la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 güzel fikir de bu projeden dolayı sana 3-5 kuruş veriyor mu hoca yoksa saf kanaat mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sıkılıyosanız http://forum.paticik.com/radyo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ben proje dersi almıştım mesela AA geldi o ama ders bitti ben projeye yine devam ediyorum. Lisans öğrencisiyken para almak için, bir derse asistan olup o dersin problem saatine girmen falan gerekiyor. Amma velakin özel üniversitelerde hocanın araştırmasına yardım ediyorsun diye para verdikleri de oluyor. Burda (boğaziçi) bana vermiyor hoca, zaten hocanın projesi değil kendi projem. Ha ama projemi desteklemek adına bana okuldan bir kaç bilgisayar verdi orda yapıyorum o ayrı. Ama projeyi tamamen kendi isteğimle ve severekten yapıyorum. Yoksa zorla yapılan projeyle vakit geçmez onu diyeyim, hatta zorla yapılan proje adam öldürür d: [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 00:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben de çok sıkılorum ya sıcak yüzünden evden çıkılmıyo, şimdi de kitap okicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sıcakta var dimi:S of of yine bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 amuda kalk O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bu :D pek iç açıcı bir öneri değildi teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bende sıkılıyorum... eve 6da geliyorum işten, sonra 12ye kadar resmen boş oturuyorum... :( kaya tırmanışı yapıyoduk arkadaşla, o da sattı gelmiyo artık =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 2 sene önce yaz aylarının ortalarında açtığım ve buna benzer yorumlar aldığm 1 konuydu,pati pati pati hey gidi günler hey ilerleme kaydedememişim ki hala sıkıntım geçmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 eha nereye kadar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Deniz kenarına yakın bir yerde oturuyorsan bir kayık al her gün 2-3 saat gezinti yaparsın falan zevkli olur yada almak isteyipde alamadığın bir şey için çalış buda seni mutlu edecektir sıkıntın gecebilir üc vakte yada al bi bisiklet bas pedala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 sizin ordaki aquapark'a üye ol her gün olmasa da 2 günde bir git işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Çalışmaya başlayında ben sizin o evde bişi yapmadan oturmayı özlediğinizi görücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 part time bi iş bul takıl orda derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 arkadaşlarımla toplanıyor arasıra sabahlıyorum öle geçiriyorum zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 part-time 3 yazdır çalışmak yetti artık desem de çok mu şey demiş olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gitsene havuza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gittim onada ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 abi cok sıcak ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 geldi aklıma yeni şeyler hatta yeni bir hobi buldum böcek öldürmece. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 14:44 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Puzzle yap maket yap hobi mi yok ? Çalışmak en güzeli.Ayrıca gezmek falan yalan bu sıcakta benim gibi manyaklar gezer anca.O da alkollü oluyo =) İşten çıktığım gibi nevizade zaten sonra gün bitiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bir de bana sor yarin 3 tane haftaya da 4 finalim var,ustune yurttaki odami bosaltmam gerek 1 temmuza kadar ve maalesef mobilize bir insan degilim uhuhu ne yapacagim ben o kadar esyayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kahve içmekte güzeldir :) ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Yenge yap varsa..dediklerimi dikkate alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ehe pardon daha cinse kızlara bakamadım erkeklerdeyim henüz:) teşekkürler enişte yapmak lazım demek istedin sanırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar