Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ben alabilirim gormo onu, kac para istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 kaça satıyosa yarısına ben satıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 LethE kaça satıyorsa iki katına :) fiyatı nedir bilmiyorum :) [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 02:42 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bende bilmiyorum.. 10k ya satalım :P ucuz satmak ayıp olur bu kadar ps varken adamlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Her türlü mana regen leatheriniz alınır.. Ya da mana regenli mage armor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Adam gibi dolu bir bs vendoru arıyorum. Brit'in güneyinde 2 tane var ama aradıklarımı bulamıyorum. Oyunda da BS bulamıyorum yaptırmam gereken bir çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 sabret mirocan : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ailenizin bs si burda hertürlü silah ve zırh sipariş üzerine yapılır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 2 tane crystal ball of pet summoning 11 tane powder of translocation 4 tane bag of sending var bende de :p. Ayrıca bilimum exceptional yay yapabilirim. Yakında keg satışlarına da başlarım :p. Ayrıca 20% mana leech, 12% hit dispel, 30% damage increase, water elemental slayerlı gnarled staffım var belki ilgilenen olur :). Tunca cleaver var ama 10% mana leechli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ulan.. ballar benden lootladıkların demi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Satilik 115 Resisting Spells Ps'si Ayrica her turlu tailoring itemlari yapilir ve Spined Horned ve Barbed set cok iyi fiyata satilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 recall satıyorum alan yok, ne iş anlamadım. bunlar peynir ekmek gibi giderdi eskiden be, pöf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 tanesini 75 den vendora koy herkes alır ama rune satan yok ondan recalları da harcayamıyoruz onu da hallet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 20lik double axe 20lik broad sword 20lik scimitar 20lik dull copper platemail gorget 20lik dull copper platemail helm 15lik dull copper chainmail large 15lik dull copper chainmail coif 20lik short spear 20lik warfork 20lik kryss 20lik iron ringmail tunic 20lik iron ringmail sleeves 20lik cloak x2 20lik straw hat 20lik long pants 20lik boots 20lik shoes 20lik surcoat 20lik half apron 20lik fancy dress bodları aranmaktadır. Karşılığında para, dolu/boş bod, keg, her türlü tailoring, bs, tinker, alchemy, carpentry hizmetlerini temin edebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Copycat senle tailor bodu degis tokusu yapabiliriz oyundaki nickin ne benimki Muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Kimse beetle satmıyormu ya? satan varsa oyun içi isimlerini alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Fistan satar beetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 8+ hit chance increase veren yüzük arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bende 15 var da haftasonu giremicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 14 hci 15 enhance potions olması lazım tam aklımda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Çok iyi de sırf %8 hci için diğer özellikler boşa gitçek bende. Gerçi işe yarar bişey yok ya pek. Ona talibim Fistan. O kadar dolu keg aldım senin vendordan bak: =) [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 11:58 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 oha imbaymış ring . evi veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 +12magery veren büyü kitabı satılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Wanted: Hemen kaçtın gittin gate'den. Ne kadara, kaça satarsın? Satmazsan var mıdır benzeri? (Valorite Runic'ten bile çıkmaz böylesi, şanslıymışsın) edit: Çıkabilecek özellikler önceden farklı olduğundan yeni arkadaşlar bu tür şeyler çıkartamayacak, o yüzden sadece eskiden bu tür birşeye sahipseniz satabilirsiniz. (veya kullanabilirsiniz ama ben satanlarla ilgileniyorum :)) Umarım önceden böyle bir item düşürüp satmayı düşünen vardır. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:38 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar