Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Orumcek Sorunsali

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Amerikada ormanlik bir bolgede mustakil evde yasiyorum. Orumcekler hayatimi kabusa cevirdi.
Bacaklari parmaklarimdan uzun govdesi nispeten kucuk, kilsiz tuysuz ama fosforlu abidik gubidik renkler barindiran bir cusseye sahip, garip mahlukatlar dolaniyor evde.
Orumcek dediin heyvan kurar agini bir koseye efendi efendi takilir ama bu danalar evin icinde cirit atiyorlar. Evet sabit durmuyolar kedi gibi dolasiyolar. Sagda solda kosturuyorlar.
Zaten tirsarim bortu bocekten bide bu fazla gelismis hayvanatlar musallat oldu 8 tane oldurdum, nerden giriyorlarsa eve hala hergun cikiyor karsima bir tane.
Nedir bunlardan kurtulmanin yolu? Evi ilaclat demeyin burda dunya para ilaclama sirketleri falan. Varmidir koca kari tarifi veya ilac ismi bildiginiz. IMDAKKK!
Sosyal ağlarda paylaş

Oldurmiyim de besliyimmi:) 2-3 tanesi bir araya gelse beni yer serefsizler, oldururken bile catirt die ses cikio ole bi besili bunlar.

Izolasyon yollari gozuktu bana, havalandirmadan da giriyo olabilirler onlarada tel taktirmak lazim, bir suru masraf cikti pfff......

Bu arada bu orumcekler nedir ne degildir anlamak icin , marylandda sik karsilasilan orumcek turlerini arattim netten, evdekiler yoktu listede ama karadulun buralarda baya yaygin oldugun orendim, deymeyin keyfime simdi :(
Sosyal ağlarda paylaş

karadul tavanarası, bodrumlar falan da olabilir! öyle karanlık ve çok girilmeyen yerler..

işte envai çeşit ilaç vardır satılan.. inseticide falan diye satuyorlar olması lazım(?) Syngenta diye bi marka üretim yapıyormuş örümcek ilacı.

Bir de bu var ama sanırım kulanman çok doğru olmaz.. di mi?
[spo] [/spo]

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 10:46 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

valla bilemicem ben bizim evde bulunan "ev çiyanı" adı verilmiş mahlükatlar örümcekleri yiyorlar ahanda videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=BMwHqNWFOZk

bu da farklı bi ev çiyanı öldürüş tekniği

"dieee bieeaacth"

http://www.youtube.com/watch?v=7XZrLefjTik&mode=related&search=

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 12:16 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...