DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ağlayalım sızlayalım wow konosunca lazımdır bu threadi,bu sabah yaptığım heroic shadow labsden sonra açmayak arar verdim. 4ü heroic olmak üzere,50. girişim oldu shadow labs e kutlu olsun 50 kere girdim,dile kolay. sonic spear 1 kere gördüm,onuda paladind needledi,90 küsür bişi att,bnede needledim küfürü basarak,hani derlerya adam 92 attı ben 91 attımm diye kolpa yaparlar...yok öle bişi..adam 90lı bişi attı...ben 6 attım dün gece void reaverı kestik,solarioun %30 ladık,ben hala sonic spear kasıyorum. karazhana cok girme şansım olmadı,o sıra iş güç vardı,legacyde yalan o yüzden. ağlayacam. her raide girdiğimzde 2-3 kişi "gerçekten yeni silahlar almayı düşünmelisin" diyor ama bilmiyorlarki...düşmüyor murmur,senin o şekilsiz suratını gömçürtüreyim,terbiyesiz hayvanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Murmur ile herkesin bir sorunu var sanırım, kodumun Hallowed robe u düşücek diye ne kadar kasmıştım, 1 hafta sonra kara dan, epic birşey aldım. Şaka gibi yani, 40 küsür kere gitmiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Rogueum ile 1 kez Murmur yaptım ondada o güzel dagger düştü bir daha da yapmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 evet paladinler gay benimde scarab of the infinite cycle için kaç kere girdiğimin haddi hesabı yok en son exalted oldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 5 aydır karazhan yapıyorum maidendan tank eldivenleri boots of elusion kings defender hiç düşmedi. sun eater 28. heroic den sonra düştü bunun üstüne geçen hafta pc kitlenmesi üzerine raidden çıktım ve arka arkaya 5 tank item birden düştü o gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 o kadar cok yaptiysan lower city exalted olmaya bak bari. rep reward guzel bir polearm olmasi lazimdi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bana da Prince'den dagger veya Gruul'dan kılıç bir türlü düşmüyor. Kafayı yemek üzereyim. Artık her reset dua ediorum ama boş :( artık Leotheras The Blind dan alacam kılıcımı ! [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 13:42 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Haa birde monroe mudur nedir karazhandaki 3. boss galiba 1 kez onu kestim ondan da epic dagger düştü hehe baya şanslıyım loot konusunda ama zamanım yok raide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Hehe bilirim otuz kere instance yapıp ta düşmeyeni itemları. Scholomance'i rahat 40 kere temizledim. Henüz shadowcraft hood'u görmedim. Rogue bıraktım ama iki yıldan sonra hala canımı yakar. Etrafta shadowcraftlı druidleri gorup kafayı yiyordum. Ama amge2im item konusunda şanslı sayılır. Arena ftw zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 prince gay maiden kevaşe 2 aydır bi mace görmedim ikisinden gittim gay sha'tar rep mace aldım lightfathom scepter bekliyorum ama cok beklerim gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Sırf bu yüzden pvp takıldıgıma şükrediyorum. Ne ekersen onu biçiyorsun, emeginin karşılığı şansa baglı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Murmur her dagger droplamadığında 1 ytl kazansaydım zengin olmuştum, işte böyle bir WoW hayatım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: o kadar cok yaptiysan lower city exalted olmaya bak bari. rep reward guzel bir polearm olmasi lazimdi orda. evet ama o polearm bir warrior polearmi ben bir hunterım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 murmur kankam ya herşeyimi ilk seferde dusurdu :D sız dusurmeyı bılmıyorsunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Benim hayatım black morassta geçti.İlk bosstan cloth hit shoulder düşüo herkes bilir nemesin şeklinde.2 defa gördüm birinde holy priest dierinde retri palaya kaybettim.Exalteddan sonra yaklaşık 10 defa daha yaptım gene düşmedi sonunda t4 shoulders aldım vazgeçtim o hevesten.Bide şöyle bi durum var ilk bosu keselim die gıcıklıgına 2. bossta overdps yapıp instance resetletiodum ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Eski sayılır ama SoSF için 2 - 3 aya yakın DKP biriktirmiştim ben, peeh... Yanlış anlamayın, 2 - 3 ay Nefarian kestik ve düşmedi yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bizde de BWLde priest T2 set aylarca düşmedi, resmen ağlamıştık T2 T2 diye bütün priestler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 319 kere UBRs yaptım hala dal rend main hand i yok karakterin. Aynı karakterle 25 hafta onyxia yaptık vak-i zamanında. 1 kere vis'kag düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ahah seni nubnightelf seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Murmur allahın belası bende çok kesmiştim bu sümüklüyü tbc ilk çıktığı dönemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 slave pens heroic 20 den fazla girdim 1 kere gorebıldım quagmırrans eye ı onuda roll de kaybettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bende kasmıstım robeye sonra dayanamadım mooncloth yaptım ertesi gün gene gittim düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 o murmur onmrumu yedi benim 123123 kere sl yapt1m 1 kere düsürmedi spellstrike recipesini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Daha hiç erotic yapmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 28bin kere karazhana girdim terestiandan druid staffı çıkmadı. diğer karazhan grubuna baktım. bi druidde bide priestte o staff var. sscye yeni başlamışız. 7 kere falan yaptık heralde. ben bi umutla trashlardan druid staffının çıkmasını bekliyorum. herneyse 2 gün önce girmedim sscye. staff düştü ve başka dr00d aldı. böğüre böğüre ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar