arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ehue fcr 1, night sight lı itemı pvpde lootlattırdım satsaymışım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 elinde blood oath scroll olan varsa ben alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ah be vardı isteyen olmuyor diye attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Her türlü verite item satıyorum. Verite çok zor bulunan bir maden, öyle herkeste yok. İtem isteyen pm atabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 carpentry skill i 75 ve üzeri olan biri bana ulaşabilirmi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 115 peae 115 animal lore ps si satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bende 90 suan carp 100 olur yakında. Tunca serverda skıll lımıt 110 degılmı yahu ps yok dıyorlardı sankı? hangı skıller 120 oluyor ? not: bu arada EV MALZEMELERİ satılır her turlu carpentry itemi istediklerinini ö.m atın yapabiliyorsam size geri dönerim veya oyun içinde '' Elonia Wiabolih '' [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 18:49 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Blood Oath arıyorum çok pis.Olan pm atsın pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 poison ve greater heal var banka civarlarındayım beklerim almak isteyenleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 blood oath alınacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tp satan arkadaşlar alışveriş yaparken tıklayıp tıklayıp patlatabiliyoruz tplerinizi.. bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yahu bir pk olarak.nereden at alıcam ben ? bucs da mage shop bile yok.stable da yok minoc stable gittim bana satmıyor nasıl olcak.adam kesip atmı lootlicaz bi şekilde varmı öyle birşey .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 britain köprünün biraz ilerisinde bir ahır var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yav ben insure yapamıyorum hala delircem bana özel kapalı mı bu sistem nedir neyse, firestorm, satmak istersen benim bracelet, ring ve order shieldı geri satın alırım tarafsız bir bölgede, haberin olsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Satılık: Expertly drawn treasure map fiyatta anlaşırız :P heavy xbow Spell Channeling (-1) 500gp composite bow Spell Channeling (-1) 500gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 @Diab Ben başkalarına aldırıyorum. Mesela bugün sağolsun Nwalka aldı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Satılık ( Minor Artifact ) Arctic Death Dealer Cold Resist %10 Damage İncrease %40 Hit Harm %33 Hit Lower Attack %40 Swing Speed İncrease %20 Physical Damage %50 Cold Damage %50 Fiyat sizin silaha verdiğiniz değer kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Geçenlerde Swamp Dragonlu bi arkadaş 30 dakikaya gelicem Verite Seti kimseye satma dedi, 1 saat bekledim gelmedi. Adını da hatırlamıyorum, hala almak istiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 satılık staff of power [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 güzel sanırım bayaa emin değilim benim fence gm sw 0 ama crushing blow, para blow falan atabiliyorum bununla, "use best weapon skill" o yani, fence'im deilde swordum gm gibi hesaba alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 güzel deil o =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ama ama... lightning vuruor?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Eva olmadığı için vurduğu lightning bir kaç damage verir anca. O da %16 şansla. Nesi güzel bunun? :D %5 swing speed increase de, exceptional silahların %30 küsür damage artışının yanında bir şeye yaramaz. Eh %3 cold resist için de kullancak halin yok. Kısaca at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 enhance edilse bence gayet kullanışlı olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 her türlü bs işleriniz görülür itemlerinize luck basılır ryl teh smith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar