by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Yunanistan'a ait uçakların dün 5 defa, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına önleme yaptığı bildirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan eğitim ve tatbikat uçuşlarına müdahalelere ilişkin duyuruda, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra eden F-16 kollarına, dün Sakız Adası kuzeybatısında, Yunanistan'ın Limni, N. Ankhialos ve Skiros meydanlarından kalkan F-16 ve F-4 uçakları tarafından 3 defa önleme yapıldığı belirtildi. Duyuruda, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra eden F-16 kollarına, dün Midilli Adası batısı ve kuzeybatısında Yunanistan'ın Limni meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından 2 defa önleme yapıldığı kaydedildi. Kaynak İnternethaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ıraktan önce yunanistanda deneme yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Yunanistan'da da Türkler taciz etti diye gösteriyorlardır. Olsa olsa eğitim uçusunda karşılaşmışlardır pilotlar. Devletler hadi bu gün gidip Türkleri - ya da Yunanları - taciz edelim diyen kurumlar değiller, ne zaman öğreneceksiniz bunu. Onu yapan medya, kamuoyu denen ilginç varlığımsı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Yakın bir arkadaşım Hava Harp Okulunda okuyor.Pilotluk olayları vs. Sürekli bunlar oluyormuş zaten, geçenlerde konuşurken bahsetmişti. İt dalaşı dedikleri bir olay varmış. Birinin peşine takılıp kapışıyorlarmış vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Eğitimde günde 3 öğün nasıl vadiye kurt olunur dersine maruz kalınca oluyor bunlar. pilot : düşman uçağı aga, hadi kovalayım. karşı pilot : düşman uçağı aga, hadi kovalayım. Bir durun yauv - düşman kim? İnsanız hepimiz, sakin. Sonra bir kaza çıkacak elinizden, kötü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Geçenlerde olduğu gibi yine biri birini düşürecek göreceğiz ondan sonra ulusal krizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Kaza çıktı zaten :) Birkaç ay evvel çarpıştılar. Yunan pilot öldü bizimki atlayıp kurtuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Her halde yarışmaya falan kalkıyorlar. Bari iki ülke bir araya gelip dostluk için hava maratonu düzenlesek. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 20:18 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: Sensible, 19 Haziran 2007, Salı - 20:13 tarihinde demis ki: Birkaç ay evvel çarpıştılar. onu diyorum işte ben de. geçenlerde de oldu yani. gene olur böyle bence. gereksiz gerginlik yaratıyorlar. yüklesin herkes bi flight simulator kapışsınlar abi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Abi bu taciz falan komik goruntuler geliyor benim gozumun onune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Maratonda ciddiyim ben. Hatta bir site falan mı kursam ne? Güzel protesto olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 lol pilotlar birbirine parmak falan..töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Birbirleriyle savaş oyunları oynuyorlar. Kaybeden taraf genelde uçağını alıp üsse geri dönüyor. Silahlar nadiren ateşleniyor diye biliyorum. Bazen kapışırken ölümlü kazalar da olmuyor değil. Ama iki taraf için de tatbikat oluyor bir nevi. Talihsiz bir kaza için... http://www.youtube.com/watch?v=gyqq7lMyTnI [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 20:38 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Gerge ne diyosun ya? Yuannistanla aramızda kıta sahanlığı ve dolayısıyla hava sahası sürtüşmesi var. Normalde uluslararası olan hava sahasını kendilerinin zannediyolar ve bu alandaki uçuşları ihlal olarak gördüklerinden engelleme yapıyolar. Hadi taciz edelim olayı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 TSK sitesine girerseniz o ihlallerin günde 2-3 kere bazen 2 güne bir oldugunu görürsünüz. bunda abartılcak bişey yok.her gün olan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bir devlet hava sahasını kendinin zannedemez. Devletlere dışardan bir bakış atarsan çok rahat anlarsın sen de. Sınırlar gözkararı çizilen şeyler değil. Senindir ya da değildir. Birdenbire denizden çıkan bir kayalık için kavga edebiliriz ama hava birdenbire gelip giden bir şey olmadığından sınırları üzerine tartışmak anlamsız. Haritası var bunun. Bir devletin bunu anlayamaması mümkün değil ki. Mino'nun dediği en mantıklısı - karşılıklı, anlaşılmış, halkın milliyetçi duygularına yönelip 1984'ün bakanlıklarını kurmaya çalışan belki de eylemlerdir olsa olsa. İki devletin ilkolkul çocokları gibi kavga etmesi olası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bu tip gaza getirici, yarı-siyasetle-alakalı ( ki bu forumda siyaset konuşmak yasaktı diye hatırlıyorum), yada kurtlar vadisi hariç dışında bir topicle göremiyecekmiyiz biz seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 12 mil meselesini hatırlıyo musun? O mesele ile alakalı. Uluslararası hukuk, karadan itibaren denizler üzerinde belli bir miktar denizi ve üstündeki havayı, kıta sahanlığı olarak o ülkeye verir. Bu okyaus ve denizlerde farklıdır. (bildiğim kadrıyla) Yunanistan sanki Ege'deki bütün adalarının kıtasahanlığını ve hava sahasınının kendi hakkı olduğunu iddia ediyor. Aslında Yunanistan'ın bu yaptığını anlamak mümkün değil, dediğin doğru, ama yapıyolar işte, kimse de "yanlış yapıyosun sen Yunanistan, oralar Türkiye'ni hakkı" demiyor başka bir çok meselede olduğu gibi. Buralar bizimdir koruyun emrini alan Yunan hava kuvvetleride Ege'de uçan her uçağımıza engelleme yapıyor doğal oalrak. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 20:58 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 eet biliyorum ama bunu konusup topici acan arkadasla aynı hataya düşmek istemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bilmiyorum onu. Anlatabilir misin? Bir link versen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Esas olarak bu it dalaşları her iki taraf içinde son derece faydalı zira son derece gerçekçi tatbikatlar yapmış oluyorlar. Onca laf edildiğine bakmayın siz, esas olarak iki tarafta memnun bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 fedaykin e +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Tam bilmiyorum, dediğim gibi. Ama aslında Ege'de geçerli olmayan bir 12 mil kuralı var, yani kıyıdan itibaren 12mil denizin o ülkeye ait olması. Şimdi bu kuralı atıyorum Midilli adasına uygularsak Çanakkale Yunanistan'ın oluyor, yani adaların bize çok yakın olmalarından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 milli güvenlik hocamızın anlattığına göre bir kanun çıkmış unuttum şimdi adını yunanistanın çoğu adası anakaramıza bağlı olduğundan bizimmiş aslında,yunanistan isyan etmiş bizde adalarınızda gözümüz yok sizde kalsın demişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar