Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Başlıkta feci sosyal mesaj verdikten sonra içeriğe geçeyim. Ankara'da şöyle değişik birşeyler içeyim diye markete gittim (süper marget? real? artık ne diyeceksek işte). Absolut Pears çıkmış yeni, onu aldım. Bir de merak ediyordum, İstanbul mix midir, Eastnbull mix midir, her ne haltsa, o karışımlara da baktım. İki farklı firmanın ürünleri varmış. İstanbul mix'in margaritasını aldım. Bir de diğer firmanın pina colada mix'ini aldım. Pina colada mix ile absolut pears pek güzel olmuyor. Evde hazırlamak lazım aslında kendi pina coladanı. bol bol süt koyunca daha yumuşak bir tadı da oluyor. Her neyse, şu istanbul mix'in kapağını açmayı bir türlü beceremedim. Elimle denedim olmadı, kayıyordur dedim, havluyla fanilayla denedim gene olmadı. Birkaç gün geçti aradan, tekrar denedim, olmadı. Yok bu sefer kafaya takmıştım. Kapak açacağın metal yanıyla zorladım kapağı. tık etti açıldı. Dün gece oturdum içtim bir güzel. Yani absolut pears ile margarita mix'i karıştırdım. Peki ben bunları neden anlatıyorum? Alkol çok pis kafa yapıyor. Böyle uçuyorsun felan, hiç birşeyi siklemiyorsun. Güzel oluyor. Hani benim gibi bazı salaklar, "pati nereye gidiyor ühühüh" diye topicler açıyor ya. Bazıları da uyarıyor ya, "İsteyen istediğini desin kardeşim oturup ah vah edeceğine gül geç." Bir türlü anlamıyordum, hoşuna gitmeyen bir şeyi eleştirme, hoşuna gitmeyen bir şey olunca gül geç. Nasıl olacak ki bu? Dün gece alkol alırken bunu anladım. Demek ki millet sürekli kafası kayık vaziyette geziyor. "İsteyen istediğini desin kardeşim oturup ah vah edeceğine gül geç."in formülü alköööl. Oturuyorsun içiyorsun, kafa yapıyor. Sonra hiç hoşuna gitmeyen birşey olsa bile "zuzuzuzuzuzu" diye tepki veriyorsun. Güzel oluyor. Topiğin ana fikri: Alkol kötüdür, içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben o etkiyi projelerle yaratıyorum o değil de votka limon deyince bana votka limonlu şiveps getiren zihniyeti kınıyorum. neydi lan o öyle öyyk [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 15:32 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 icmeyi de bilmedigini gostermis oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Back to the ŞalgamSuyu S01E02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Şimdi... bilirsin bir sürünün hızı sürüdeki en yavaş hayvana göre belirlenir - en yavaşlar sürünün sonuna, en hızlılar başına geçer. Avcı hayvanlar sürünün sonundaki hayvanları yiyerek sürüyü hızlandırır aslında. Böylece sürünün hız dengese korunur. İçkinin beyin hücrelerini öldürdüğü bir gerçek - ama beynimizde de yavaş, zayıf hücreler olduğu gibi güçlü ve hızlıları da var. İçki doğal olarak zayıfları öldürüyor ve bizi daha akıllı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 oha yalana gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 said: icmeyi de bilmedigini gostermis oldun. dela bana laf sokmaya çalışmak yerine bir kerede kendine baksan ne kadar komik durduğunu göreceksin. zuzuzu diyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 odun geribas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 cia fact bookda bulamadim referansi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 "good morning after supper" diye bir lise espirisi vardır, hatırlayanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paticik Alkolikler ve Nördler Anonim Sirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ayran için abi sıcakta mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gecen gun ayrana kurtlu tekila attim, sonra idrak etme yetenegim acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben nörd diilim :p acaba alınarak kendi kendimi mi bitirmiş oldum dominic için alt yazı geçiyorum buarada "günaydın sabah oldu, biz üsküdardayız koş" [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 15:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sonra geçti sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ardeth nörd değilsin sen, ayı olduğunu hepimiz biliyoruz. werebear kimliğinle aramızda dolaşıyorsun. (big brother is watching us) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 werewolf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 subtitles by ArDeTh21M divxplanet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 azinla icceksin sikinti olmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 agizdan margarita mix + absolut peach gecer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 huni vasıtasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 said: azinla icceksin sikinti olmaz o zaman yapma ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 dominic senin eskiden avatarın bi gözü küçük diger gözü normal olan cocuktu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 icmeyi bilmiyosanda icmiceksin yaz bunnari bi kenara onemli notar bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Hehe bone süfersin... Alkolik hareket engellenemez diyorum o zaman buradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar