NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Zarek adami ezeyim diye beyin hucrelerini heba etme yahu. Nedir bu tartismalarda ezmeliyim ipnalari gayreti anlamadimki...
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: zarek aptal aptal konularında konuyu dağıttın bari ciddi bir meselede çeneni kapada tatışabilelim. Bu cümleye karşılık zarekten ana avrat sövüt beklerdim ama adam gayet ciddi olarak cevaplamış nedir aranızdaki bilmiyorum ama zarek geniş bir adammış helal :)
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 o değil de num'a karşı atılan tepki mesajları forumdakilerin kendini ne kadar yetiştirdiğinin aynası olmuş. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 12:40 tarihinde, Arkasokak tarafından güncellenmiştir ]
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Lol zarek bana cevap vermek için bu paragrafı forumtr deki "ülkücüler ocagı bik bik bik" die giden bir konuda c/p lemen herkeze senin zeka seviyen hakkında fikir veriyor merak etme. Bu arada piskoloji ve felsefede "hakaretimsi kompleks" diye bir kavram yoktur bilginize. "zeka bulunan bir eylemi seninle gerçekleştirmeni imkansız kılıyor" madem İstanbul'da yaşıyorsun, özel ders veya dershane yoluyla 2. tekil kişi ekini (-n) düzgün kullanmayı öğrenmeni tavsiye ederim. Bu arada "kompleks" in anlamı için http://en.wikipedia.org/wiki/Complex_%28psychology%29 [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 12:57 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 evet haklısınız bu adama ana avrat sövsem hakkım var yazdığı cevapların seviyesi bu paralelde ancak onun seviyesine düşmek onu değil beni lekeler. neydi şu forumlardaki kutsal paticik ayeti: "ey pati, onlarla (seviye yoksunları) tartışma, bil ki (onlar) seni kendi seviyelerine çeker ve tecrübeleriyle yenerler." ayar suresi ayet 5. paragrafı kısa bir sürede yazışım ve yoğun oluşum nedeniyle tekrardan okuma fırsatım olmadı. bu arada kavrama yeteneğinden yoksun olanlar için aşağıda düzeltilmiş hali var: @Bleda: fikirsel ve düşünsel bazda sıfıra son derece yakın oluşun, yazdıklarının ilkokul 3 seviyesinin altında hakaretimsi sözcükler içerişi ve komplekslerini tatmin etmeye yönelikliği, akademik eğitim adına hiçliğinle beraber sağdan soldan yarım yamalak okuduklarınla derin analizlere girişin, büyük ihtimalle babanın sen küçük bir çocukken sorduğun sorular üzerine verdiği cevapları ölene kadar savunacak siyasi ve hayat görüşü olarak benimseyişin, zaten hali hazırda seninle içerisinde zeka bulunan bir eylemi gerçekleştirilmesini imkansız kılıyor. öte yandan forum gibi bir mekanda kimse kimsenin mesajlarını zorla okumuyor; bu kadar rahatsız olduysan. ki şimdiye kadar bana yapılan hakaretler olsun, senin gibi zeka üzerine her hangi bir aktiviteden yoksun insanlar olsun, hiç birini ciddiye alıp da şikayet etmiş değilim. ama gerçekten pazar günü beklerim. ah keşke bir karşıma gelsen de zekice tartışmalarını birebir sergilesen. çıkara çıkara sözde zekice 2 tane soru çıkarmışsın. bir yargıdan korksa bunu zaten yapmaz, iki günah olduğunu düşünse yine yapmaz. hadi bakalım sorularını da al gel pazar günü yanıma. not: forumtr takipçisi filan değilim, ne mesajı ne copy pastesi anlamış değilim ama genel anlamda paticikte tartıştığım konulara ve gelen mesajlara verdiğim yanıtlara aradan geçen süreye bakarak azıcık mantık adına kırıntı içeren biri bu cevapları benim yazdığımı kavramıştır. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 14:16 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 http://www.oynasana.com/forum/g2758221 şu zaten noldugunu gösteriyor, konuştukça batıyorsun
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @bleda: tarzımı özümseyememiş seviyesiz insanların varlığı beni lekelemez onları lekeler. verecek cevabı olmayanların kullandığı tartışmayı bozma tekniklerinden konuyu başka yöne çekme taktiği. boş tabi.
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ahaha zarek baska nerelere takılıyorsun?
dominic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bu thread'i okurken http://leekspin.com gibi bir tad alıyorum hayattan. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 14:24 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 -_- biri kapatsın şu şarkıyı ya da virüs atsın bilgisayarıma
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bendede calıyor :) 5 dakika olmuş kapatamıyorum
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 dominic lol :) birde zarek senin tarzını özümsemeye kalkıcak kadar kendine özgüvensiz insan oldugunu zannetmiyorum burada. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 14:37 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: Topici gülerek terkediyorum aranızda eğlenin. Lekum dinikum ve liyedin. En Taro Tassadar ve Vini Vidi Vici
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 orihimeye laf edenin aklini alirim
Slat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 O değilde bu said nursi Atatürk'ü Deccal ilan eden adam değilmiydi ben mi karıştırıyorum yoksa? Bazıları bu herifi körü körüne savunmuşta..
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 http://leekspin.com/ şarkı süper.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Saidi Nursi sacma sapan yazilar yazan delinin biri bana zorla okutmuslardi o sacmaliklari. Amanin ayar geliyor, gelsin anasini satayim.
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Slat : Açıkla, paylaş bilelim. Biz bilmeden, okumadan ve üzerine düşünmeden konuşan insanlarız. Yazılarımda o yüzden okuyun, ögrenin gelin diye kasıyorum kendimi. Acaip körü körüneyimdir. O adamın uçttğunada inanıyorum. ombakkombak : Bende okudum, hala bakarım arada.. Saçma kısımları bana denk gelmedi. Söyle bende bileyim.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said nursiye koyim genç dimağlara bişey olmasın
Öne çıkan mesajlar