BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 günlerdir implerin ve lichlerin kökünü kazımama rağmen istediğim scrolleri bulamadım.straticsten baktım meer eternallardan çıkıyormuş high level scroller ama bunlar ilshenarda.bilen varsa nerden çıktığını söylerse sevinirim yada siz çıkarın satın bana :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lich lord denedin mi meer yoksa ilshte koysun gmler ama oteki turlu full book olmuyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lich lord için medium level scroll çıkar diyo stratics edit: birde serverda sadece felucca facet açık [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 04:26 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 diger facetler acilmadan bi bok olmaz, takiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 güçlü yaratıklarda var, dragondan mı ne düşüyordu emin değilim ama. ekledik sonuçta var, düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 benim vendorumda satılmakta kendileri moongate çaprazında fedonun yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lich/lich lord -bunları mezarlıkta bulabilirsin imp - hytloth'ta olmalı glowing ratman (ratman mage) - vermin horde spawnı, 3. level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hepsini kestik imp lich dragon balron strangle poison strike exorcism bu 3 ü arsında gidip gelio başka scroll yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 30 kişilik server'da afedersin meer açılsa, ilshenar açılsa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 en azindan blood dungeon vs acilmasi lazim bence, neden derseniz suanda destarddan baska yerde kasabilen yok.. cunku girmesi cikmasi kolay.. hylotha girdim cikmasi bi dert balronlara ulasmasi bi dert.. shame e girdim guzel item high lvl blood lara ulasmak cok uzun suruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Destarda da pek bişey yok ki toplasan 10 dragon ancak çıkar heralde. Bgün biraz kasayım dedim ben. Warrior karaktere bile yetişmedi spawnlar. Shame inde 3. 4. katlarında heralde yine Blood Elementaller Elder Gazerler. Eğer öyleyse zaten gidene kadar akşam olur oraya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ice dungeona gidin, artic ogreler çok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Sailor! Benim mekanım orası pişt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 arctic ogrelere soykırım yaptım, yok hacı seni yemişler yok öyle bişey diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yok çıkmıyo bi türlü sabahtan beri kesmediğim arctic ogre lord, lich, imp, dragon, drake, daemon kalmadı hep dandik scroller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 rat magelerden cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 onların da kökünü kazıdım söylemeyi unutmuşum :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hehe adamalrın aradığı scroll'lar bana impden çıkıyor. Allahtan aynı guilddeyiz yoksa kesin kafayı yerlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 onuda ben alamadım işte :b eğer elinde olan varsa curse weapon veya blood oath 5k veriyorum her biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 vendorlarda satılanları aldım direk görünce uğraşamadım :P zaten gecikmeli başladım servera.. corpse skin, curse weapon, evil omen, blood oath scroll'ları alınır :) varsa satan özelden ulaşabilir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Glow'daki vendorumda ucuza satıyorum ama hangi büyüler var hatırlamıyorum, çıktıkça koyuyorum oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 glow? moon olan mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 eh azimle ...... mermeri deldim, ratman mageden blood oath'u aldım. 5kya curse weapon alıyorum varsa satan :b [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 01:56 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ne moon u çöl tayfasıyız biz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 15k veririm bi blood oath için içim dışıma çıktı aramaktan sfsasfd bulan olursa pm //_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar