Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ve dahi (beauty and geek)


fab

Öne çıkan mesajlar

hehe yakında amerikan filmlerindeki gibi böyle lise ceketli,amerikan futbolu takımı kaptanı tiplerde türer. :) valla normalde bizim sosyolojiye ters bunlar ama eninde sonunda bunu da sokarlar hayatımıza.

amerikan versiyonunu görmedim ama italyan versiyonu şahane gibi :P http://www.youtube.com/watch?v=S9VVVgkUqbc

böyle olursa seyrederim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru mu bilmiyorum ama foxlifetakinin elemelerinde bi kıza sormuşlardı avusturalya (sanırım avusturalyaydı) kıtası nerde bulunur diye. kız kıta ne demişti. ülkemizde var mıdır ki bu kadar aptal kızlar? yani varsa ben döverim.

edit: gerçi 4-5 sene önce tv izlerken bi programa rastlamıştım. yolda giden kızın birine sormuşlardı başkent neresi diye. kız "ehehey adanaa" demişti.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:00 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ülkemizde bu kadar aptal kız var.
aramaya gerek yok televizyona çıkıyolar genelde zaten ünlüler kisvesi altında. gerek bu italyadaki gerekse amerikadaki türkiyede gerçekleştirilemez. bizdeki çok daha muhafazakar çok daha monoton geçecektir. Hem bizde o kadar bilgisayar manyağı olup veya başka bişey manyağı olup dünyadan bihaber erkek sayısı çok çok azdır, ki olmadığını düşünüyorum.

Yani türkiyede aslında g33k yok. erkeklerde yani. bunun yerine dünyadan bihaber erkekler var yani tek olayı karı kız olan tiplerden bahsediyorum.


insan sıkıntısını aştıklarını varsayalım, bizim gibi muhafazakar ve bağnaz bi ülkede böle bi televizyon yarışması dışardaki konseptiyle düzenlenemez malesef. Olay sadece göğüs ucu görmek veya işte tangalı kızlar seyretmek değil. Fox life'takini takip ediyorum ve olmicağı çok açık.


o kadar salak kız türkiye'de yok demiş birisi fakat o kızların bir çoğu zeki. Kültürsüz olmak başkadır zeki olmak başkadır. İzlediğime göre de ilgilendiği alanlarda en ince ayrıntısına kadar bilen insanlar.

Düşünüyorum, bizim dinimiz din de bunların ki ne peki? Yani dinin dediklerini bu kadar uygulayıp bağnaz olmak bilmiyorum ben düşündükçe iğreniyorum. Ve işin kötüsü hiç bi zaman belli olgunluğa erişemicez. Çünkü din buna izin vermeyecek. O verse de kraldan çok kralcı olan angutlar izin vermeyecek.


batıyoruz haberimiz yok. Hükümete bok atmıyorum yanlış anlaşılmasın, sadece orada da bulunan ama genelde Türkiye'de çok yaygın olan bir kesime bok atıyorum.

Medeniyetten uzak, hiçbir şeyin olgunluğuna ulaşamamış olarak devam ediyoruz şimdilik ve malesef değişmeyeceğini düşünüyorum. Karşıt fikirlere de saygı duyarım, umarım düzeliriz en nihayetinde hepimiz burda doğduk büyüdük muhtemelen yaşayacağız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geek inek değil yahu. Nerd inek. Geek yok ki Türkiye'de eşleştiresiniz.

Geeklik çok yüce bir kurumdur.

Yalnız en son kıza şey sordular eleme odasında.

-Bilgisayarın birincil depolama alanı nedir?
-Hafıza?

Bi de "The Bachelor"u yapsınlar da Türkiye kaosa sürüklensin.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 15:27 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru mu bilmiyorum ama foxlifetakinin elemelerinde bi kıza sormuşlardı avusturalya (sanırım avusturalyaydı) kıtası nerde bulunur diye. kız kıta ne demişti. ülkemizde var mıdır ki bu kadar aptal kızlar?

Amerikan eğitim sisteminden kaynaklanan bi bozuklukta olabilir tabi Mesela orda mühendis olmak isteyene sadece müh. dersleri veriliyor,orda müh olan adam daha Panama'nın nerde olduğunu felan bilmiyo yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...