Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasaya vantilatör sokmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
68 dereceye kadar cıktı ısı kasada, korktum söktüm kasayı, vantilatörü dayadım dıbıne, sımdı 50 derecelerde... yazı bu şekilde geçirsem bir zararı varmı, toz vb unsurlar acısından onu danışmak istedim.
Mesaj tarihi:
hiç bi zararı yok, istersen hiç temizleme gene bişi olmaz :) benim bilg. alındığı günden beri içi toz dolu :D

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 23:59 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
disarisi zaten olmus 40 kusur derece birakta haril haril calisan bilgisayar 68 derece olsun ya :P saka bisi yana aman aman korkulacak bi sicaklik degil ama genede istersen icini ac bi fanlari falan temizle.
Mesaj tarihi:
Benim yıllardır yaptığım yöntemdir kasa içi vantilatör. Hatta ona uygun vantilatörLER aldım kaç tane. İzmir sıcağında işe yarar tek yöntem bana sorarsan (Hele ki AMD 3000+ gibi sobadan bozma CPU kullanıyorsan)
Mesaj tarihi:
amd 3000+ sobadan bozma mı o.O O.o ve O.O hatta o.o

bende amd3000+ var aldığım gün 45+ hiç görmemiştim. sonra düzgün macun sürdüm 35+ hiç görmüyorum şu an. seninkinde bir sorun olmalı. amd64'ler çok soğuk olur çünkü.
Mesaj tarihi:
Bilgisayarın en çok ısınan parçası ekran kartı oluyo genelde. Bu sıcakta doğal olarak senin ekran kartın da yumurta pişirmeye uygun haldedir. Öyle olunca da kasanın içindeki hava ısınıyodur. Ve eğer kasadan dışarı hava üfleyen bi fan yoksa kasa içindeki hava dışarı çıkamıyo, dolayısıyla kasa içi serinleyemiyodur.
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand, 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:02 tarihinde demis ki:

pru ben anlamıyorum senin bilgisayar nası bişey işlemcisi ısınmaz, stalker takılmaz...

eheh abi ben de bilmiyorum benimki magical galiba. önceki p3 800'de rahatça san andreas oynuyordum.
  • Yeni Oluştur...