Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ninjitsu ile başlarken çantamızda bir tozla başlıyoruz.. Bu tozdan daha fazla üretmek için ne yapmak lazım?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ayrıca ninjtsu nasıl kasılıyor nedir ne değildir ben ilk defa bu skilli aktif görüyorumda =)
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ninjitsu daha tam çalışmıyor. sonradan niye çalışmıyor bu deme de ;)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 eee ben neyle başlıyım o zaman bi archer açıyım en iyisi para falan yaparız. bu arada serverda niye kimse yok şehirler bomboş :/
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 o toz değil yumurta :P cooking + ninjitsu istiyor sanırım. veya alchemy de olabilirdi, hatırlayamadım tam. ninjitsuyu 0'dan 120'ye kadar animal form ile kasabilirsin. (dönüşmeye çalıştığın hayvanı değiştirmen lazım skill'ine göre)
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 alchemy istiyor, yapabiliyorsunuz yani
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ninjitsunun tam olarak nesi çalışmıyor?Ben de yeni başladım karakteri yapmaya ona göre bırakıyım.
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 tam olarak yapması gereken şeyi yapmıyor ya da yeterli hasarı vermiyor mesela. böyle şeyler.
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 formülleri hatalı sanırsam. death strike 5-10 gibi komik birşey vurmuştu betada denediğimde.
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ve ben ninjitsumu 80ledim bunu örenene kadar öyle mi İntihar mı etsem napsam
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Yalnız sailor yakın zamanda ninjitsunun açılması gibi bir durum var mı?Olmadı silicem guselim ninjitsuyu? ne olur var deyin ya bne bu charı cok sevmistim:(
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Animal form skill getirmiyo mu, yoksa bana mı öyle geliyo?
LethE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bushidonun nesi bozuk? perfection dışında bozuk skill göremedim ben. evasionı da deneme fırsatım olmadı :P
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Perfection çalışıyor en azından luck kısmı, evasion bozuk, counter attack da galiba çalışmıyor.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 perfection bozuk çünkü i honor thee yapıyosun adam kacınca takip edemiyosun. hareket ettinmi bozulmaması lazım (sadece bow da var o)
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 O perfectionla alakalı değil ki i honor thee dedikten sonra fazla haraket etmemen lazım.Yine de 4-5 adım attıktan sonra bile bozulmadığı oldu.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 valla ben hareket eder etmez gdiyor. e yaratıklard akacıyor azalınca hpleri.. kullanamadım adam gibi..
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yumurta ve sarmısak lazım smoke bomb için
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 abi sarmısağı haşlıyosun haşlanan sarmısak kokmaz zaten, haşladıktan sorna ezip ince bi taşa sürüp kurutuyosun sorna kuruyunuca onu ordan kıra kıra alıp toz haline getiriyosun, o yüzden sarmısak kokmuyor. lakin yumurta.... o yumurta varya o yumurta, öcnelikle 2 yumurta alıyosun birinin icini bir miktar suya atıp (diğer yumurtanın ustunu kapatıcak akdar) derin bir kaba koyup su buahrlaşana ikinci yumurta yakın kül olana kadar kaynatıyosun. işte burası korkucn kokuyor, sorna külleri alıyosun, biraz süyle macun haline getirilmiş sarımssak tozuyla karıştırıyosun sonra ilk ucundan ufak bi delik acarak boşalttığımız yumurta kabuğuna dolduruyorsun. bölece gerektiğinde sert bir yüzeye atılıp kırılıp içindeki tyozu atmosfere boşaltan ufak bi küremiz oluyor. sarımsağın kansere karşı faydasını hepimiz biliyoruz zaten, bir dur gözleri yakıp toza tabii kalan kiişlerin gözlerini yanıp bizi görmelerini iyice engelliyor, ayrıca bu kokusuz sarmısak vampirlerinde daha sarmısak alıp kacmalarına imkan tanımadan öldürüyor.
Öne çıkan mesajlar