ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 13 oyla Alucard Birinci Sırada... 5 oyla Spike İkinci Sırada... 3 oyla Saito Üçüncü Sırada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 iyi olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 saitoya 10 oy birden vermek ister deli gönül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 alucardım be heyt kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 alucard çok çirkin nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Insan mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hayır vampir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yalnız ilk üçteki karakterin ortak özelliği hepsi ince uzun surat yapısına sahip. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Sayto iz gad. Heyıl Sayto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 allah rahmet eglesin saitonun o sesi yeni bir yapimda falan duyamiyicak olmak uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Walla oylama süresi çok kısa olmuş , adayları gördük baktık pat diye sonuçlar açıklanmış.Öbür sefere o duruma düşmeyelim patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kim seçti alucard'ı ya hani tmm karizma fln ama yakışıklı deil yaf o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hakikatten ha. Spike alırdı bence çok rahat. Alucardı seçenlerin starwarsta illa sith olucam lan cılardan hiçbir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lol ne alakası var sithin konumuylan Alucardın? Spike değilde kenshinin ustasının kazanmasını bekliyordum bende buda Alucardın gerçek formu [spo] wallpaperi için [/spo] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:52 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Jin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 alucard ismini doğru yazmayı öğrencinde gelsin... Spikee derdim bende ama İkari shinjiyi aday olarak sunmak için geç demi (aahahah tamam vurmayın şakaydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Seijuro Saitodan bin kat daha yakışıklı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 @virüs şu alakası var, kötü olsun torba dolsun zihniyeti var. alucard yakışıklı değil, değil abi. tipsizin önde gideni. belki karizmatik olabilir ama yakışıklı demek ayıp. alucard yakışıklıysa ben dünya güzeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vaay be zaman geçmişti unutmuştum demek aday ettiğim Saito 3. olmuş neyse bunada şükür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 dev tamamda adam kötü değil en büyük sorun orda 13bölüm animesi sucks mangası gerçekleri yansıtıyor. alucard nekadar benim adayım olsada oyumu Seijuro Hikoya verdim ^^ kötüler en karizmadır dersekte Yagami Light başı çeker [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar