Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter/Warlock Sorunsalı [Kafam karıştı help]

KosPer

Öne çıkan mesajlar

Ben WOW'a yeni başladım sayılır 1 hafta falan oldu.Ve Level 35 hunterım var.Şuana kadar pek bi sıkıntı çekmedim.Ama forumlarda okuduğum yazılarda warlock hunterdan iyidir kraldır hunter bayıyor pvpde sux gibi laflar duydum.Acaba yol yakınken lock'amı geçsem diyorum ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum benimkide 37 oldu.PvP'de 70 olmadan belli olmaz neyin ne olacağı.Ama şu ana kadar memnunum halimden.Evet çok öleceksin kesemediğin charlar olacak(rouge ve wariorlarda çok eziliyom ben:()Ama genelde iyi yani kendimden 3-4 lvl yukarı cloth-wearerları kestiğim oluyo.Hem petle uğraşması çok zevkli.Yalnız gruplarda yer bulmak biraz zor oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

yol yakınken hunter'dan vazgeçmeni tavsiye ediyorum ben. hunter pve'de çoğu zaman en lüzumsuz classtır bu yüzden blizzard hunterların da raidlerden nasiplenmesi için yok tranq. shot. yok misdirect gibi şeyler oyuna ekler ve bu ıvır zıvırlarla raidlere girmelerini sağlar. mesela ssc'de 25 kişinin max 2si hunterdir. onlarda 5 murloc grubuna tranq. shot atar. orda burda da misdirect atmaktan başka da bir cacığa yaramazlar. oynanış açısından da level kasma açısından da pek bi gayret istemeyen bir class olduğu için bana çok sıkıcı gelir oynaması. ayrıca bir partye en son alacağı classtır çoğu insanın.
şimdi kimi hunter arkadaşlar hede höde diyecektir. doğaldır. bunları zaten göze alarak yazdım. ama benim şu oyunda en son oynayacağım class hunterdır. ha eğer çin'e çifte vatandaş olacam veya ben slacker ruhlu bir adamım abi salacam peti, basacam auto shota sonra windows yapıp başka şeylerle meşgul olacam diyorsan hunter birebir.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:52 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hunter değilim ama 2x normal değilmi?Sonuçta 9 class var ve siz tanker/dps/heal olarak 3 farklı grup çıkarmak zorundasınız.Ayrıca hunterlar dps'ten çok support/meele boost için alınıyorlar(her ne kadar saçma olsada)

PS : Bu arada "dps'ten çok" ile başlayan sözümü dmg meterlarda hep alt sıralarda oldukları için söyledim.Aksi vardır elbet ama genel böyle...

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 11:11 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter TBC oncesi kraldı raidlerde en yüksek dps hunterindi kendim için konusaym full t2 + huhuran stinger 21mm 30 survival buildiyle 600 kusur agility %30 crit +13 range hit le asla gecilmezdim ama ne olduysa hunter itemlerine gelen değişiklikler batırfdı hunteri bende bc ile birlikte sattım güzelim hunterimi 2500 ap oluo ama nafile %20 crit le napabilirsin ki ahh ahh eski gunler
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi haklısınız yakın bir zamanda burada topic açılmıştı 70 warrior craft axe falan var elinde zerker stance açmamış ve bu adam pvp yapıyor sdfsdffgh++5665675/+%'+'^^ oldum...

@olorin84
Sistemde sorun var abi
http://www.imageshock.eu/?img=sadsadsad.jpg bak adamın eski hali şimdi çok daha iyi gearları var ve bu adam pure dps bir sınıf ben shadow priest ile dpste eline veriyorum.NE KADAR SAÇMA...

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:21 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hunter,oynaması kolay ve eğlenceli,ama ustalaşması zor bir klastır

iyi bir hunterla kötü bir hunter arasındaki fark 100 metreden belli olur

kötü hunter tankarla bile dps yarışı yapamayıp üstüne bide pariye zarar getirir.

iyi hunter ortamı kırar döker patlatır

bm 41/20 her 25 mande dps birincisiyim

ha bide şöle bişi var

insanlar sana sürekli laf atcak

geffen gibi çıkcaklar bırbır konusacaklar

yok cok doğru şeylerde demiş

ama,"her wow oynucusu 2 classı bilir,kendi oynadıklarını ve hunerı"

level 70 te dps cıkarmak için oyuna en çok efor harcaması gereken klas hunterdır

petini hayatta tut,steady shot auto shot rotasyonunu yap

dps cıakrmak için zamanlamaya bu kadar kasan başka bir class yok.

lurkerda pet öldü 3. oldum

let. the blindda pet öldü 2. oldum

maghteridon yaptık dün akşam,2. olan warlockla aramda hayvcani fark vardı.tabiki birinciydimn :)

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 15:45 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya şey aslına bakarsan bm hunterlerin raidteki dps leri yadsınamaz hale gelmiş diye duydum ben ,betadan sonra hunterla basladım ve tbc ye kadar hunter gittim ama bm hiç denememiştim bizim zamanımızda yoktu öle haywanlı :P ama şimdi değişik macrolar falan var böle bm hunter raid te baya etkili pette kolay kolay ölmüo hunter dmg + peti ekleyince genelde ilk 3 oluolar hep die okumustum demekki gercekmiş

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 15:34 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...