Spanger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ya arkadaşlar 110 archery 110 tactics 100 anatomy var hala yari yariya miss oluyor bu nası iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 karşında ki pc veya npc'nin armor class'ına ve dexterity'sine göre miss olma şansı var. her attığını vuramıyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ayrıca veya eva+anotmy'sine görede... hatta gm wrestlingle karşındakinin attığın okları tutup madara etme ihtimalide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 karşındakinde 110 sw/fenc/mf/wrest varsa tam yarıyarıya olur işte bir anormallik yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 gm eva+anatomy varsa o zamanda %50 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 eva ile alakası yok, karşındakinin combat skilline bakıyor. alın size formülü: http://uo.stratics.com/content/arms-armor/combat.php#hitchance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 eva +anat işte combat skilli gibi calışıyo 100+100 ise. böle bi olay var yahu yokmu var http://uo.stratics.com/content/skills/anat.shtml [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 08:55 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben öyle bir şey olduğunu bilmiyorum ama stratics te yazıyorsa vardır. fakat senin verdiğin linkte de göremedim. anatomy ve evaInt yüksekse çıplak elle dodge etmen yani sana karşı misslemeleri yükselir diyor. dediğin gibi olsa mageye wrestling alan olmazdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 altta notlarda yazıyor verdiğim linkte o cizelgenın altında hemen . benım gmrdüğüm mage templatelerde eğer heal anatomy varsa wrestling olmuyor zaten. bende wreslitng bonusuna denk bi bonus vermiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 diyorum ki, altta yazan senin defanse şansını arttıyor demek, senin vurma şansını arttırmıyor. yani eva+anatomy olunca sen adama yine %50 ile vuruyorsun o sana %45 (misal) ila vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ha evet bende onu diyorum zaten, vurduğu adamda eva+anatomy vardır o yüzden missliyodur mesela dedim, veya öle düşündüm baska bişi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yahu dün mezarda iki archer aynı anda bişeyler yaparak aynı anda instakill çekti bana. Vurduğunuz zaman ağlatıyorsunuz zaten. Her savaş skill'i vurmakta zorlanıyor karşı tarafında savunması iyiyse. Archer'a özel bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Archerlar ztn armor ignore ve necro büyüleriyle bi anda eşşek gibi damage atıyo. Bırakında ıskalasınlar yani biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 sailor eva + anat defans skilli olarak calisir wrestlingin yerini alir yane artik kimse wres almiyor yane ikiside 120 ise 120 weapon skilin war gibi defans yaparsin eger daha yuksek bi weapon skillin warsa o over ride eder bunu ama bu olayin mantigi mageleri bi weapn skill almadan oynamasinis aglamak ayrica wrestingin extra bi bonusu yok run uoda her silah gibi 2 tane abilitysi war paralyze hitle crushing blow olmasilzim ama yumrukla komik bi dmg vuursunuz bu arada yarisinin miss olmasi noral uo nun combat sistmina gore bi rakiple ayni weapon skilli sahipseniz 2 tarafta birbirine 50% sansla vurur o nedenle power scrollar bu akdar onemli cunku siz skillinizi 110a cektiginiz an 100 den vurma sansiniz arttigi gibi onunda vurma sansi duseecek ama ister herkesde 120 oldugund ao fark ortadan kalkiyo biraz ama 50% hit rate normal [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 11:11 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 11:12 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bu arada tactics ve anatomy sadece dmg arttirr vurma sansi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 tamam ben attack chance ı etkilemediğini söylüyorum zaten, yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 evet evet etkilemez ama wrestin yerini tutar diyorum yane wrest almaya htiyac yok ole bisi demisinde o sphere olayi dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 (eva+anat/2)+10 120 ye 120 olduğunda 130 combat skillinin verdiği def chance ı verir. wrestlingin abilityleri parablow ve disarm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ne bilim mage mi oynadım hiç :) ama sanki runuoda da millet wrestling alıyordu ya, almıyorlar mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yok haci o spheredaydi ama sanirim oside wrestlingli bi mage templatesi war olayi para blow ve disarm vurmak icin ama yane nicin neden bilmiyorum yane evet haklisin aslinda war bi wrestlingli olay ama aliskanliktan yane super oldugundan deil bu arada malibu saolasin abi asirlar olmus /2 + 10 olabilir evet [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 11:26 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 wrestling i necro mage ler alıyorlar 120 mage eva resist (veya parry) ss wrestling 100 necro gibi birde parablow olayı güzel tabi. herkese paralyze atamıyorsın ama herkes parabow yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: (eva+anat/2)+10 120 ye 120 olduğunda 130 combat skillinin verdiği def chance ı verir. wrestlingin abilityleri parablow ve disarm bu arada. 130 olmuyo sanırım 120 de caps var. 120 combat skillin varmış gibi işliyo ama 110 anat 110 eva 120 combat skilli varmış gibi büyük avantaj serverdaki mageler için , pek fazla kimsede 120 combat ps olmadığı için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 120 - 120 de 130 combat skilli varmşcasına def chance veriyor. Sen sanıyorsun, ben eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 archer saçmalığı demişken; bu koşarken ok atma olayı oside yoktu sanki yav, ben mi yanlış hatırlıyorum? normal midir yani bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 eskiden yoktu artık var sanırım. koşarken diğer silahlar vuruyor diye ok'da atıyor oldu ama bence saçma. ok sonuçta cüneyt arkınmı herkes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar