Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freeee shooppp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rahatsız bu siteden alışveriş yapınca yazan fiyatlarla satın aldınmı evinemi getiriyorlar ?

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 15:53 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok. havalimaninda posetini hazirliyorlar, pasaportunu gosteriyorsun aliyorsun. yarim saat urunu bul, karar ver, sira bekle, kasada bozuk para ile ugras olmuyor. ozellikle gunduz ucacaksam ist trafigine guven olmadigi icin ben tercih ediyorum. bir de sigara ucakta 50 cent filan ucuz oluyor.
Mesaj tarihi:
abi senin şu başlığa şöyle bi cevap veresim geldiÜ

Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Alacaksaniz ataturk havaalaninda n alin en son gordugum 1 karton marlboro Istanbulda 19 euro iken Fransa Charles de Gaulle de 34 euroydu,o yuzden her donem basi istanbuldan yukleniyorum paketleri=)
Mesaj tarihi:
singapur merkez bakkallarında 1 paket marlboro 11$ iken, singapur havaalanında 1 karton marlboro'yu 15$ a satıyorlardı. taylandda 17$. bangkok merkez bakkallarda 1 paket marlboro 1.5$ dı. türkiyede 18.50$'ydı en son 1 karton marlboro.
Mesaj tarihi:
said:
charles de gaullee gelen olursa bana da getirsin iki karton, ev kirası kadar para veriyoruz burada sigaraya =P

Herhangibir turk kebabcisina git onlar el altindan satiyorlar;istanbuldan 19 euroya alip el altindan 35 euroya satiyorlar kartonunu,yine de fransada bir paket marlboronun 5 euro oldugunu dusunursek guzel bir fiyaat=)
  • Yeni Oluştur...