ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Halk ogrencileri sevmuyor derken beni seviyorlar da, disaridan gelen ogrencilerin durumunu kastettim ben. Ulasimdan kastim Universiteye ulasimdi sehir merkezinde oturuyorsan uniye ulasmak sabah 9 da dersi olanlara hakkaten iskence. Soguk sucak mevzusu tabii gorecelidir ben Bursadan baska sehir olarak adam gibi bir izmir ve istanbulu gordum oralarla kiyasladim ankara erzurum falan bambaska tabii. Bursa da 1000 kusur turbe var cami turbe gezerim diyen gelsen beraber hu ceker mum dikeriz oss kaleminizi surtecek turbe cok. Fatih SUltan mehmetin Ebesinin turbesi var benim oturdugum mahallede.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 uşakta okuyan arkadaşım var. hiç memnun değil hayatından :D ------------------------------------------------------------------------ hehe uşağa vakit tanımak lazım yılların muhafazakar şehri ve üniversitesi yeni açıldı.Bi tek adam akıllı ismet paşa caddesi var onunda diğer adı mecburiyet caddesi anlayan anlamıştır :Dzamanla orasıda bi üniversite kenti olacaktır
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 evet arkadaşta öyle diyo. bi cadde var paso orayı gidip gelioz :P
utopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 izmir, yemesi içmesi kalması ucuz. öğrenciler için rahat. bucaya gelme, gelirsen de izmirden sayma ama. öğrenci hayatı yaşanmaz tınaztepede. yaşanır da, izmirli değilsen yaşanmaz. ama izmir deniziyle, kordonuyla, imkanlarıyla, mükemmeldir, bulunmaz nimettir, her yerin incisidir. aşığım şehrime, evet.
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Erzurum... Ege ve Akdeniz'in boğucu sıcaklarından bıktıysanız buyrun donmaya. Türkiye'nin en büyük 2. kampüsüne sahiptir. Her türlü ihtiyacınızı kampüste sağlayabilirsiniz. Sinema, alış-veriş, fast-food...vs.vs Harika manzarası olan yerleri vardır. Yaz/kış palandöken dağı mükemmeldir. Gelin lan! =)
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 istanbul trafiği vardır okula yakın ev seçerseniz, herşeye uzaktır, şehir de ev tutarsanız okula uzaktır trafikte kızlar teklif eder yaz okuluna kalırsanız nem oranı çok yüksektir
tellos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kocaeli. Şehir biraz gaz kokar fazlasıyla fabrika falan var ve şehire yakın,ama genede güzeldir yani.Unv zaten yeni umuttepe kampüsü baya güzel mimarısı yapısı , dagın başında kurulmuş baya soguk ama yol sorunu falan yok baya rahat.Ayrıca İstanbul'da oturp puanı oraya tutmayanların cogunlukla terci ettiği bi unv %80 İstanbul'dan geliyo nerdeyse %50den fazlası günlük olarak gidip geliniyo 1-1.5 saat falan sürüyo oturdugu yere göre servis ve trenle gidip gelinebilir hergün , ayırca bayada ucuz bi şehir saniyi şehri staj için falanda baya imkan var.
trapt Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 -İstanbul Antalya'dan sonra hapishane gibi geldi bana..O boğazını bile beğenemedim..Mekanları olanakları çok güzel ama..O kadarı da olucak o nüfusa göre..onun dışınca bi cacık yok bana göre
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sitanbul: iş bilenin, kılıç kuşananın, istanbul yaşıyanın gbi bi üçleme çekmek mümkündür.. yaşarsan öğrenirsin baba.. nerede ne güzeldir, neresi nasıldır... ancak hem cennet bahçesi, hem de cehennemdir.. ne bilim işte, bi haftasonu gece atlayıp kanlıca'da yoğurt yiyebilir sonra oradan tekne kiralayıp çilingir sofrasında demlene demlene eve dönebilirsin eğlence olayında sınır tanımaz, haliyle.. çünkü her türlü olay vardır.. sağlık dersen.. hmmmm derim özel sağlık sigortan varsa ne âlâ yoksa okulların medikoları falan işe yarar.. onları da aşan bi durum olursa sürünmem olası.. nitekim bu gibi bi durumda ailenden yardım alman daha doğru olur.. ulaşım cehennemdir.. herkes arabaya biner.. Carpool mu? O da ne abisi? bizimkiler bilmez ööle şeyler.. kusurlarına bakma sen onların.. yine sıçıvermişler trafiğin içine.. Bulaşma diyecğim ama başka şansın da yok... ne yazık ki, hızlı ve yeni vapur umutlarımızda "vapurlar değişmesin" diye basbas bağıran gericilere takıldı.. trafikte sıkılmaya devam yani.. ancak bir şeylere ulaşma baabında en rahat yerlerden biridir istanbul.. neye ulaşmak istersen vardır.. Thai yemekleri, uzakdoğu lezzetleri, havana puroları ne biliim işte 64 kesitli anjiyografik tarama yapabilen tomografi makineleri.. ne istersen var burada! Ee... parasıyla tabii.. parasız eğlenme imkanı da var.. hele ki denizi olmayan yerlere göre, denizi olan bir yer her zaman öndedir... En azından deniz kenarına iner ve kafanı dinlersin. iyi tesisatçı, berber, elektrikçi, otomobil tamircisi falan bulman çoo...ok zor! iyi zanaatkar bulman da zor.. o kadar çok varlar ki! ve sadece çok azı gerçekten iyi.. olabildiğince başkalarının tecrübesinden yararlanman lazım sanırım bu durumlarda.. Ha orada da herkesin "bizim hede abi var süperdir bu konuda" yaklaşımı sekte vurabilir aramalarına.. istanbul tam anlamıyla bir muammadır. içine girmeden anlamazsın.. kullanmayı bilirsen harikadır, kullanmazsan, fırsatlarından istifade etmezsen sıkıcıdır.. NEMLİDİR! çok nemli şu an yaaa..
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 İzmir, Antalya'ya git o zaman gör sen nemi... İstanbul hiç be oraların yanında.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 can Liechtensteinda okuyon bari yalan söyleme allasen adriana geldi diye seviyon [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 21:33 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
nolax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Zonguldak Gezilecek yer yok bir tane caddesi 3-5cafesi var.Sırf can sıkıntısından nargileye başladım.Yapacağın en fazla aktivite eline çekirdeği alıp kabuklarını uçurumdan aşa denize tükürmek.Dağın tepesine kurulduğundan evler ev değil pahalı, bol bol engebeli ister istemez dağcılık konusunda ilerliyor insan.Kışın her yerde kömür yandığından necropolise dönüyo.Yazın serin allahtan...Üniversiteside kazık 60 geçme notu istiyorlar.
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 istanbulda kalıcam ya da istanbula gelicem diyorsanız marmarayı tercih etmeyin de nereyi ederseniz edin derim.
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kayseri - ankaradan geliyorsaniz, paraniz da varsa adaptasyon sorunu yasamazsiniz, cogu siradan insan gibi kiz arkadasinizla gidilesi onlarca(yuz degil evet) yer var, sIkılmazsınız kısaca. ha ben memnun muyum, hayir. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 12:03 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 İzmir hernekadar okula gıtmek ıcın 1.5 saat harcıyorsamda (bostanlı-balcova), baska bı sehırde okuyamazdım heralde. Bukadar yıl ızmırde kaldıktan sonra zaten otomatıkman sweet home alabama ya baglıyor ınsan.
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 -Balıkesir kızları güzel ama neye yarar denizi olmayan merkezinde dağ başında bir kampüs, gitmeyin.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Kermit olsun ya antalya ya yakınsın en azından..sıkıldın mı kopup geliosundur ..
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 izmir aklıma eksi olarak sadece buca mevzusu geliyor,onda da şanslıysan 9 eylül de olsan bile bölümün bornovada olur.çok rahat olur.zaten çoğu kişi yazmış artısını,saymama gerek yok.
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 9 eylülün bornovada nesi var? ilk defa duydumda
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 İstanbul: + lar İmkanlar (sosyal, teknik vb.) - ler trafik, stres, aşırı nüfus Ha okul bana yakın ve tren çok güzel bir ulaşım aracı (trafik yok) o ayrı konu :) Üniversiteyi aynı yakada okumak bile çok güzel bir şey. Ne kadar az ulaşım stresi, o kadar okul performansı (yollarda eriyip gitmiyorsun)
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ana bilmiodum.ben 9eylülü sadece buca ve narlıderede biliyodum.iimiş.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: trapt 3 - 4 mesaj yukarda demişki : Kermit olsun ya antalya ya yakınsın en azından..sıkıldın mı kopup geliosundur .. ya her zamanda olmuyo. aslında ortamını yaptıkdan sonra evden çıkmıyosun zatende buranın insanları yobaz canım hepsi öküz bildiğin.
Öne çıkan mesajlar