Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

necromancy scrolleri nerden çıkar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlerdir implerin ve lichlerin kökünü kazımama rağmen istediğim scrolleri bulamadım.straticsten baktım meer eternallardan çıkıyormuş high level scroller ama bunlar ilshenarda.bilen varsa nerden çıktığını söylerse sevinirim yada siz çıkarın satın bana :b
Mesaj tarihi:
lich lord için medium level scroll çıkar diyo stratics

edit: birde serverda sadece felucca facet açık

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 04:26 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
benim vendorumda satılmakta kendileri moongate çaprazında fedonun yerinde
Mesaj tarihi:
en azindan blood dungeon vs acilmasi lazim bence, neden derseniz suanda destarddan baska yerde kasabilen yok..

cunku girmesi cikmasi kolay.. hylotha girdim cikmasi bi dert balronlara ulasmasi bi dert..

shame e girdim guzel item high lvl blood lara ulasmak cok uzun suruyo..
Mesaj tarihi:
Destarda da pek bişey yok ki toplasan 10 dragon ancak çıkar heralde. Bgün biraz kasayım dedim ben. Warrior karaktere bile yetişmedi spawnlar. Shame inde 3. 4. katlarında heralde yine Blood Elementaller Elder Gazerler. Eğer öyleyse zaten gidene kadar akşam olur oraya heh
Mesaj tarihi:
vendorlarda satılanları aldım direk görünce uğraşamadım :P zaten gecikmeli başladım servera..
corpse skin, curse weapon, evil omen, blood oath scroll'ları alınır :) varsa satan özelden ulaşabilir bana.
Mesaj tarihi:
eh azimle ...... mermeri deldim, ratman mageden blood oath'u aldım. 5kya curse weapon alıyorum varsa satan :b

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 01:56 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...