Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM Tayfası

arcane

Öne çıkan mesajlar

l33t ile sailor sanırım. başka kim var?

bide ben characterimin cinsiyet ve nickini değiştirmek istiyorum page attım mümkün deil dedi drake. burası KV burda hersey mümkün olması lazım. nolcak ki değişse?

edit: ulan of ben Fistan bu arada.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 02:02 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Pack llamamın staminamı sıfırladığını anladığımda 3. kez falan kilitlemişti hayvan beni kıyıda köşede, resmen terbiyesizlik yapıyor olduğundan önce "hocam bug mıdır bu" dedim, değil denince stuck attım gene.
Ama at at at at bir yere kadar, son çözümüm stuck atmaktan ziyade llamayı kesmek oldu, çok ta güzel oldu. Lootlayıp bankaya attım, llamalara güvenmeyi bıraktım.
Zaten sahipliğimden de çıkmıştı sanırım ama o neden hiç anlamadım, önemi de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

boyle guzel ornekler verseniz de biz de caresine baksak, "kestirip atmak fazla gibi" seklinde ibareler kullanmasaniz, hepimiz sevinsek ? :).

tesekkurler griswold.

nasil stuck oluyorsunuz anlamiyorum, char actim oynadim elder archer olana kadar skill gain kontrolu vs yapayim diye, zerre kadar stuck vs sorunu yasamadim, 3-4 kere de dungeonlara girdim gezdim.

bu stuck olan arkadaslar nasil basariyorlar anlamadim halen.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...