Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bf2 Lan party nabız yoklaması


Chemical

Öne çıkan mesajlar

evet kim gelir, şöyle 5 saat, %99 bf2 %1 yumurta oynuyalım.
Akşam mesela, 6 gibi başlasın. Ya da yaz tatili. Sabah 1 gibi başlasın akşam 7 de evimize gidelim hem beleşe klimadan da yararlanırız kafelerin vardır.
Sadece bf2 olursa daha dikkatli oluruz. Mesela önce az ticketli bir oyun oynarız hızlıcanak eşit bir haritada. Sonra ben kim ne kadar oynuyor skorlardan bakarım ona göre dağıtırız takımları. Mesela en son USA da 2 tane commander bilen adam, araplarda 0 commander vardı, olmadı tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi fikirmiş, bf2 alırız herkeze, evde antreman yaparlar.
Bu arada, oyunda herkezin bilmesi gereken bir kaç şey var.


Shift tuşu, sprint, depar attırır, sık sık kullanın çok önemli bir tuş, kullanın.
Q tuşu ve T tuşları da önemli. Q tuşu ile request ve spotted yaparsınız. Düşman tank görürseniz, mouseyi üzerinde tutun, q ya basın ve mouse ile spotted e tıklayın. Sizin takımdaki insanlar radarlarında tankı görebilicek ve kaçabilecek. Tanklara el bombası atmayın, işe yaramıyor. Tankların görüşü kısıtlıdır, önlerinden geçmediğiniz sürece sorun yok. Yüksek yerlerde durursanız hele taret yukarı bakamıyor vuramazlar.
T tuşu ile supply, araç falan isteyebilirsiniz. Commanderiniz de sizi görebilir harita üzerinde.
Squadler çok önemli. Oyuna girince, kesinlikle bir squade girin ve squad leaderin yanına spawn olun. Squad leaderin yanına spawn olmak için öldükten sonra enter e basın, spawn pozisyonlarına bakarken yeşil büyük nokta sizin squad leaderiniz. Üzerine tıklayın ve spawn olun. Leader ölmüşse biraz beklemeniz gerekir, o spawn olunca siz de yanına gidersiniz. Ayrıca squadler içinde iken commanderler size emir verebilir şuraya buraya gidin diyebilir.
Kafasına göre takımdan kopmayın. Tek başınıza uzaklara gidecekseniz, squad kurun yanınıza adam alın öyle gidin. Yanınıza aldığınız adam sizin tam yanınızda oturuyorsa çok güzel eyleniyorsunuz, biriniz medic olursa hele.
Bir squadda iseniz squaddan ayrı dolaşmamaya çalışın, ayrı dolaşacaksanız kendi squadınızı falan kurun ve üsttekileri uygulayın.
Oyun içi mesajları takip etmeye çalışın.
Minimap kullanımı var bir de. Oyundaki en önemli şeylerden birisi şu sağ üstte gördüğünüz minimap (şu an göremiyorsunuz tabi oyunda var sadece.) m tuşu ile sanırım zoom in yapabiliyorsunuz.
Neyse bu haritanın önemi, UAV atılınca düşmanların nerede olduğunu ve ne tarafa baktığını gayet güzel görebilmeniz. Ne tarafa baktığınızı hesaplayıp haritayı kullanarak çok güzel adamları elinizle koymuş gibi bulup vurabilirsiniz.
Gözünüz bu haritada olsun. Ayrıca takım arkadaşlarınız tankları spotted yaparsa haritada gözüküyorlar böylece önünüze lank diye tank çıkmaz. Antitanksanız tankları kovalayabilirsiniz. Medic iseniz ölen takım arkadaşlarınız üzerinde elektrik işareti ile gözükür, onları kurtarabilirsiniz. Ayrıca artillery çağrıldığında bu harita dışında nereye çağrıldığını bilmeniz imkansız. Eğer gidiceğiniz yere artillery çağırılmışsa, gitmeyin, ölüyorsunuz, kesin mermilerden birisi kafanıza düşüyor. Commandere de team kill yaptırıyorsunuz.
Eğer bir aracı kullanamıyorsanız, zorlamayın, bırakın arkadaşınız kullansın, siz yanına oturun, öğrenirsiniz hem. Helikopteri alıp pek bir şey yapmadan 1 saat havada tek başınıza dolaşmayın, yanınıza adam alın. Mümkünse size yakın oturan birisi olsun, bağıra çağıra çok güzel helikopter kullanılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan.. noobsunuz lan. İki kere ayıp olmasın diye helikopterimi düşürmenize izin verdim dötünüz kalkmış. Bu sefer caddelerde topgun falan değil direk black hawk down çeviricem. Hayır birkaç kişiyi helikopterin burnuyla öldürdüm. Tag olarak God istiyorum artık pl0x. Gelirim oyle bir organizasyon olursa.

Edit: Rune de olmazsa zor gelirim içimde kaldı antreman yaptım Sina'yı farmlıyacağım.

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 11:33 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...