arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Tanıtın kendinizi, o cübbelerin altında kimler var? Kimler pagelerimize bakıyor? Kaderimiz kimlerin elinde bilelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 l33t ile sailor sanırım. başka kim var? bide ben characterimin cinsiyet ve nickini değiştirmek istiyorum page attım mümkün deil dedi drake. burası KV burda hersey mümkün olması lazım. nolcak ki değişse? edit: ulan of ben Fistan bu arada. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 02:02 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Kane var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 chosen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kane ve choosen sagolsunlar bugun bucs a evil healer koydular thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 baksdaki hiilır benim balikciyi reddetmisti zaten daha da mi ivıllaştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Harbiden lol maviyle reslenememiştik orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Chosen "Hikayeci" GM tayfasi mensubu insan emirlerinize goruslerinize hazirdir. *dun gece onerileri yazdigi tuvalet kagidini arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 len daha dun geldin, bugun gm oldun =p. edit taleplerini ozelden iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hçi bi zamn page attıgımda olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 regeantlarin tanesine 300gp istendiğinde atmıştım bir page sağolsunlar hemen düzelttiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 SN. GM STUCKLARI AÇIN LTF BAK . Hadi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 evt GM Beyler. stucklar nedir böle 24 saatte 2 defa. saatte 1 olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Stuck'lar genelde gerçekten stuck olduğunda kullanmıyor ne yazik ki. Çirkeflik yapmayın. :S [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 16:04 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 heartstone mi bu saatte 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ne ? oyuna heartstone mu ekleyeceksiniz ? e güzel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 stuck'u o zaman yalnizca cidden stuck oldugunuzda kullanin. luzumsuz yere kullanmayin. degismeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 gecen champta stuck oldum ben, 24 saat icinde de stucklanmamistim haliyle yattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Değişmeyecek diyip kestirip atmak biraz fazla gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Pack llamamın staminamı sıfırladığını anladığımda 3. kez falan kilitlemişti hayvan beni kıyıda köşede, resmen terbiyesizlik yapıyor olduğundan önce "hocam bug mıdır bu" dedim, değil denince stuck attım gene. Ama at at at at bir yere kadar, son çözümüm stuck atmaktan ziyade llamayı kesmek oldu, çok ta güzel oldu. Lootlayıp bankaya attım, llamalara güvenmeyi bıraktım. Zaten sahipliğimden de çıkmıştı sanırım ama o neden hiç anlamadım, önemi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 boyle guzel ornekler verseniz de biz de caresine baksak, "kestirip atmak fazla gibi" seklinde ibareler kullanmasaniz, hepimiz sevinsek ? :). tesekkurler griswold. nasil stuck oluyorsunuz anlamiyorum, char actim oynadim elder archer olana kadar skill gain kontrolu vs yapayim diye, zerre kadar stuck vs sorunu yasamadim, 3-4 kere de dungeonlara girdim gezdim. bu stuck olan arkadaslar nasil basariyorlar anlamadim halen. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kiyida kosede mekanlara dusunce stuck oluyosun oyle her dakka olan bisey degil, hic mi stuck olmadin? griswold, beslemezsen tameden cikar + staminan bitince stuck olmazsin refresh pot icmen ya da beklemen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Hayvanlarınız sizi sıkıştırdığında all stop diyin dağılırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Valla ben de hiç stuck olmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ben kaybolunca kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar