Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ve dahi (beauty and geek)

fab

Öne çıkan mesajlar

Ya kızlar salakta erkekler bence daha salak bu programdaki,adam mühendis vs ama koskoca 70 milyonun karşısına don gömlek cıkıyor birde siyah çorap.Rezil olmayı bırak bidaha kimse yüzüne bakmaz iş falan da vermez.Hadi onuda geçtik,madem rezil oldun baksana olum hatuna,cıvır hatun önünde mini etekle dans edıyor sen gözlukleri çıkarıyon,madem ünlü olucam diyosun ;bakarsın hatunun alttan sonrada seyirciye dönüp şöyle mükemmel gibisinden bir hareket yaparsın anında tüm tv lerde birinci habersin ahauhauaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geek olmak varmış arkadaş.

valla öyle diyorsun da kingpin,
biz (yani ben) geek olduk da noldu..

zaten geek dediğin bir konuya kafayı gömmüş kişiler olur.
star trek manyağı adamın bu tip programlarla ne işi olsun.

zaten türkiye'deki beauty and the geek (güzel ve dahi) versiyonunda, geek'lerden ziyade, uzay mühendisliği, genetik gibi uçuk bölümlerde okuyan kişileri seçmişler.

zaten türkiyedeki yarışmanın kızlarında da iş yok.

zaten türkiye'de yarışmalarda düşük bütçe yapıcaz diye saçma sapan şeyler oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya susar mısın biraz yani Einsteinda senin benim gibi bir insan sonuçta hem elektriğide buldu hahahayt sonracıma mesela bu sibirya çok büyük bi yer bende biliyorum yani kutup kapkaranlık olmuo ama sibirya oluo

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:09 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...