Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Yazın Hit Parçaları

Diablo

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
O dit dit ditli dediginiz parca;
Hector El Father - Rumba

Bende ufak bir liste yapayim kafamdakilerden;

1)Bumcello-Dalila (remixlerini vs. indirin Ibiza partilerinde calan sarkilarin turunde bi parca)
2)Yves Larock - Rise Up (Yukarda denmis zaten)
3)Ajda Pekkan - Yaz Yaz Yaz (Huseyin Karadayi Remix)
4)Genel olarak Huseyin Karadayi ve Burak Yeter isimli DJlerin Turkce sarki coverlarina bakmanizi tavsiye ederim.
5)Alex Gaudino - Destination Calabria (bazi remixleride guzel mesela Alex Gaudino feat Crystal Waters - Destination Calabria versiyonu guzel)
6)Dj. Onur vs. Rober Hatemo - Senden Cok Var Remix (Bazi yerlerde duyuyorum)
7)Gaelle - Give It Back (Remixleri cekilebilir)
8)Holly Dolly - Dolly Song (Calip calmadigini bilmiyorum ama cok hosuma gitti)
9)Sezen Aksu vs. Burak Yeter - Haydi Gel Benimle Ol Remix (Bunuda duyuyorum bazi mekanlarda)
10)Vitaa - A Fleur De Toi (Bu parca yaz sarkisi ya da barlarda calan turden bir sarki degil, askerdeyken MTV izledigim sirada rast geldim, Fransizca slow bir sarki, klipte aslen baska erkege asik olan bir kizi canlandiriyo soyleyen kadin, beni cok etkiledi melodisi vs. de guzel, cekin dinleyin derim, belki sizlerde begenirsiniz.)
11)Zeava Ben - What Will Be (Buda hit veya barlarda calan bir sarki degil ama dinlerim genelde, Tarkan'in Asla adli parcasinin orjinali - Arapca)
12)Gokce Kirgiz vs. Emre Altinel - Kalbime Gomerim O Zaman (Bu da yaz sarkisi veya hit degil ama guzel bir bunalim bilmeyen arkadaslara)
13)Edip Akbayram - Aldirma Gonul (Reina Exclusive Mix) Bu da basta Reina olmak uzere bircok mekanlarda arada caliyor.

Aklima gelenler simdilik bunlar daha sonra listeme baktigimda aklima geldikce eklemeler yaparim. [Yukarda soylenmis olupta tekrar yazmis oldugum parcalar varsa kusuruma bakmayin :)]

Saygilar..
Sosyal ağlarda paylaş

ambient/house tarzı çalan yerlerde günde en az 2 defa çalıcak 3 parça: tracey thorn-it's all true, grand canyon ve raise the roof

grand canyon ı radyolarda filan sıkça çalıyolar zaten. hemide tracey thorn everything but the girl isimli grubun girl'i oluyor bi yerden tanıdık geliyo diyen varsa burdan işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...