fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 benjamin franklin nerden çıktı ya. anlamadım ben. cinalicim temel anlamda abi. paraya vurursan öyle oluyo. nedir abi? hakkaten boşta prens var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Dolarin üstüne bak franklini tanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bir kişin ölümü cinayet bir milyon kişinin ölümü istatistik mevzusu(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yemişim adriana'yı çok afedersiniz :/ hayal ile yaşamayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Tanistirayim, Benjamin abimiz: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bunun yanına kaç 0 daha konunca adriana ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: bunun yanına kaç 0 daha konunca adriana ediyo? O beni asar, gordugumuz gibi ablamiz kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hiç yakıştıramadım. şebnem şaferden de bekliyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Zenginle evlenmek suçmu beyler, niye kiskaniyosunuz allaasiz? dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Yagiz yurdum delikanlisi varken, elin cokoprensine ver..ohm varilir mi allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hey dostum bak hiçbişi bilmeden konuşma tamammı parayla saadet olmaz. bunu bilesin mutluluk parada değildir parasızız ama mutluyuz biz ------------------------------ "turkish haxxor team" "ya sev ya terket" "chat warez forum mp3 sibel indir download ibrahim cano" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 güzel değildi beğenmezdim de, işte zayıf hatun, manken felan. prenses olmak için illa zayıf ve çekici olmak mı gerekiyor? vay be, bunda bile standartizasyon var. ünlü olmak, şarkıcı olmak, aktör olmak vs vs anladım da, prenses olmak için bile gözde bir manken olmak gerekiyor. ya da şu açıdan bakalım, prens olunca ünlü mankenlerle evlenebiliyorsun. çok çalışıp derslerden 100 100 100 alınca bir sikim olmuyor. ama prens olursan her kapı önünde açılıyor. ben de prens olcam lan. türkiye'yi kraliyet yönetimine çevirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 abı sırayla prens olım işte her gün birimiz takılsın olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Benim gönlüm zengin o da benim manevi prensesim bende onun manevi prensi boy boy küçük prens ve prensescikler yetişriririz boşversin o tavugu paranın olduğu yerde ihanet yalan pislik vardır ben onu aşkımla beslerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yok ööle standart ya ben de küçükken oldum prenses hem de beleşe prensim bile yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 anladıgım kadarı ıle prens pezo ardriana oro... aylık kazanc 1m hıı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bnde sünnette prens gibiydim. ama hiç prensesim yoktu etrafta. üstelik üstümde bissürü kırmızı 20 binlik banknotlar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 vatana millete hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Güzel değil diyenler, aynı sözcükleri adriana karşınızdayken içinizden söylemeye çalışın bence. Eritir adamı eritir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 defterden sildim limayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bekaretini satmış,olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 verilmez o kadar para da yani. çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 valla adrianayı tanıma fırsatım olmadı, ama resimlerden pek tipim değil. tipim derken, "çıkacağım hatun, evleneceğim kadın" vs kastetmiyorum. hafif butlu kadınları daha çok seviyorum sanırım. mesela jessica biel, liv tyler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 buff adriana !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bırakın şimdi o para olsa limadan liv'e bir takım kurulurdu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar