Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 68 dereceye kadar cıktı ısı kasada, korktum söktüm kasayı, vantilatörü dayadım dıbıne, sımdı 50 derecelerde... yazı bu şekilde geçirsem bir zararı varmı, toz vb unsurlar acısından onu danışmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bi zararı yok. haftada 1 temizle derim ama fanları kasadaki ne olur ne olmaz. extra toz girer dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Elektrik masrafın artar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hiç bi zararı yok, istersen hiç temizleme gene bişi olmaz :) benim bilg. alındığı günden beri içi toz dolu :D [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 23:59 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Toz uzun vadede fanlar için zararlı ancak arada bir temizlediğin sürece sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 68 normal bi derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 benim alternatif bir önerim var acaba uygun mu diye sormak istedim.. birden fazla fan taksak kasa içerisine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 birden fazla takcaksan bi dişi bi erkek tak bari.üresinler. dişiler içine çekiyo havayı erkekler dışarı veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 disarisi zaten olmus 40 kusur derece birakta haril haril calisan bilgisayar 68 derece olsun ya :P saka bisi yana aman aman korkulacak bi sicaklik degil ama genede istersen icini ac bi fanlari falan temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 68 derece kasa içi sıcaklığıysa gerçekten yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kasa içi sıcaklıksa yüksek GPU sıcaklıgı falansa gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Benim yıllardır yaptığım yöntemdir kasa içi vantilatör. Hatta ona uygun vantilatörLER aldım kaç tane. İzmir sıcağında işe yarar tek yöntem bana sorarsan (Hele ki AMD 3000+ gibi sobadan bozma CPU kullanıyorsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 amd 3000+ sobadan bozma mı o.O O.o ve O.O hatta o.o bende amd3000+ var aldığım gün 45+ hiç görmemiştim. sonra düzgün macun sürdüm 35+ hiç görmüyorum şu an. seninkinde bir sorun olmalı. amd64'ler çok soğuk olur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 gief düzgün macun nerden bulnur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 pru ben anlamıyorum senin bilgisayar nası bişey işlemcisi ısınmaz, stalker takılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bilgisayarın en çok ısınan parçası ekran kartı oluyo genelde. Bu sıcakta doğal olarak senin ekran kartın da yumurta pişirmeye uygun haldedir. Öyle olunca da kasanın içindeki hava ısınıyodur. Ve eğer kasadan dışarı hava üfleyen bi fan yoksa kasa içindeki hava dışarı çıkamıyo, dolayısıyla kasa içi serinleyemiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Mr_Hand, 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:02 tarihinde demis ki: pru ben anlamıyorum senin bilgisayar nası bişey işlemcisi ısınmaz, stalker takılmaz... eheh abi ben de bilmiyorum benimki magical galiba. önceki p3 800'de rahatça san andreas oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 AMD 3500 var nasıl 35 derece olr ya bu sıcakta bnm şu anda 52-53 görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 adamın bilgisayarı dısardaki havadan soğuk :) özel üretim çalıştıkça serinliyor , kapasa 40 derece olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 şu an işlemci 37 kasa içi 34 derece. feel 550w tüm fanlar stok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sen o fanları kasada kullanma kendine çevir serinlersin valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Raks vantilatörü soktum içine 37 derece oldu, biraz sesli ama içim rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 sıcaklığını nerden anlayabiliriz kasanın? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 http://www.almico.com/speedfan.php speedfan ı yukle, hem fan speedını ayarlayabılıyorsun hemde harddısk , cpu falan ısıları gosterıo freeware... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 everest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar