Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Her farklı IM için ayrı topic açıyoruz. İstedim ki, tüm IM adresleri için tek topic olsun, şöyle kolaylıkla kullanalım felan. e-mail adresleri için "@ yerine [at] yazın, . yerine [dot] yazın" diyorlar. öyle yazmam normalde ama, o kişileri kırmamak için bu topicte o şekilde yazıciim. E-Mail: qaosbringer [at] gmail [dot] com Google Talk: qaosbringer [at] gmail [dot] com MSN Messenger: qaosbringer [at] hotmail [dot] com ICQ: 59 59 69 99 Başka IM'leri kullanıyorsanız onları da yazabilirsiniz bi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 public bi ortamda kim verir abi IM adreslerini. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben verim E-Mail: cenxeven [at] gmail [dot] com Google Talk: cenxeven [at] gmail [dot] com MSN Messenger: cenxeven[at] hotmail [dot] com ICQ: 46 66 95 94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 meraba ben hedehödööö msnini patiden almıştııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 paticik hatunlarına özel: jankathurma at hotmail nokta com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: public bi ortamda kim verir abi IM adreslerini. öeh. ciddi ciddi bu lafı sen mi söyledin şimdi? kim verir, aha: http://forum.paticik.com/konu.php?id=138408 http://forum.paticik.com/konu.php?id=148757 http://forum.paticik.com/konu.php?id=37987 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182373 ve buna benzer bir çok topic daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 pek tavsiye etmiyorum ben forum vb ortamlarda ulu orta msn, icq vb ulaşım adreslerinizi yazmanızı.. zamanında bizde yapmışızdır tabi ama can sıkıcı durumlar oluşturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 istense öğrenilmesi hiçte zor şeyler deilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: ciddi ciddi bu lafı sen mi söyledin şimdi? kardeşim yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 patiyi sadece paticik.com üyeleri okuyor olsa verin sorun olmaz da öbür türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 [email protected] 'dan msnime ulaşabilirsiniz. Hort deil tabi hot diye düzelticeksiniz onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hehe bana diyen olmuştu meraba ben patiden hede hödö msnin oradan aldım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: kingpin, 18 Haziran 2007, Pazartesi - 23:28 tarihinde demis ki: patiyi sadece paticik.com üyeleri okuyor olsa verin sorun olmaz da öbür türlü :/ çok biliosun sen king. dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 [email protected] / msn mail vs. hep farklı onları vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 E-Mail: theyblindedusall [at] hotmail [dot] com - destek [at] obica [dot] com Google Talk: - MSN Messenger: theyblindedusall [at] hotmail [dot] com ICQ: 112 303 915 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 [at] ve [dot] lari ceviren ve birlestiren bir script yazarak hepinizin emaillerini spamcilara vermek lazim :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: PrudenT, 19 Haziran 2007, Salı - 01:43 tarihinde demis ki: destek [at] obica [dot] com desteğini yiyim senin.. msn: hadescik [at] gmail [dot] com Kızlar harici ekleme yapılmamasını arz ederim. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 02:14 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 pru senin msnde hacket by nexoli yazmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hacklendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oha abi dakka bir gol bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oha adamın yazmasıyla heklenmesi bir oldu. Geçmiş olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yok lan yok hacklenmedi ss'leri var bende dalga geçecek aklı sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 benden gördü.(H) kandirma insanlari pru. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 05:51 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 busted!!1 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar