Ezmode Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 thief için önerileriniz nelerdir arkadaşlar? stat skill template nası olcak bu tarzda thief ilk kez oynuyorum biraz garipsedim 110 stealngle 20 gold çalıorm bazen =) dysentery gary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 dysentery gary gündüzümü geceye çevirdin! Yeter artık gelme seni görünce kusasım geliyor. Linthar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 hide stealth dungeon thiefi isen remove trap , detect hidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 kötülerin sonu bu dostum masumların elbiselerini ve paralarını savunuyorum ben [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 22:12 tarihinde, Ezmode tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ninjitsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 stealing-snooping-hide-stealth-mage-eva-ninjitsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Gp çalmaya değecek bir şey değil zaten. Gemi anahtarı, PS, değerli silah, yüzük vs çalmaya bakcaksın. Şehirde yapamazsın onları da pek. Anca dungeon'dan yeni gelip ganimet boşaltmaya çalışan birine yakalarsan yaparsın. Onun dışında thief dediğin dungeon'da iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 gemi anahtarları artık blessed :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 thief monsterlardan çalabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Evet humanoidlerden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 her türlüsünden çalarsın fakat yaratıklar canlıyken çantalarında item olmuyor sanırım. sadece para oluyor. öldüklerinde öldürenlerin luck'larına göre falan cesetlerinde item çıkıyor. (salladım evet :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 item de çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 xaty doğru demiş. Canlıyken yaratıklarda sadece sabit loot vardır. Yani genelde para, belki normal bir silah yada armor, belki scroll falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar