Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 free shopta bi karton sigara ne kadar?Parliement :) yaa çok düşündm ne alaka nie buraya açıyorum die ama 1 kere de bn kolaya kaçayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 her gümrükte değişir genelde 14euro dereköyde 12euro bulgarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 freeshop topici açılmışken ben de bir şey sorayım. türkiyeye dönerken mi almak daha mantıklı, dışarı çıkarken mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 farketmez :D aynı duty free'den alcagın için eheh. 11-15euro arası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 http://www.atu.com.tr/TR/index.aspx [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 03:26 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yurtdışna çıktığında aktara varsa eğer duty den aldıklarını kesebiliolar ve elinde patlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Rahatsız bu siteden alışveriş yapınca yazan fiyatlarla satın aldınmı evinemi getiriyorlar ? [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 15:53 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yok. havalimaninda posetini hazirliyorlar, pasaportunu gosteriyorsun aliyorsun. yarim saat urunu bul, karar ver, sira bekle, kasada bozuk para ile ugras olmuyor. ozellikle gunduz ucacaksam ist trafigine guven olmadigi icin ben tercih ediyorum. bir de sigara ucakta 50 cent filan ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 abi senin şu başlığa şöyle bi cevap veresim geldiÜ Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Alacaksaniz ataturk havaalaninda n alin en son gordugum 1 karton marlboro Istanbulda 19 euro iken Fransa Charles de Gaulle de 34 euroydu,o yuzden her donem basi istanbuldan yukleniyorum paketleri=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 charles de gaullee gelen olursa bana da getirsin iki karton, ev kirası kadar para veriyoruz burada sigaraya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 singapur merkez bakkallarında 1 paket marlboro 11$ iken, singapur havaalanında 1 karton marlboro'yu 15$ a satıyorlardı. taylandda 17$. bangkok merkez bakkallarda 1 paket marlboro 1.5$ dı. türkiyede 18.50$'ydı en son 1 karton marlboro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 o değil de bir şişe jack 32 ytl olur mu ya. biri getirsin bana 2 şişe. ühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 en son, uçakta 100cl lik absolut u 14 euro ya görmüştüm galiba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kapıkulede trden çıkarken alırsan 1-2 euro daha ucuza geliyo. Parliement 12 euro,. bu fix sigara zaten 2 tarafta da fiyat değiştiğini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 arkadaşım kıbrıstan gelirken litrelik absolutu 20 ytlye alıyor , sonra aman sabahlar olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: charles de gaullee gelen olursa bana da getirsin iki karton, ev kirası kadar para veriyoruz burada sigaraya =P Herhangibir turk kebabcisina git onlar el altindan satiyorlar;istanbuldan 19 euroya alip el altindan 35 euroya satiyorlar kartonunu,yine de fransada bir paket marlboronun 5 euro oldugunu dusunursek guzel bir fiyaat=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar