dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Programın orjinali dijiturk de bi kanalda yayınlanıyodu ve ordaki kızlar bile bu kadar salak değildi ve sorular yani daha bi iyiydi. Elemanlar oturup hatunlara fizik matematik fln çalıştırıyodu... Gözlüklü bi eleman vardı orjinalinde off idolümdü yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: 50 cmden aşağıysa benim babam senin babanı döver. bnm babam teknolojik öle dövmeyle falan uğraşmıo direk tüfek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ya kızlar salakta erkekler bence daha salak bu programdaki,adam mühendis vs ama koskoca 70 milyonun karşısına don gömlek cıkıyor birde siyah çorap.Rezil olmayı bırak bidaha kimse yüzüne bakmaz iş falan da vermez.Hadi onuda geçtik,madem rezil oldun baksana olum hatuna,cıvır hatun önünde mini etekle dans edıyor sen gözlukleri çıkarıyon,madem ünlü olucam diyosun ;bakarsın hatunun alttan sonrada seyirciye dönüp şöyle mükemmel gibisinden bir hareket yaparsın anında tüm tv lerde birinci habersin ahauhauaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: bakarsın hatunun alttan sonrada seyirciye dönüp şöyle mükemmel gibisinden bir hareket yaparsın anında tüm tv lerde birinci habersin işte onun için o adam orda yarışıyor sense burda yorum yapıyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 http://www.ntv.com.tr/news/413967.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 lol cok iyi yalniz cok guldum izleyememestim youtubedan izledim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bu gece var sanırım yine gülmek için ideal.. adolf hit me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 neymis bakalim, hanim kos gel baslamiss! ben dahileri merak ettim hanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 abolf hit me ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bide juri koymuşlar aman tanrım. edit: lafımı geri aldım senem hakkı neymiş öyle ya sadfsad, *mavi ekran*. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:12 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yaw bunlar geek mi şimdi ulan manken gibi herifler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 esra erdal'ı ezdi spor ayakkabı bile giymemiş erdal hayatında daha önce ashdh cumartesi günlerin neşesi oldu bu program ne şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 i wanna fuck you bi de abooov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 AHAHHAHA karate kid çıktı bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 rtuk kapatsin bunu :/ :] erkeklere taciz var, memet ali sunmaliydi bu yarismayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 miyagi de olsa tam olcakmış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hicbiri elenmesin bunlarin, hepsi kalsin o evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ahaha ilk reyting mazemesi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kaldırılmadı mı bu yayından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: geek olmak varmış arkadaş. valla öyle diyorsun da kingpin, biz (yani ben) geek olduk da noldu.. zaten geek dediğin bir konuya kafayı gömmüş kişiler olur. star trek manyağı adamın bu tip programlarla ne işi olsun. zaten türkiye'deki beauty and the geek (güzel ve dahi) versiyonunda, geek'lerden ziyade, uzay mühendisliği, genetik gibi uçuk bölümlerde okuyan kişileri seçmişler. zaten türkiyedeki yarışmanın kızlarında da iş yok. zaten türkiye'de yarışmalarda düşük bütçe yapıcaz diye saçma sapan şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 türkiyeden has geek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Kenan Evren ne is yapiyor? Cvp: Yasiyor ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ya susar mısın biraz yani Einsteinda senin benim gibi bir insan sonuçta hem elektriğide buldu hahahayt sonracıma mesela bu sibirya çok büyük bi yer bende biliyorum yani kutup kapkaranlık olmuo ama sibirya oluo [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:09 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ben varim abi, safi geek. Butun genel kultur sorularini biliyorum ama sosyal yasam sifir. En son disari bir yerlere gezmeye ciktigimda Ilhan Mansiz Besiktas a oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kalkmış. http://www.milliyet.com.tr/2007/07/27/son/sontur01.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar