ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Her ne kadar reklam kokan hareketler, sacma sapan seyler aralarina karismis olsa dahi, güzel bir derleme olmus =) http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=3158&p=1&rid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 İngilizce olsa daha işlevsel olurdu ülkeyi tanıtmak,yanlıs görüşleri ortadan kaldırmak vsvs amacıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 İçinde Orhan Pamuk falanda var, bu yüzden iyi olmuş Tükçe olması ilk önce Türkler Türkiye'yi sevsinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ingilizce yapilip videosu youtube'a eklenebilir aslinda hos fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Güzel olmuş gerçekden sevdim hoş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 çok saçma şeyler var gerçekten... Bazı şeyler mantıklıda bazıları ciddi ciddi çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 radikal 2 ile hurriyet var lsitede orhan pamuk ile yasar kemal i saymiyorum bile turkce yayin yapan ama turk olmiyan gazeteler ile odul almak icin kendi develtine, mileltine laf sokan adamalr o listede siritiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oha hamam resmi neymiş öyle.nerde o hamam :) cogu şey dogru.ama orhan gencebay fln olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 zaten hürriyetin yaptığı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 31 numara ve resim ? O_o ? neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kemal sunal baris manco eksik hababam sinifi felan fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bu kadar mi amatorce yapilir bi is, yazilar cok basarisiz. ayrica turkiyeyi sevmek icin bi neden degil bence aktorler veya filmler, ne sacma liste lan bu. hamamada 2 ciplak kiz koymuslar. "Cem Yılmaz, Türkiye'nin neşesidir. Allah onu bu milletin başından eksik etmesin." bu ne lan. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 04:17 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 stajyer yazmistir bunu ciddi olmadigi icin cikarmislardir haberi de resimler de kalitesiz toplama resim yani belli arsivden cikardiklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kolpa olmus baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 50. hariç geli kalanlar kolpa bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 komik telefonla mı çekmişler resimleri sdsfs selin. gerçekten böyle misiniz? said: İzmir'in kızları Diyor ki Cahit Külebi: İzmir'in denizi kız Kızı deniz Sokakları hem kız Hem deniz kokar! Peki nedir İzmir'in kızlarını ayrıcalıklı kılan? Hemen söyleyelim: Her daim bakımlıdırlar ama sadece dışı güzel değildir İzmir kızlarının, içleri de güzeldir. Akdeniz'in hemen dibinde yaşarlar; ama ne ani öfkelenir, ne hemen unuturlar. Bir de İzmir'in kızları hayattan alabildikleri kadar keyif almak ister. Alamazlarsa... "Ziyanı yok bugün olmaz belki yarın" derler... Hayal gibidir biraz da İzmirli kızlar; her aradığında bulamazsın onları; her bulduğunda da alamazsın... Ayrıca ben bile kafa yorsam daha iyi yapardım herhalde bu haberi [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 08:54 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: İzmirli kızlar; her aradığında bulamazsın onları; her bulduğunda da alamazsın... HerBulduğunu almaya çalışırsan işin var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 resimmler çok kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 31. fotoğraf uyumlu olmuş,bir de feyzullah şarkısı falan geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 reklam kokuyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 türkiyeyi sevmemek için gereken 230649672356938475623984563 nedene göre sönük kalıyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Şu salak Sezen Aksu takıntısını anlamıyorum bu ülkenin, listeye de koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 lol hayatimda hic boyle sacma sapan birsey gormedim, iyi tecrube oldu. bu listenin yarisindan fazlasina karsi da antipatim var, demek ki ben bu ulkeyi sevmiyor muyum ? [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 12:21 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 50 de 4 tane çıktı sadece benim? geri kalan 46 tanesi beni hiç ilgilendirmio yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar