünün altında ki yazıyı oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 abi kralsın sağlam laf koydun g.t oldumda bide linki verseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yazılanlara suxlara aldanma eğer hunter olmaktan zevk almıyorsan başka bir karakter aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 uyuzum ben hunterlara sevmıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Hunter sux kim demişse halt yemiş hem locklar da eskisi kadar imba degiller sen hunterına devam et. Hem en kolay kasılan klass hem pvpside zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 katılıyorum benimkide 37 oldu.PvP'de 70 olmadan belli olmaz neyin ne olacağı.Ama şu ana kadar memnunum halimden.Evet çok öleceksin kesemediğin charlar olacak(rouge ve wariorlarda çok eziliyom ben:()Ama genelde iyi yani kendimden 3-4 lvl yukarı cloth-wearerları kestiğim oluyo.Hem petle uğraşması çok zevkli.Yalnız gruplarda yer bulmak biraz zor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Benimki su anda 52 valla ne rogue ne warrior tanıyorum salıyorum peti bw açtımmı alayı fıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hunterda solo olayı bambaşka ya. lvl 55 halimle lvl 59 elite sololadım kite fln etmeden, direk pet tankladı ben healledim. yeni mend pet süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Abi güç için karakter kasmayın hiç bir zevk almazsınız(tarzınız değilse).Örneğin lock gerçekten 1v1 de en iyi class ama oynama zevki asla bir mage'in yerini dolduramaz (benim için tabi) Hunter seçmenin sebebi neydi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hunter olunmaz hunter doğulur ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 low levelde hunter oynamak adamı bayar actif olarak actionun içinde olmadığın için yani uzaktan uzağa dps çalışmak o levellerde harbiden bayıyo fakat 50+ veya 60-70 lvl olduğun zaman tamamen değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yol yakınken hunter'dan vazgeçmeni tavsiye ediyorum ben. hunter pve'de çoğu zaman en lüzumsuz classtır bu yüzden blizzard hunterların da raidlerden nasiplenmesi için yok tranq. shot. yok misdirect gibi şeyler oyuna ekler ve bu ıvır zıvırlarla raidlere girmelerini sağlar. mesela ssc'de 25 kişinin max 2si hunterdir. onlarda 5 murloc grubuna tranq. shot atar. orda burda da misdirect atmaktan başka da bir cacığa yaramazlar. oynanış açısından da level kasma açısından da pek bi gayret istemeyen bir class olduğu için bana çok sıkıcı gelir oynaması. ayrıca bir partye en son alacağı classtır çoğu insanın. şimdi kimi hunter arkadaşlar hede höde diyecektir. doğaldır. bunları zaten göze alarak yazdım. ama benim şu oyunda en son oynayacağım class hunterdır. ha eğer çin'e çifte vatandaş olacam veya ben slacker ruhlu bir adamım abi salacam peti, basacam auto shota sonra windows yapıp başka şeylerle meşgul olacam diyorsan hunter birebir. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:52 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ben hunter değilim ama 2x normal değilmi?Sonuçta 9 class var ve siz tanker/dps/heal olarak 3 farklı grup çıkarmak zorundasınız.Ayrıca hunterlar dps'ten çok support/meele boost için alınıyorlar(her ne kadar saçma olsada) PS : Bu arada "dps'ten çok" ile başlayan sözümü dmg meterlarda hep alt sıralarda oldukları için söyledim.Aksi vardır elbet ama genel böyle... [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 11:11 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 geffen olayın bu kısmını nekadar guzel izah etmişin dostum +1 [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 11:15 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 akıllı hunter 5 man instancelarda iş yapar, ama raidlerde arcane shot filan spamler anca, bayık =/ zaten yirmi bin tane hunter var. botlar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 vallaha ben lvl 53 lockumla lvl 70 war kestiğimi hatırlıorum adam ben mob keserken kesmişti sansa ss te vardı üstümde adamın hp de % 40 lardaydı bastım bütüncd leri herif yattı :D cıldırmıstır heralde bi gri lvlli adam tarafından kesilince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Protsuxtion warrior kesmişsindir. PS : Bu arada adamın 70 olduğunu nerden biliyorsun?Ayrıca o levelda prot dahi olsa seni çok çok rahat alması lazım dı ama garip lag vs olabilir. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:11 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Her classin ayri tadi var ancak oyunu bilmeyenler en kötü class su yada en iyi class bu die ayrim yaparlar elimden gelse hepsiyle oynamak isterdim ve ayrica hunteri iyi oynarsan gayet raidde yer bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 abi intercept kullanmayı bilmeyen level 68 warrior gördüm ben eheh, çoğu noobie "gafasına gafasına goyim" diyerek en kolay class olarak gördükleri warrior'ı açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Hunter TBC oncesi kraldı raidlerde en yüksek dps hunterindi kendim için konusaym full t2 + huhuran stinger 21mm 30 survival buildiyle 600 kusur agility %30 crit +13 range hit le asla gecilmezdim ama ne olduysa hunter itemlerine gelen değişiklikler batırfdı hunteri bende bc ile birlikte sattım güzelim hunterimi 2500 ap oluo ama nafile %20 crit le napabilirsin ki ahh ahh eski gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Gerçi haklısınız yakın bir zamanda burada topic açılmıştı 70 warrior craft axe falan var elinde zerker stance açmamış ve bu adam pvp yapıyor sdfsdffgh++5665675/+%'+'^^ oldum... @olorin84 Sistemde sorun var abi http://www.imageshock.eu/?img=sadsadsad.jpg bak adamın eski hali şimdi çok daha iyi gearları var ve bu adam pure dps bir sınıf ben shadow priest ile dpste eline veriyorum.NE KADAR SAÇMA... [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:21 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 şimdi Ghayat ı da bilioz karazan onunde az kesmedik :p şaka bi yana hunter kötü hallere dustu TBC ile birlikte bu arada bizde jaedenar allyy side tayız eski Badabum falan tanırsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hunter,oynaması kolay ve eğlenceli,ama ustalaşması zor bir klastır iyi bir hunterla kötü bir hunter arasındaki fark 100 metreden belli olur kötü hunter tankarla bile dps yarışı yapamayıp üstüne bide pariye zarar getirir. iyi hunter ortamı kırar döker patlatır bm 41/20 her 25 mande dps birincisiyim ha bide şöle bişi var insanlar sana sürekli laf atcak geffen gibi çıkcaklar bırbır konusacaklar yok cok doğru şeylerde demiş ama,"her wow oynucusu 2 classı bilir,kendi oynadıklarını ve hunerı" level 70 te dps cıkarmak için oyuna en çok efor harcaması gereken klas hunterdır petini hayatta tut,steady shot auto shot rotasyonunu yap dps cıakrmak için zamanlamaya bu kadar kasan başka bir class yok. lurkerda pet öldü 3. oldum let. the blindda pet öldü 2. oldum maghteridon yaptık dün akşam,2. olan warlockla aramda hayvcani fark vardı.tabiki birinciydimn :) [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 15:45 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ya şey aslına bakarsan bm hunterlerin raidteki dps leri yadsınamaz hale gelmiş diye duydum ben ,betadan sonra hunterla basladım ve tbc ye kadar hunter gittim ama bm hiç denememiştim bizim zamanımızda yoktu öle haywanlı :P ama şimdi değişik macrolar falan var böle bm hunter raid te baya etkili pette kolay kolay ölmüo hunter dmg + peti ekleyince genelde ilk 3 oluolar hep die okumustum demekki gercekmiş [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 15:34 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar